2015 - 2016 KPSS Hazırlanıyoruz - Düzenli Çalışma Şartımız Var ;))

En zorlandığınız dersler :))

• Ankete Katılan
    130
kardeşim bu dediklerinin hepsinin farkında :KK70: şuan şaşırıyorum vallaha canım ben kardeşime hep destek oldum bundan sonraki nasip artık notların yüksek olsun dedim o kayseride akademisyen olarak kalmak için uğraşacak amacı ilk bu şimdi bu kadar sevdiği için bence başarılı da olur ..internetten çeviri falan yapıyor İngilizceye kendi kendine çalıştı kitap falan alarak yoksa kursa gitme olanağı yoktu . üniversite sınavında İngilizce sınavında da barajı geçti kazandı inşallah iyi yerlere gelir ben şu saatten sonra ona olumsuz konuşmadım kazandıktan sonra bundan sonra önüne bak sana laf söyleyenlere kendini kanıtla dedim..
ben 2015 de 2016 da düşünüyorum canım alan hiç çalışmadım bu zamana kadar hedefimi hiç yüksek tutmadım aslında sorun bu. şimdi gözümde bazen büyüyor alan sınavı da acaba başarabilir miyim diye? yavaş yavaş kitap almak şart sen neler aldın kitap olarak bende yediiklim seti var onları çalışmıştım ama pek beğenmedim nedense..alanda murat yayınları kaliteli diyorlar netten araştırma yapacam artık hangi sitede fiyatlar daha uygun göreyim.. sen hangisi için çalışıyorsun şimdi canım alan sınavında başarılı olursan hangi alanlarda iş imkanı var sana dilin de var bu çok büyük avantaj olur senin için...
banka sınavında İngilizce sorular da var ben de onları atacam artık süper lise mezunuyum ama kafamda hiçbir şey kalmadı :KK70:

ben de süper liseydim, ingilizce eğitimleri çok iyi olur süper lisenin, yaparsın kesin.
çok iyi yapmışsın kardeşine destek olmakla. çok da güzel söylemişsin. kanıtlasın kendini. ben de buradan takip edeceğim bakalım. arada vakti olursa buraya yazsın o da. akademisyenlik düşünüyorsa öyp'den girsin. yoksa akademisyen olmak çok zor. son iki senesinde öyp'ye odaklansın.

hedefini yüksek tut kesinlikle. kesin olacak çünkü. yapan yapıyor, atla deve değil, sen de yaparsın.
benim kaynaklar x yayıncılık ders notları, ihtiyaç ve beyaz kalem konu anlatımı, data soru bankaları.
alanda murat iyi diyorlar.
benim yapacağım sadece gk-gy-yds her sene girebiliyorum. çift senelerde düz memurluklar da olabilir tek senelerde de bakanlıklarda tercümanlığı zorlayacağım. tdk uzman yardımcılığı da olabilir ama çooook az alıyorlar.

ben de süper liseydim, ingilizce eğitimleri çok iyi olur süper lisenin, yaparsın kesin.
çok iyi yapmışsın kardeşine destek olmakla. çok da güzel söylemişsin. kanıtlasın kendini. ben de buradan takip edeceğim bakalım. arada vakti olursa buraya yazsın o da. akademisyenlik düşünüyorsa öyp'den girsin. yoksa akademisyen olmak çok zor. son iki senesinde öyp'ye odaklansın.

hedefini yüksek tut kesinlikle. kesin olacak çünkü. yapan yapıyor, atla deve değil, sen de yaparsın.
benim kaynaklar x yayıncılık ders notları, ihtiyaç ve beyaz kalem konu anlatımı, data soru bankaları.
alanda murat iyi diyorlar.
benim yapacağım sadece gk-gy-yds her sene girebiliyorum. çift senelerde düz memurluklar da olabilir tek senelerde de bakanlıklarda tercümanlığı zorlayacağım. tdk uzman yardımcılığı da olabilir ama çooook az alıyorlar.

Hedefi kesinlikle yüksek tutmak şart doğru söylüyorsun da canım yaş ilerledikçe de güvenin azalıyor ya da ben çok etkilendiğimden sanırsam olumsuz düşünmeye kendimi itiyorum. İngilizce alanda isteyen çok kurum var ben de İngilizce çalışmak isterim ama başarabileceğimi de düşünmüyorum. kardeşim erkek olduğundan buraya üye olabilir mi? ona anlattım da telde vallaha akıl hocalığına İngilizce konusunda ihtiyacım var dedi o da eğer üye olabilirse burdan sana sorular sorma imkanı olur.
x yayıncılık ders notları nasıl tüm konular mı var? inşaalllah senin de olur canım ya2016 ya çok zaman var gibi geliyor bana ben de gelir uzmanlığı falan olsa şimdi uzmanlık değil de gelir müfettişliği adını almış sanırım o da ah başarabilsem onu 2015 için.

Hedefi kesinlikle yüksek tutmak şart doğru söylüyorsun da canım yaş ilerledikçe de güvenin azalıyor ya da ben çok etkilendiğimden sanırsam olumsuz düşünmeye kendimi itiyorum. İngilizce alanda isteyen çok kurum var ben de İngilizce çalışmak isterim ama başarabileceğimi de düşünmüyorum. kardeşim erkek olduğundan buraya üye olabilir mi? ona anlattım da telde vallaha akıl hocalığına İngilizce konusunda ihtiyacım var dedi o da eğer üye olabilirse burdan sana sorular sorma imkanı olur.
x yayıncılık ders notları nasıl tüm konular mı var? inşaalllah senin de olur canım ya2016 ya çok zaman var gibi geliyor bana ben de gelir uzmanlığı falan olsa şimdi uzmanlık değil de gelir müfettişliği adını almış sanırım o da ah başarabilsem onu 2015 için.

o zaman hedefin bu gelir uzmanlığı :KK34:
ders notları çok iyi tüm dersler var
diğer konuya cevabımı özelden yazdım :KK34:

o zaman hedefin bu gelir uzmanlığı :KK34:
ders notları çok iyi tüm dersler var
diğer konuya cevabımı özelden yazdım :KK34:

İnternetten ben de araştırayım şu x yayıncılık ders notlarını canım evet 2015 için gelir uzmanlığı hedef olmalı benim için de kimi kpss daha olmayacak diyor ama anlamadım ..

İnternetten ben de araştırayım şu x yayıncılık ders notlarını canım evet 2015 için gelir uzmanlığı hedef olmalı benim için de kimi kpss daha olmayacak diyor ama anlamadım ..

kpss olmazsa başka bir isim olacak ama sınavlar hep olacak
kurumlar kendileri sınav yapacakmış
yani bir sınava değil de hangi kurumu istiyorsak o kurumun sınavına gireceğiz
diyelim üç dört kurumu da zorlamak istiyoruz, o zaman o kurumlara üç-dört sınava gireceğiz.
o yüzden çalışmayı bırakmak yok.
aksine daha çok çalışmalıyız. neyle karşılaşacağımızı bilmiyoruz. her şeye hazırlıklı olmalıyız.

kpss olmazsa başka bir isim olacak ama sınavlar hep olacak
kurumlar kendileri sınav yapacakmış
yani bir sınava değil de hangi kurumu istiyorsak o kurumun sınavına gireceğiz
diyelim üç dört kurumu da zorlamak istiyoruz, o zaman o kurumlara üç-dört sınava gireceğiz.
o yüzden çalışmayı bırakmak yok.
aksine daha çok çalışmalıyız. neyle karşılaşacağımızı bilmiyoruz. her şeye hazırlıklı olmalıyız.

off off hayatımız sınav ya..

YDS Sınavına 240 Gün kaldı...

KPSS Sınavına 330 Gün kaldı...

Daha erken demeyip girişiyorum artık çalışmaya. Hedefim günde en az 6 saat. Hatta şu an başlıyorum :KK4: Bugün bitene kadar çalışacağım :KK4:

selam kızlar :KK3:

dün nette gezinirken yediiklimin youtube a ders videoları eklediğini gördüm :KK52: sınava hazırlanan arkadaşlara faydası olur belki diyerek sizle paylaşıyorum :KK16:

youtube a "kpss yediiklim eğitim videoları" yazıp aratırsanız gelir karşınıza. tüm dersleri eklemişler.

selam kızlar :KK3:

dün nette gezinirken yediiklimin youtube a ders videoları eklediğini gördüm :KK52: sınava hazırlanan arkadaşlara faydası olur belki diyerek sizle paylaşıyorum :KK16:

youtube a "kpss yediiklim eğitim videoları" yazıp aratırsanız gelir karşınıza. tüm dersleri eklemişler.
Merhaba arkadaşım ben aradım ama bulamadım alan videolarını link atabilir misiniz acaba?

Sonnens canım buranın ilk sayfasındaki derslerin kim bitirdi listesi başka konunun başındaydı konuları karıştırır oldum ona da ekledim de bitirdiğim konuları sana yazacam canım eklersin değil mi? Çalışmaların nasıl gidiyor?

ilk sayfadaki ilk mesajdaki listem berbat olmuş
nasıl toparlayacağım ben şimdi bunu
offff yaaaa
hayatta toparlanmaz
hımmm sana iş çıktı desene canım :KK43: biraz ortalık karışmış gerçekten de özel msj alanı şu konuşma alanı denen yer mi olmuş arkadaşlar gerçi gelen kutusu diyor ama yine de alışana kadar biraz zorluk çekeceğiz gibi görünüyor.

hımmm sana iş çıktı desene canım :KK43: biraz ortalık karışmış gerçekten de özel msj alanı şu konuşma alanı denen yer mi olmuş arkadaşlar gerçi gelen kutusu diyor ama yine de alışana kadar biraz zorluk çekeceğiz gibi görünüyor.
şimdi bitirdim
bir baksana canım liste nasıl olmuş
tablo yapımını kaldırdıkları için sadece renklerle düzenleyebildim

şimdi bitirdim
bir baksana canım liste nasıl olmuş
tablo yapımını kaldırdıkları için sadece renklerle düzenleyebildim
canım güzel olmuş bundan daha iyisi de olmaz bu karışıklıkta ellerine sağlık benim konuları da eklemişsin insanın kendi adını orda görmesi de aa çok iyi motive ediyor kendini :KK70:

canım güzel olmuş bundan daha iyisi de olmaz bu karışıklıkta ellerine sağlık benim konuları da eklemişsin insanın kendi adını orda görmesi de aa çok iyi motive ediyor kendini :KK70:

ayyyy iyi hadi çok rahatladım, beğenmezsiniz diye çok korkmuştum :KK70:
evet senin konuları da ekledim
yakında o konuların hepsinin karşısında ismimiz yazacak :cool:

Arkadaslar merhaba tarih/cog icin konu anlatimli kitap tavsiyesi istiyorum X yayinciligin ders notlari güzel demis konuyu tasinmadan onceki topikte bir arkadas.tarih/cog bilgim nerdeyse 0

X