- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
eee sonuçkızlar öğretmen evinden fiyat geldi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eee sonuçkızlar öğretmen evinden fiyat geldi
güle güle giy canım nerden aldın canım
6 milyar kır düğünü için bence çok uygun fiyat saçma sapan salonlara 4 -5 milyar istiyolarmışbu arada ben izmirliyim ama nişanlım manisalı..düğünümüz orda kır düğünü olacak.. fiyatlarıda 6 milyar
ne sandın tatlım gel sende katıl bize herkese yerimiz var hatta bilgilerini yaz senide daimi gelinciklerimize ekliyim beraber gün sayarız :)
evet kuzum hatırlıyorum senide artık burdaysan senide ekliyim mi listeye:)
al benden de o kadar zaten evli arkadaşlar diyo bol bol iç çamaşırı alın diye ben çarşıya pazara gittikçe alıyorum ama takım olarak hiç almadım gecelik
Merhaabaaaaa
Merhaba çok güzel enerjili birisisin o elektriği aldım senden (sanaldan nasıl olduysa artıkın )
Bende 24 Yaşındayım. Ar-Ge teknisyeniyim. Asker yareni hasret dolu biriyim
oooo İzmit güzelii :) Ben İzmit'te okudum.. Gerçekten güzel bir yer..
ekledim bile kuzum iyi yaptın aramıza katılmaklaevet ekleyebilirsin sanki artık
ekledim bile kuzum iyi yaptın aramıza katılmakla
site yenilendi ya mobil uygulama kullanılmıyo yada sorun var gibi bişey hatırlıyorum ama tam emin değilim canım
evet şimdi gördüm eklediğini çok sağolasın, çok heyecanlı
zaman yaklaştıkça bende bir çok soru birikti, hepimiz damat bohçasına ne koyulacağını az çok biliyoruz da bize gelen gelin bohçasına neler koyulması gerekiyor benim sevdiceğimin annesi yok, kaybettik ocak ayında. ablası ilgileniyor bunlarla, fakat o da annelerimiz kadar herşeyden anlamıyor. bişeyler alıyor bizim için devamlı sağolsun çabalıyor. ama bende biliyim istiyorum gerekirse müdahale edip yönlendirmek için
Kızlar bu nişan tepsisi nasl
Peki buna yüzük yükseltici olur mu ki:)çok güzel canım sade ve şık mesela nişanlığınla aynı renklerde olursa da çok güzel olabilir
Peki buna yüzük yükseltici olur mu ki:)
Canım bu tepsi 95 lira onlarda nette 40 lira pahalı olacak napacağımı şaşırdım ikinci alternatifimde bu tepsiolabilir canım aynalı küçük kutular oluyo onlardan mı diyosun ki onlar hoş olabilir
Canım bu tepsi 95 lira onlarda nette 40 lira pahalı olacak napacağımı şaşırdım ikinci alternatifimde bu tepsi
Onuda biliriz biz bizden bişey kaçmazevet şimdi gördüm eklediğini çok sağolasın, çok heyecanlı
zaman yaklaştıkça bende bir çok soru birikti, hepimiz damat bohçasına ne koyulacağını az çok biliyoruz da bize gelen gelin bohçasına neler koyulması gerekiyor benim sevdiceğimin annesi yok, kaybettik ocak ayında. ablası ilgileniyor bunlarla, fakat o da annelerimiz kadar herşeyden anlamıyor. bişeyler alıyor bizim için devamlı sağolsun çabalıyor. ama bende biliyim istiyorum gerekirse müdahale edip yönlendirmek için
Buda güzel olmuş canım :) ama sanırım bu kadarını ben yapamıcambunu biraz daha süslemiştim çokta zevkli oluyo kendi yaptığın :)
aynalı tepsi güzelmiş canım ne kadar fiyatıBuda güzel olmuş canım :) ama sanırım bu kadarını ben yapamıcam
95 lira canımaynalı tepsi güzelmiş canım ne kadar fiyatı