- 23 Haziran 2014
- 972
- 327
-
- Konu Sahibi Sonnenschein_
Arkadaslar merhaba tarih/cog icin konu anlatimli kitap tavsiyesi istiyorum X yayinciligin ders notlari güzel demis konuyu tasinmadan onceki topikte bir arkadas.tarih/cog bilgim nerdeyse 0
Peki ders notları cok mu yetersiz olur sencegenel bir konu anlatımı istiyorsan ihtiyaç ve beyaz kalem çok iyi
ama özet şeklinde olsun dersen x yayıncılık ders notları ve ihtiyacın minik konu anlatımları var
genel çalışma için yetersizPeki ders notları cok mu yetersiz olur sence
papatya benim diyebileceğim şey artık kpss'de çok ayrıntılı şeyler soruyorlar düşün kazım karabekirin yazdığı kitabın adını tarih sorusunda sordular ayrıntılı çalışmayı gerektirecek ne yazık ki kpss'de.
Evet çok haklısın sago şimdi kpss tarih soruları oldu edebiyat soruları müfredatın dışına çıktılar olan benim gibi panik yapanlara oldu siz 2014 e girdiniz mi? sizin bölüm ne arkadaşım?
ekledimbeni de ekleyebilir misiniz bölümüm sosyoloji konularım bittikçe söylerim bende
Ben de ilk başta ilk sayfayı okumamıştım canım ya2014 e girmedim seneye gircem inşallah ilk olcak sosyoloji bölümüm benim sen hangi bölümsün k.bakma ilk yazdıklarınızı okuyamadımbaşta yazıyomuydu yoksa
ekledim
Ben de ilk başta ilk sayfayı okumamıştım canım yasosyoloji güzel bölüm eşim de ikinci üniversite olarak okuyor ay ben atanamadığımdan okumakta gözüm yok bir çalışmaya kendimizi adapte etmeye çalışıyoruz sonnensle :) birbirimizi gaza getirmeye çalışıyoruz yoksa ders çalışacağımız da yok ha
Alan çalışıyoruz sonnens de ben de kpss a ya hazırlanıyorum ben alan puanlarından 75 üzerine çıkmak lazım kurumların kaç puan isteyeceği belli olmuyor 120 çeşit puanlama oluyorteşekkür ederim inşallahh bitiririz konuları yüksek puanlar alırız hedef puanınız kaç peki
Alan çalışıyoruz sonnens de ben de kpss a ya hazırlanıyorum ben alan puanlarından 75 üzerine çıkmak lazım kurumların kaç puan isteyeceği belli olmuyor 120 çeşit puanlama oluyor
sago artık bize kayısı yollarsın
sen p3 puanıyla kaç alman lazım kaç yetiyor sanabizde alan yok inşallah getirmezler yaevet 120 puan varmış yeni öğrendim bende :S Allah yardımcımız olsun ne diyeyim
sen p3 puanıyla kaç alman lazım kaç yetiyor sana