- 23 Haziran 2014
- 972
- 327
- Konu Sahibi Sonnenschein_
kardeşim bu dediklerinin hepsinin farkında şuan şaşırıyorum vallaha canım ben kardeşime hep destek oldum bundan sonraki nasip artık notların yüksek olsun dedim o kayseride akademisyen olarak kalmak için uğraşacak amacı ilk bu şimdi bu kadar sevdiği için bence başarılı da olur ..internetten çeviri falan yapıyor İngilizceye kendi kendine çalıştı kitap falan alarak yoksa kursa gitme olanağı yoktu . üniversite sınavında İngilizce sınavında da barajı geçti kazandı inşallah iyi yerlere gelir ben şu saatten sonra ona olumsuz konuşmadım kazandıktan sonra bundan sonra önüne bak sana laf söyleyenlere kendini kanıtla dedim..
ben 2015 de 2016 da düşünüyorum canım alan hiç çalışmadım bu zamana kadar hedefimi hiç yüksek tutmadım aslında sorun bu. şimdi gözümde bazen büyüyor alan sınavı da acaba başarabilir miyim diye? yavaş yavaş kitap almak şart sen neler aldın kitap olarak bende yediiklim seti var onları çalışmıştım ama pek beğenmedim nedense..alanda murat yayınları kaliteli diyorlar netten araştırma yapacam artık hangi sitede fiyatlar daha uygun göreyim.. sen hangisi için çalışıyorsun şimdi canım alan sınavında başarılı olursan hangi alanlarda iş imkanı var sana dilin de var bu çok büyük avantaj olur senin için...
banka sınavında İngilizce sorular da var ben de onları atacam artık süper lise mezunuyum ama kafamda hiçbir şey kalmadı
ben de süper liseydim, ingilizce eğitimleri çok iyi olur süper lisenin, yaparsın kesin.
çok iyi yapmışsın kardeşine destek olmakla. çok da güzel söylemişsin. kanıtlasın kendini. ben de buradan takip edeceğim bakalım. arada vakti olursa buraya yazsın o da. akademisyenlik düşünüyorsa öyp'den girsin. yoksa akademisyen olmak çok zor. son iki senesinde öyp'ye odaklansın.
hedefini yüksek tut kesinlikle. kesin olacak çünkü. yapan yapıyor, atla deve değil, sen de yaparsın.
benim kaynaklar x yayıncılık ders notları, ihtiyaç ve beyaz kalem konu anlatımı, data soru bankaları.
alanda murat iyi diyorlar.
benim yapacağım sadece gk-gy-yds her sene girebiliyorum. çift senelerde düz memurluklar da olabilir tek senelerde de bakanlıklarda tercümanlığı zorlayacağım. tdk uzman yardımcılığı da olabilir ama çooook az alıyorlar.