bende ilk mekanı fotolardan gördüm çok beğendim oteli de gittk gördük resm olrk hoş gözkmiyo ama gidince güzeldi bilemedimm yatatlım ilk mekan hoş görünüyor...
ama son oteli begenmedim özensiz geldi bide ben öyle sandalye giydirmeleri sevmiyorum...
SENDE BÜYÜK KISMI ATLATMIŞSIN CANIM :) bohça hazırladınız mı :)
süslemeler otele mi ait oluyo peki?bende ilk mekanı fotolardan gördüm çok beğendim oteli de gittk gördük resm olrk hoş gözkmiyo ama gidince güzeldi bilemedimm ya
neler koydunuz canım o sandığa?Nisanda sadece damat Sandığı hazırladık. Kalabalık bi nişan olduğu için davetlere hediyelerimiz olmadı
sanırım öyle canım bu cmrteside düğün varken gidip bi bakıcaz ama bnm de içime sinen fotolardaki ilk mekan sanki çok öze4nli ve organizasyon şirketi çok iyi dizayn etmiş salonu btün organizasyonlarda birbirinden farklı güzellikleri varsüslemeler otele mi ait oluyo peki?
neler koydunuz canım o sandığa?
bende daha düzenli gördüğüm için begendim bide sandalyeleri ahşap sanırım çok daha şık durur otelin resimlerindeki sandalyelerin süsleri bozulmuş bide zaten hoş durmuyo bence ama karar senin tabisanırım öyle canım bu cmrteside düğün varken gidip bi bakıcaz ama bnm de içime sinen fotolardaki ilk mekan sanki çok öze4nli ve organizasyon şirketi çok iyi dizayn etmiş salonu btün organizasyonlarda birbirinden farklı güzellikleri var
evet para olunca hepsi oluyor :) oda olur inşallahAminnnn.. Para olduktan sonra erken-geç farketmez ama iş ki para!!
bende hazırlıyorumda valla zor işlermişEki Görüntüle 1246456 bunları aldım seccade takımı hazırlatıyorum eksik olmasın diye ugraşıyorum ne yapcam şaşırdım valla
ilk hevesle insanın gözü bişey görmüyto ki:)Evet canım zor yorucu geçiyor ama emin ol bittikten sonra unutuyorsun hepsini
Mutlu ol yeter gerisi teferruatmıs onu anladım ben
Süpermiş bende el işlerine olan yeteneğin zerresi yok mecbur alıcam bişeyleryaptım canım :)Eki Görüntüle 1246433 Eki Görüntüle 1246435 Eki Görüntüle 1246436 bide sabunlarım varda resmini bulamadım canım :) şişeler ve yastıklar asetat kutulara konulcak etiket hazırlancak onlar için sabun ve havlular çok yakınlara verilcek keseler içinde :)Eki Görüntüle 1246443 buda tepsim makas süslenicek :)
bana annem yardım etmeseydi bunların hiçbiri ortaya çıkmazdıSüpermiş bende el işlerine olan yeteneğin zerresi yok mecbur alıcam bişeylerEllerine sağlık canım çokk beğendim :)
Hahaha genelde öyledir zatenbana annem yardım etmeseydi bunların hiçbiri ortaya çıkmazdı
Bende sonuncuyu beğenmedim canımEki Görüntüle 1246427
Eki Görüntüle 1246427 Eki Görüntüle 1246428 bunlar loca garden kızlar
bu moya parkEki Görüntüle 1246442 Eki Görüntüle 1246439 Eki Görüntüle 1246437
buda en son ki birlik otel
yaktı bizi bu kyk bende 180 lira borc cıktı aylık öde allah öde iki yıl boyunca bi o eksikti ya :)
Evet tatlım İzmitte yaşıycaz Aile şirketleri orda olmasa isTanbul için ikna ederdim ama herşeyimiz orda ev bile hazır olunca ses çıkaramadım İnşaat mühendisi daha bu sene mezun oldu :)
ikisi de deill henüzzSözlmüsün Nişanlimi
kızlar halinize sükredin bence, ben öğrenim kredisi 2.5 yıl gibi bi süre aldımmemurluğu kazandığım için durdurdum, suan aylık 1000 lira ödüyorum.Bir de benim toplamda 4 yıl
kızlar halinize sükredin bence, ben öğrenim kredisi 2.5 yıl gibi bi süre aldımmemurluğu kazandığım için durdurdum, suan aylık 1000 lira ödüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?