Bi şey sormak istiyorum size .. ben 37. Haftama yeni girdim bundan 10 gün önce kadar bana gittiğim özel hastane bana erken doğum riskin var bebek rahime inmiş dedi ayrıca sunu da belirteyim benim hamileliğim pek de kolay geçmedi . Böbregimde tas var ve sürekli enfeksiyon uretiyor bu yüzden sürekli bi sıkıntılar içinde hamilelik geçiriyorum . İki defa hastanede yattım riskli gebelik yüzünden . Neyse asil konumuza gelelim , bebek 2 hafta geride dediler 2 kilo 100 gram di . Eger doğum baslarsa seni sezeryan yapacağız dediler bende nedeni ni sorunca bebegin daha küçük vede bebeğin kafa tasi gelişmemis olabilir bu yüzden rahimden geçerken sıkıntı olup beyin kanaması geçirebilir dediler . Bende 10 gün boyunca yattım sürekli doğum başlamaması için sürekli dua ettik . 10 gün sonunda tekrar doktora gittik bu sefer devlet hastanesine gittim bana bebek 2 500 kilo olmuş artik doğum yapsan bi sıkıntı olmaz erken doğumu atlattım artik suyun gelince en ufak san cin olursa mutlaka gel dediler . Sence ben hangisine inanmalıyım bana bi fikir verirseniz sevinirim ..