- 22 Temmuz 2014
- 30.027
- 28.248
- Konu Sahibi Sonnenschein_
2016 ya mı hazırlanacaksın düz memuriyet 2 ylda bir yason atamada 82 ile atanmış en son benimde 82 85 arası bir puan almam lazım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2016 ya mı hazırlanacaksın düz memuriyet 2 ylda bir yason atamada 82 ile atanmış en son benimde 82 85 arası bir puan almam lazım
2016 ya mı hazırlanacaksın düz memuriyet 2 ylda bir ya
O zaman ihtiyaç ya da beyaz kalem konu anlatımlı almalıyımgenel çalışma için yetersiz
özet onlar
O zaman ihtiyaç ya da beyaz kalem konu anlatımlı almalıyım
Acikcasi benim özet notları sormamdaki amaç dershane baslamadan belli basli seyleri ogrenmeye calismakti aşina olmak icin
Eylülde benimki konyadayım cnm benDershanen ne zaman başlıyor? Ben de yazılayım mı karar veremedim daha. Hangi dershaneydi?
Konyadayım canım ben.eylülde başlayacak yalnız kitap işine henüz karar verebilmiş değilimDershanen ne zaman başlıyor? Ben de yazılayım mı karar veremedim daha. Hangi dershaneydi?
hiç bilemiyorum ben de ne yapsam, acaba dershane parasıyla dolu kaynak mı alsam, yoksa dershane daha mı iyi, karar veremedim...Eylülde benimki konyadayım cnm ben
Konyadayım canım ben.eylülde başlayacak yalnız kitap işine henüz karar verebilmiş değilim
hiç bilemiyorum ben de ne yapsam, acaba dershane parasıyla dolu kaynak mı alsam, yoksa dershane daha mı iyi, karar veremedim...
Bence dershaneye kaydol cunku daha disiplinli götürürsün evde calisinca sanki sonlara dogru basladigin performansi gösteremiyor insanhiç bilemiyorum ben de ne yapsam, acaba dershane parasıyla dolu kaynak mı alsam, yoksa dershane daha mı iyi, karar veremedim...
merhaba arkadaşlar ben 30 yaşındayım. bu yaşıma kadar 3 kez kpssye girdim ama başarılı olamadım. 2014 te ki kpssye ise bazı sorunlar yuzunden çalışamadım ve giremedim.Bundan dolayı çok pişman ve çok üzgünüm: (
kpss kalkacak haberleri çıktı vs ama kpss kalkmayacak diyorlar. Sadece söylenti olduğunda hem fikir insanlar.
Ben radyo tv sinema mezunuyum, 2015 teki Alan sınavına girmiyorum. Sadece Kpss B ye girebiliyorum. Ve
kendi alanım Kpss B ile de çok az kişi alıyor, toplamda belki 20-30 kişi, parmakla sayılacak kadar az diyebilirim. Bu sebeple kendi bölümüm dışında sadece 4001 denilen düz memurluk alanından yazabiliyorum. Bu da beni olumsuzlığa itiyor. Çünkü düz memurluk kadrolarını da daraltmışlar: Düz memurluklar da 90-95 arası puan alırsam ancak girebilirim diye düşünüyorum. Aslında başka hiçbir şansımda yok. Moral olarak çok kötüyüm. Epey kötü zamanlar yaşıyorum.Hayattaki tek şansım tek umudum aslında bu sınav: ( Şimdiden çalışmaya başlarsam 2015 te 4001 olan düz memur kadroları kaldırıldı ya da iyice azaltıldı haberi almaktan korkuyorum: ( Bilmiyorum ne yapacağımı. Sınav kaldırılırsa da torpil işleyecek , mulakatlar da insanlar elenecek.Bu bir gerçek, ve zaten sınavı kaldırmak istemelerinin amacıda bu. Ama sınav kaldırma ihtimallerine bile çok fazla insan tepki gösteriyor. Bu sebeple kaldırmazlar diye de umuyorum.
Bu şekilde bu düşüncelerle de çalışmak gelmiyor içimden. Tek umudum sınavın kalkmaması, ve düz memurluk kadrolarının hala 2016 da varolması azaltılmaması: ( Şimdiden 2016 sınavına çalışmaya başlamalıyım bende, ama bu bana bu düşüncelerle çok zor geliyor. Bana lutfen yardım edin: (
2016 da 90-95 arası puan alabilmek bir hayal benim için.O kadar çok çalıştıktan sonrada 2016 ya girdiğimizde düz memurluk kadroları kalktı yada azaldı haberi ile karşılaşmak benim için yıkım olur. altından kalkamam bunun: (
canım herkes aynı durumda, her şey olabilir, ama sen kendini hazırlarsan, karşına ne çıkarsa çıksın o engeli bir şekilde aşarsın. sen çalışmanı yap, şimdiden 2016 için çalışmaya başla. diyelim sınav değişti ya da çok az alacaklar, zaten bu sebeplerden ötürü daha fazla çalışman lazım, karşına farklı bir sınav sistemi gelirse ya da farklı alımlar olursa bunun altından kalkabilmen için, çok az alım olursa da o alınanlar içinde olman için çok çalışman gerekiyor işte.
moralini yüksek tut ve sadece çalış
listeye ekliyorum seni
teşekkür ederim canım, yazdıklarını tekrar tekrar okudum , çok teşekkür ederim: ( 4001 kadrosu azaltılıyor, bu ben
moral olarak çok düşürüyor, ama 4001 i kaldırmazlar değilmi, buna inanmak istiyorum, kadro azalsa bile 90 alırsam girebilirim belki değil mi ? yazdıkların beni azimlendirdi, çok yardımcı oldu, bende sizinleyim listeye eklemene cok sevindim, allah hepimizin yardımcısı olsun,şimdiden çalışmaya başlayacağım, önce matematikten başlayacağım. Kolay gelsin hepimize.
canım şuan için herkesin durumu aynı ki kpss kalksa herkes olumsuz etkilenecek mülakat gelir yoksa dediğin gibi kalkmasa da kadrolar az tek sana bana değil herkese öyle şuan bir çok bölüm için 80 85 üstü almak gerekiyor sürekli şunu bunu kaldıracağız diyorlar ama yok şimdi söyledikleri bir şeyi ancak yıllar sonra gerçekleştirebiliyorlar ne olacağı belli olmaz herkes şuan geçerli olan sisteme göre çalışıyor kaldırılsa bir şeyler herkes eşit olacak ama sen şuan için karamsarlığa düşer çalışmazsan şuan için elinde olan fırsatı kaçırmış olursun ne olursa olsun sonunu düşünme sen çalış her yıl zorlaşıyor şunu kaldırcaz diyip hemen kaldırmıyorlar bir kaç yıl daha böyle gider diyor herkes umudunu kaybetme sen çalış