- 22 Temmuz 2014
- 30.027
- 28.248
- Konu Sahibi Sonnenschein_
ne arapçası yahu, boşverin, arabistanda mı iş bulacak, türkiyede herkes arap zaten arapçası olmayan yok neredeyse doğuya dönüş var artık, herkes arapça kursunda, revaçta olana değil olmayana bakacaksın. kardeşin akıllıymış, geleceğini çok güzel görüyor. ne bu ülkede ne de başka yerlerde hiç işsiz kalmaz. nedense bizim ülkede uzak doğu ile ilgili en ufak bir konu bile alay konusudur. bu da bizim ülkenin cehaletinden diyorum. kendi ülkemizin bir tane teknolojisi yok, hepimiz uzak doğunun teknolojisiyle yaşıyoruz, ama lafa gelince alay edelim hehehe koreymiş, yok çekikmiş, çan çin çonmuş.
o ülkenin k-pop kültürü olsun, sineması olsun, dramaları olsun, teknolojisi olsun, kültürü olsun, insanlara verdiği değer olsun, her şeyiyle dört dörtlük. ben de çok meraklıyımdır. müziği, sineması, dizisi, kültürü çok beğenirim.
kardeşin kadın mı erkek mi? kadın ise yaşadı, kore erkekleri de pek yakışıklı olur. centilmen, kadına çok değer verirler, kore'de erkekler değil kadınlar eli maşalıdır. İngiltere'de yaşarken mahallemizde Kore Restorantı vardı, bizim apartmanın yarısı da Korelilerdi. gerçekten de çok sevdim onları. dizilerde izlediğim gibiler aynen. kadınlar eli maşalı, erkekler de full romantik, çok tatlılar. ayrıca korelilerde eğitim çok önemlidir, kadını erkeği her yaşta eğitim seviyeleri çok çok yüksek. ideal ülke vallahi. bazen diyorum keşke ben de kore dilini yazsaydım da o arkadaşımla beraber ben de orada yaşasaydım. huzur dolu, işsizlik sorunun yok, paranı kazanırsın bol bol, güzel insanlarla birlikte
kardeşim de aynı senin dediklerini bana söylüyor canım da hele eşim hiç umudu yok gibi köreden yana. kardeşim erkek kore kızlarını da çok beğeniyor ne güzel çıtı pıtı bakımlılar diyor akademisyenlik istiyor zaten iki yerde var korece bir kayseri bir ankara benim akademisyen olmam kolay abla git gide daha da açılacaktır korece diyor ..eşime dün yazdığın msjı söyledim siteden bir arkadaş koreceyi çok övdü kardeşimin söylediklerini söyle di diyorum da bakalım hayırlısı inş işsiz kalmaz diyor
eşim doğu kültüründekileri çinlileri japnları falan pek sevmiyor kore de ne küçücük ülke diyor kardeşim kuzey köreyi sevmeyebilirsin ama ben güney köreyi anlatıyorum diyor ne bileyim zaman gösterecek kendini çok para kazanacam göreceksin diyor kardeşim inş başarılı olur ya biz çok bilindik kamuyu okuduk da ne olduk sabancı holdinginde genel müdür olmadık ya düz memur bile olamadık