• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

bu arada ben izmirliyim ama nişanlım manisalı..düğünümüz orda kır düğünü olacak.. fiyatlarıda 6 milyar:KK53:

ne sandın tatlım gel sende katıl bize herkese yerimiz var hatta bilgilerini yaz senide daimi gelinciklerimize ekliyim beraber gün sayarız :)

evet kuzum hatırlıyorum senide artık burdaysan senide ekliyim mi listeye:)

evet ekleyebilirsin sanki artık:KK23:

al benden de o kadar zaten evli arkadaşlar diyo bol bol iç çamaşırı alın diye :KK70: ben çarşıya pazara gittikçe alıyorum ama takım olarak hiç almadım gecelik :KK70:

Merhaabaaaaa :KK3:

Merhaba çok güzel enerjili birisisin o elektriği aldım senden :D (sanaldan nasıl olduysa artıkın :KK70: )

Bende 24 Yaşındayım. Ar-Ge teknisyeniyim. Asker yareniEn Büyük TÜRKİYE hasret dolu biriyim :cry:

oooo İzmit güzelii :) Ben İzmit'te okudum.. Gerçekten güzel bir yer..

sağolasın canımcım:KK19: ben daha önce de 2013-2014 gelincik topiklerinde vakit geçirmiştim fakat bizim sürecimiz bazı sorunlardan uzadı, tabi herkes evlendi. benim gibi ilk adımları atan arkadaşlarla heyecanımı paylaşmak istiyorum:KK50:

benimde iç çamaşırım yok :( ama bugün iki tane jartiyer çorabı aldım, galiba çok ortadan ve direkt dalış yaptım iç çamaşırı mevzusuna :))))

bende izmitte okumuştum, pek sevemedim malesef:eek:

kızlar sitenin uygulamasını daha önce de indirmiştim devamlı hata veriyordu kapatırken silmiştim. şimdi yeniden indirdim fakat uygulama açılmıyor neden olabilir? sabahları herkes burdayken de girebileyim cepten:KK49:

ekledim bile kuzum iyi yaptın aramıza katılmakla:KK19:
site yenilendi ya mobil uygulama kullanılmıyo yada sorun var gibi bişey hatırlıyorum ama tam emin değilim canım:KK64:

evet şimdi gördüm eklediğini çok sağolasın, çok heyecanlı:KK23::KK23:

zaman yaklaştıkça bende bir çok soru birikti, hepimiz damat bohçasına ne koyulacağını az çok biliyoruz da bize gelen gelin bohçasına neler koyulması gerekiyor:KK57: benim sevdiceğimin annesi yok, kaybettik ocak ayında. ablası ilgileniyor bunlarla, fakat o da annelerimiz kadar herşeyden anlamıyor. bişeyler alıyor bizim için devamlı sağolsun çabalıyor. ama bende biliyim istiyorum gerekirse müdahale edip yönlendirmek için:KK51:

zaman yaklaştıkça bende bir çok soru birikti, hepimiz damat bohçasına ne koyulacağını az çok biliyoruz da bize gelen gelin bohçasına neler koyulması gerekiyor:KK57: benim sevdiceğimin annesi yok, kaybettik ocak ayında. ablası ilgileniyor bunlarla, fakat o da annelerimiz kadar herşeyden anlamıyor. bişeyler alıyor bizim için devamlı sağolsun çabalıyor. ama bende biliyim istiyorum gerekirse müdahale edip yönlendirmek için:KK51:

valla ben netten araştırmalarım sonucu kendimce eklemeler çıkarmalar yaparak şunları aldırdım;
gecelik seti
normal sortlu pijama takımı
2 takımı sutyen külot takımı
makyaj ve cilt bakım ürünleri
parfüm
ev terliği(süslü terlikleri sevmedğimden twigy den aldık)
ten rengi külotlu çorap ve bikaç tane pantolon çorabı
1 takım elbise ve ayakkabı,çanta falan da alınıyo galiba ama ben aldırmadım...zaten şimdi bayram için bana aldılar. iki kez gerek yok diye düşündüm.
ayna-tarak seti(aldrmadım)
annesinin kendi el emeği yaptığı şeylerde baya vardı...
bunları koymak için istiridye şeklinde sandıkvari bişi :KK53: (ben istemesemde kaynanam alın ona koyup getircez demiş)
makyaj çantası

Kızlar bu nişan tepsisi nasl

Eklentiler

• 125584342_tn50_0.jpg
    125584342_tn50_0.jpg
    21,7 KB · Görüntüleme: 67
olabilir canım aynalı küçük kutular oluyo onlardan mı diyosun ki onlar hoş olabilir :KK66:
Canım bu tepsi 95 lira onlarda nette 40 lira pahalı olacak napacağımı şaşırdım :( ikinci alternatifimde bu tepsi

Eklentiler

• 125703882_tn50_0.jpg
    125703882_tn50_0.jpg
    31 KB · Görüntüleme: 78
Canım bu tepsi 95 lira onlarda nette 40 lira pahalı olacak napacağımı şaşırdım :KK43: ikinci alternatifimde bu tepsi

ben buna benzer bişeyi kendim yaptım canım evde çokta güzel oldu evde olan malzemelerle sıfır maliyet oldu desem yalan olmaz resmini bulabilirsem yüklerim

bunu biraz daha süslemiştim çokta zevkli oluyo kendi yaptığın :)

Eklentiler

• 1472054_319248374882920_2091980009_n.jpg
    1472054_319248374882920_2091980009_n.jpg
    110,6 KB · Görüntüleme: 65

Onuda biliriz biz bizden bişey kaçmaz:KK53:
Kıyafet
Ayakkabı
Çanta
Şal
6lı gecelik takımı
Çamaşır takımı
Günlük pijama takımı
terlik
çorap
seccade
namazlık
tesbih
patik tülbent
lif
havlu
aynalı tarak takımı
bakım seti(bunun içeriği tamamen sana kalmış canım hangi ürünleri kullanıyosan onları aldırırsın :)

Back