• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

tatlım ilk mekan hoş görünüyor...
ama son oteli begenmedim özensiz geldi bide ben öyle sandalye giydirmeleri sevmiyorum...
bende ilk mekanı fotolardan gördüm çok beğendim oteli de gittk gördük resm olrk hoş gözkmiyo ama gidince güzeldi bilemedimm ya :(

süslemeler otele mi ait oluyo peki?
sanırım öyle canım bu cmrteside düğün varken gidip bi bakıcaz ama bnm de içime sinen fotolardaki ilk mekan sanki çok öze4nli ve organizasyon şirketi çok iyi dizayn etmiş salonu btün organizasyonlarda birbirinden farklı güzellikleri var :KK51:

sanırım öyle canım bu cmrteside düğün varken gidip bi bakıcaz ama bnm de içime sinen fotolardaki ilk mekan sanki çok öze4nli ve organizasyon şirketi çok iyi dizayn etmiş salonu btün organizasyonlarda birbirinden farklı güzellikleri var :KK51:
bende daha düzenli gördüğüm için begendim bide sandalyeleri ahşap sanırım çok daha şık durur otelin resimlerindeki sandalyelerin süsleri bozulmuş bide zaten hoş durmuyo bence ama karar senin tabi:KK19:

Pike takımı
İç çamaşırı
Eşofman takımı
gömlek çorap
Havlu lif
Seccade
Terlik
traş takımı
parfüm
trnak seti
Diş macunu fırça
bu kadardı herhalde
bende hazırlıyorumda valla zor işlermiş onur 290.jpg bunları aldım seccade takımı hazırlatıyorum eksik olmasın diye ugraşıyorum ne yapcam şaşırdım valla

yaptım canım :)Eki Görüntüle 1246433 Eki Görüntüle 1246435 Eki Görüntüle 1246436 bide sabunlarım varda resmini bulamadım canım :) şişeler ve yastıklar asetat kutulara konulcak etiket hazırlancak onlar için sabun ve havlular çok yakınlara verilcek keseler içinde :)Eki Görüntüle 1246443 buda tepsim makas süslenicek :)
Süpermiş bende el işlerine olan yeteneğin zerresi yok mecbur alıcam bişeyler :KK43: Ellerine sağlık canım çokk beğendim :)

Evet tatlım İzmitte yaşıycaz Aile şirketleri orda olmasa isTanbul için ikna ederdim ama herşeyimiz orda ev bile hazır olunca ses çıkaramadım İnşaat mühendisi daha bu sene mezun oldu :)

Aaa ben de normalde Kocaeli'de yaşıyorum canım, Kartepe ilçesindeyim.

Back