• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 agustos anneleri kac kilo aldi?

bebeklerimde hiç sorun yaşamadım.
doktor hatta biraz şaşırdı. kendim zayıf biriyim. şeker yüksek çıkınca kendisi de şaşırdı
bebek normaldi. dediğin gibi ilk 2 hamileliğimde de bebekler hep 1 er hafta önde görünüyordu. bu bebek de öyle. sanıyorum erken yumurtlama oluyor bende . o yüzden önde görünüyorlar. ama yine de son adet tarihini göz önünde bulunduruyorlar her zaman.

bebeklerim doğumda hiç sıkıntı vermedi.
ilk ikisi normal doğum oldu üstelik.
3.500 kilo doğdular.
şükür bi sıkıntı yaşamadım.
sen de içini ferah tut.
şeker yüksek çıktıysa diyetine uy.
kızartma yeme. ekmek hamur işi pilav makarna yeme.
tatlı da yememeye çalış.
tabi ben ne kadar uydum bu diyete bilemiyorum.
arada hamur işinden yiyordum tabi.
bıçak gibi kesilmiyor.
ne bileyim arada tost yiyordum bi yere gittiğimizde
pilav makarna zaten sevmem .
tatlı ise sütlü tatlıları severim ama çok çok sık yemem . arada denk gelirse ayda 1-2 kez . hayır demiyordum yani. yiyordum.
ekmek de yemem yemeklerimde ama işte dediğim gibi arada gittiğimiz ortamlarda yiyordum .
sen de özen göster . ama korkma.
Sağol cnm tskrler. Gecen ay cok uydum diyetime tatlı hic yemedik bu ay biraz tatlı yedim inş bisey ckmaz hayrlsyla bi dogsaydim :) benmde gec döllenme oldu erkek bebekler bi hafta büyük olabilyorms inş sekrle alakası yoktur

korkma . doktoruna da güven. Hayırlısıyla alırız inşallah kucağımıza. sağlıkla inşallah.

Kızlar selam bende 24+3 haftalığım ama 7 kilo aldım sanki biraz fazla aldım gibi geliyor yürüyüş yapıyorum hergün yarım saat ama 2 saatte birde kendimi mutfakta buluyorum ☺️

merhaba kızlar . doktora gittim geldim.
haftasıyla uyumlu dedi.
sıkıntı yok.
hızlıca baktı çok yoğundu.
şeker yükleme için gün verdiler. aldım gün ama gitmeyebilirim. emin değilim.
sağlık ocağında bu sabah kan verdim. şeker taraması yapılacak. riskli görürseler doktora yönlendirecekler. ben o yüzden hastanenin randevusunu da geri çevirmedim. sağlık ocağı yönlendirirse diye.

20+5 teyim sağlıklı beslenmeye çalışsam da hiç yediklerimden kismadim hala hamile olduğum anlasilmiyor ama ben 5 kilo aldim kızlar acikcasi herkesin azıcık kilo almasi yada hic almamasi beni şaşırttı yada cok kilo alanlardan yazan yok hic çünkü taniyanlar sen az kilo aldin bebegin gelismeyecek falan diyordu bana ya herkes bu kadar az almış olmaz herhalde ilginç geldi bana hic almamak nasil.olur ki sonuçta bebegin kendisi artik 400 gr kadar oldu plasenta var su var göğüsler şişiyor falan hic almamak imkansız
Yani nasıl oluyor bende anlamıyorum ama bende kilo almadım hatta verdim bile. 68le hamile kaldım. Hajua 68 kiloyum. Göbüşümde daha yeni çiktı hafiften

ben cok mutsuzum 60 la hamile kaldım 72 kiloyum 26 haftalık daha napacağım bilmiyorum ama çok üzülüyorum..

dün eczanede tartıldım
53 kiloyla hamile kalmıştım.
4 kilo almışım
57 kiloyum

28+4 um canim 5 kilo almisim bir ara cok kaptirdim kendimi surekli mutfaktaydim simdi dizginledim kendimi dedim dur yapma..
cunku gobisimin bir yeri catladi.
ve bacaklarimda eklem kisimlarinda arkalarinda catlaklar olustu :(

28+4 um canim 5 kilo almisim bir ara cok kaptirdim kendimi surekli mutfaktaydim simdi dizginledim kendimi dedim dur yapma..
cunku gobisimin bir yeri catladi.
ve bacaklarimda eklem kisimlarinda arkalarinda catlaklar olustu :KK43:
canım 5 kilo ile nasıl çatlaklar oluştu ki.
çok değil çünkü

Arkadaşlar 65 kg ile hamile kaldım şuan 75 kiloyum bugün tartıldım:) doktorum çok aldın diyor haklıda ama daha dikkatli davranıyorum.bebeğim sağlıklı ya o benim tek mutluluğum.hayırlısıyla sonrasında kiloları veririz.
Sevgilerle

ben ilk aylar çok hızlı gittim fakat şimdilik durdu bu ay sadece 1 kg aldım bakalım hayırlısı inşallah böyle devam eder.

67 kilo ile hamile kaldım 80.2 yi gördüm ama yolculuktan gelmiştik ödem vardı hemde şeker çıktı.şimdi diyetteyim bu sabah 76.7 çıktım tuz da çok tüketiyodum çok çok aza indirdim ayak bileklerim bir ara bacağımla bir olmuştu nerdeyse şişlikten,şimdi hamilelik öncesi gibi incecik oldular tekrar

Back