2015 - 2016 KPSS Hazırlanıyoruz - Düzenli Çalışma Şartımız Var ;))

En zorlandığınız dersler :))

• Ankete Katılan
    130
Arkadaslar merhaba tarih/cog icin konu anlatimli kitap tavsiyesi istiyorum X yayinciligin ders notlari güzel demis konuyu tasinmadan onceki topikte bir arkadas.tarih/cog bilgim nerdeyse 0

genel bir konu anlatımı istiyorsan ihtiyaç ve beyaz kalem çok iyi
ama özet şeklinde olsun dersen x yayıncılık ders notları ve ihtiyacın minik konu anlatımları var :KK66:

papatya benim diyebileceğim şey artık kpss'de çok ayrıntılı şeyler soruyorlar düşün kazım karabekirin yazdığı kitabın adını tarih sorusunda sordular ayrıntılı çalışmayı gerektirecek ne yazık ki kpss'de.

papatya benim diyebileceğim şey artık kpss'de çok ayrıntılı şeyler soruyorlar düşün kazım karabekirin yazdığı kitabın adını tarih sorusunda sordular ayrıntılı çalışmayı gerektirecek ne yazık ki kpss'de.

tarihte ek olarak eserlerede çalışmak gerekiyor artık kurtuluş savaşı döneminde halide edibin yakup kadrinin bakmakta fayda var bunlara

1. Vurun Kahpeye (Halide Edip Adıvar)
  2. Ateşten Gömlek (Halide Edip Adıvar)
  3. Yaban(Yakup Kadri Karaosmanoğlu)
  4. Dikmen Yıldızı (Aka Gündüz)
  5. Üç İstanbul(Mithat Cemal Kuntay)
  6. Sahnenin Dışındakiler (Ahmet Hamdi Tanpınar)
  7. Kalpaklılar (Samim Kocagöz)
  8. Doludizgin (Samim Kocagöz)
  9. Yorgun Savaşçı (Kemal Tahir)
  10. Küçük Ağa (Tarık Buğra)
  11. Küçük Ağa Ankara'da (Tarık Buğra)
  12. Hükümet Meydanı(İlhan Tarus)
  13. Esir Şehrin İnsanları (Kemal Tahir)
  14. Var Olmak (İlhan Tarus) romanda henüz Kurtuluş Savaşı başlamamışken geçen olaylar anlatılmıştır.
  15. Kurtlar Sofrası(Atilla İlhan) (başkahramanı Mahmut Ersoy'dur.)
  16. Vatan Tutkusu (İlhan Tarus)
  17. Sözde Kızlar(Peyami Safa)
  18. Sodom ve Gomore (Yakup Kadri Karaosmanoğlu)
  19. Ankara (Yakup Kadri Karaosmanoğlu)
  20. Biz İnsanlar (Peyami Safa)
  21. Kutsal İsyan (Hasan İzzettin Dinamo)
  22. Halas (Mehmet Rauf)

Evet çok haklısın sago şimdi kpss tarih soruları oldu edebiyat soruları müfredatın dışına çıktılar olan benim gibi panik yapanlara oldu siz 2014 e girdiniz mi? sizin bölüm ne arkadaşım?

Evet çok haklısın sago şimdi kpss tarih soruları oldu edebiyat soruları müfredatın dışına çıktılar olan benim gibi panik yapanlara oldu siz 2014 e girdiniz mi? sizin bölüm ne arkadaşım?

2014 e girmedim seneye gircem inşallah ilk olcak sosyoloji bölümüm benim sen hangi bölümsün k.bakma ilk yazdıklarınızı okuyamadım :KK43: başta yazıyomuydu yoksa

2014 e girmedim seneye gircem inşallah ilk olcak sosyoloji bölümüm benim sen hangi bölümsün k.bakma ilk yazdıklarınızı okuyamadım :KK43: başta yazıyomuydu yoksa
Ben de ilk başta ilk sayfayı okumamıştım canım ya :KK70: sosyoloji güzel bölüm eşim de ikinci üniversite olarak okuyor ay ben atanamadığımdan okumakta gözüm yok bir çalışmaya kendimizi adapte etmeye çalışıyoruz sonnensle :) birbirimizi gaza getirmeye çalışıyoruz yoksa ders çalışacağımız da yok ha :KK70:

Ben de ilk başta ilk sayfayı okumamıştım canım ya :KK70: sosyoloji güzel bölüm eşim de ikinci üniversite olarak okuyor ay ben atanamadığımdan okumakta gözüm yok bir çalışmaya kendimizi adapte etmeye çalışıyoruz sonnensle :) birbirimizi gaza getirmeye çalışıyoruz yoksa ders çalışacağımız da yok ha :KK70:

ya mecburuz işte şimdiden çalışmazsak olmaz çok gibi görünüyor sınava ama bir bakıyorsun ki sınavdasın inşallah çalışırız başarırız ya :)

teşekkür ederim inşallahh bitiririz konuları yüksek puanlar alırız hedef puanınız kaç peki
Alan çalışıyoruz sonnens de ben de kpss a ya hazırlanıyorum ben alan puanlarından 75 üzerine çıkmak lazım kurumların kaç puan isteyeceği belli olmuyor 120 çeşit puanlama oluyor

Bu arada ben bildiğim video dersleri söyleyeyim beğendiklerimi bileniniz vardır mutlaka

Tarih:Ramazan Yetkin (http://www.youtube.com/channel/UCjLv1XVYi5K4Pq33lY0K22w/videos),Hakan Dede (http://www.youtube.com/user/kpssteknik/videos)

Coğrafya:Nihan Ataman(zorlu eğitim bu ücretli ama ücretsiz derslerde var çok beğeniyorum),yine ihtiyaç yayınlarında bir hoca var adını unuttum youtube a ihtiyaç yayınları coğrafya yazınca çıkıyor

Matematik:şenol hoca

bu kadar benim bildiklerim :S

Alan çalışıyoruz sonnens de ben de kpss a ya hazırlanıyorum ben alan puanlarından 75 üzerine çıkmak lazım kurumların kaç puan isteyeceği belli olmuyor 120 çeşit puanlama oluyor

bizde alan yok inşallah getirmezler ya :KK43: evet 120 puan varmış yeni öğrendim bende :S Allah yardımcımız olsun ne diyeyim

X