- 25 Mart 2010
- 6.843
- 421
-
- Konu Sahibi Sonnenschein_
sagopam tamam canım çok teşekkür ederim yazdıkların için. Çok daha iyi hissediyorum kendimi.2014 te ki fırsatı kaçırdığım için zaten çok üzgünüm. 2016 daki fırsatıda kaçıramam artık. sagopam ve Sonnenschein_ çok teşekkür ederim tekrar tekrar sizlere desteğiniz için. Çalışmaya bugun başlıyorum matematiğe. Kolay gelsin sizlerede. Yanınızdayım.
Günaydın arkadaslar ben de size katılmak istiyorum. Sınıf öğretmeniyim. 28 yaşındayım bu zaman kadar hep özel okullarda çalıştim ve pek kpss ye çalışma fırsatım olmadı bu sene evdeyim ve ciddi olarak hazirlanmak istiyorum
hoşgeldin dilerim hayırlı geçer bu süreç hepimiz içinbaşladın mı peki çalışmalara
Hayır henüz baslamadim. Önümüzdeki hafta 3,4 günlük bir tatile gidicem. Dönünce baslayayim diyorum ama tabi öncesinde baslarsam mutlaka bildirim yaparim buraya. Hayırlı olsun insallah
birlikten kuvvet doğar, çalıştıkça konuları teker teker bitirdikçe nasıl mutlu olduğunu kendine nasıl güvenmeye başladığını göreceksin. diyeceksin ki eee bu iş kolay. herkes gibi ben de yapabilirmişimsagopam tamam canım çok teşekkür ederim yazdıkların için. Çok daha iyi hissediyorum kendimi.2014 te ki fırsatı kaçırdığım için zaten çok üzgünüm. 2016 daki fırsatıda kaçıramam artık. sagopam ve Sonnenschein_ çok teşekkür ederim tekrar tekrar sizlere desteğiniz için. Çalışmaya bugun başlıyorum matematiğe. Kolay gelsin sizlerede. Yanınızdayım.
biz teşekkür ederiz katıldığınız içinteşekkürler
sizce günlük4-5 saat çalışmayla evli çocuk sahibi biri yapabilirmi örneklerimiz varmı bilmiyorum bazı sitelerde yok ben sabah 8 akaşam 12 çalıştım kazandım yazıyor benim moralım bozuluyo hayatta o kadar çalışamam ben
ekimde 2. çocuğumu elime alacam inşallah zorlu bir süreçteyim ama dediğiniz gibi kendimize güvenmemiz lazım bende 2012 de bir işte çalışıyordum hafta sonu kurs çocuk la 84 aldım atanamadım p3 den 2014 e hiç bakamadım ocakta bir ay baktım gerisi gelmedi p3 79 alan 69 kimya öğretmenliği için asılacam inşallah bu sene.burada ne çalıştığımızı mı yazıyoruz beni de aranıza katın eğitim beni çok zorluyo konuları az çok 2 şer kere okudum ama sanki hiçbişey bilmiyorum sizce ne yapmalıyım bu evreden sonra şimdiden teşekkürler Allah yardımcımız olsunStajer06 tabiki evli cocuklu biri de bu sınavı kazanabilir. Düzenli calisirsak neden olmasin hem senin cocugun 5yasindaymis biraz rahatlamissindir en azindan geceleri uykun surekli bolunmuyodur :) benim bebegim daha uc aylik tahmin edersin zamanimin ne kdr kisitli oldugunu :) ama buna rağmen umudumu yitirmedim. Şimdi baslarsam konulari ocak veya subata kadar bitiririm daha sonraları bol soruyla pekistiririm die düşünüyorum. 2012 de az bi calismayla 73 almistim 3puanla atanamadim bu yil da 68 aldim hic bakmadan. Beni turkce batirdi bu yil 15 netim vardi düşünün :) fulle yakin yapardim kaydirma mi yaptim nasıl oldu anlamadim. Ama buna cok seviniyorum cunku diğer netlerim gayet iyiydi turkceyi halletmek kolay olcak. Yani diyeceğim ben bunlarla avutuyorum kendimi umudumu yitirmiyorum sende bu gibi şeyler bulabilirsin kendinde.olumsuz taraflari degil olumlu taraflari güçlü yonlerini dusun ben bu isi yaparim de kendine guven :)
teşekkürler lokummm o zaman ben akşam yazayım ne çalıştığımı.sende bir an önce aramıza katıl çünkü annelirn boş zamanları ne zaman olur bilinmezz.Bu arada söylemeyi unuttum bebeğini saglikli bi sekilde kucagina alirsin ins :)