2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

bu arada kızlar essede tüm ürünlerde yüzde 50 indirim var..bilginize

Aaa ben de normalde Kocaeli'de yaşıyorum canım, Kartepe ilçesindeyim.
Aaaa bizde kartepede yaşıycaz :)
İstenmeyen tüylerimden geçiçi süreliğine kurtulmak için ağda yapıcam kızlar.. Sizinle konuşmak bir zevkti.. Şimdilik esen kalın...
Ben geçen hafta yaptım pırıl pırılımmm:)
bu arada kızlar essede tüm ürünlerde yüzde 50 indirim var..bilginize
Ayy gördüm o indirimi ama şu an bişey almak için bütçem uygun değil okulda açıldı

bende daha düzenli gördüğüm için begendim bide sandalyeleri ahşap sanırım çok daha şık durur otelin resimlerindeki sandalyelerin süsleri bozulmuş bide zaten hoş durmuyo bence ama karar senin tabi
otelde kim yaptıysa cok memnun kalmş ama bn netten anca bu fotoları gördüğüm için banada özensiz geldi o ilk mekan baya fotograf koymuş ve sayfları güncel bakalım haftasnu ikisinde gitmeyi düşünyrm gerçi ilk mekan izmirden bi saat kadr uzakta ama napalım artk :/

Aaaa bizde kartepede yaşıycaz :)

Ben geçen hafta yaptım pırıl pırılımmm:)

Ayy gördüm o indirimi ama şu an bişey almak için bütçem uygun değil okulda açıldı

valla bende bi anda kredi kartına fazla yüklendim.yılbaşına kadar artık birşey almamam gerek
kış geldiği için biizmde kömür parası var..lazere başladım tüm vücut bide...anca ikinci dönem rahatlıcam aileden ayrı olunca ev geçindiriyor insan resmen

en iyisi düğün olduğu zaman gözlemlemek canım :)

bende borçlanmadan yavaş yavaş alıyım diyorum bide doğum günüm geldi hediye adı altında bişeyler aldırırım babama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…