• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

daha neler ticaret filan derken iyice suyunu çıkarıyolaro_O:KK62: onur 024.jpg ben bunu 25 e yada 20 ye almıştım... kuzum züccaciye tarzı yerler yok mu orda oralara baksan annende baksın senin yerine:KK64:

daha neler ticaret filan derken iyice suyunu çıkarıyolaro_O:KK62:Eki Görüntüle 1246992 ben bunu 25 e yada 20 ye almıştım... kuzum züccaciye tarzı yerler yok mu orda oralara baksan annende baksın senin yerine:KK64:
Kuzum ben burda her yere baktım yok malesef:( bizm ordada yoktur:( antepte bulyrum ama malesef bi güne hem kıyaft hem tepsi hem diğer alşverişi sığdıramam:(

Kuzum ben burda her yere baktım yok malesef:KK43: bizm ordada yoktur:KK43: antepte bulyrum ama malesef bi güne hem kıyaft hem tepsi hem diğer alşverişi sığdıramam:KK43:
yastık düşünmez misin tatlım? onur 088.jpg bak ben böyle bişey yapıyodum sonradan vazgeçtim nette bi sürü örnekler var kumaş alıp diktirirsin içini elyafla doldurursun yanlarından kurdele sarkar:)

yastık düşünmez misin tatlım?Eki Görüntüle 1246997 bak ben böyle bişey yapıyodum sonradan vazgeçtim nette bi sürü örnekler var kumaş alıp diktirirsin içini elyafla doldurursun yanlarından kurdele sarkar:)
S2nin tepsiye benzer bi tepsiye bile 65 lira dedilee burda :( ve seninki kafar güzelde değildi:(

S2nin tepsiye benzer bi tepsiye bile 65 lira dedilee burda :KK43: ve seninki kafar güzelde değildi:KK43:
orası çok pahalıymış yaa:KK17:
yastıklara bi bak bence belki begendiğin çıkar yada camcı bulsan oda işini görür
yada kenarları süslü aynalar oluyo son çare ben olsam onlardan alırdım:KK64:

orası çok pahalıymış yaa:KK17:
yastıklara bi bak bence belki begendiğin çıkar yada camcı bulsan oda işini görür
yada kenarları süslü aynalar oluyo son çare ben olsam onlardan alırdım:KK64:
Annemle konuşup son kararımı verecem yarın canımm :)

Haha ay ben de ne tesadüf oldu, hadi topluca yapıyoruz. :KK70:
Eskiden mahalledeki kadınlar kızlar toplanıp yaparlarmış ya o hesap :KK70:
Aaaa bizde kartepede yaşıycaz :)
Ben geçen hafta yaptım pırıl pırılımmm:)

Ayy gördüm o indirimi ama şu an bişey almak için bütçem uygun değil okulda açıldı:KK25:
Maaşallah :)
netten bayram için ayakkabı sipariş vermiştk geldii...aşk yaşıyorum pabuçlarımlaaa :KK68:
Eki Görüntüle 1246582
Çok güzelmiş ya stili farklı baya

kızlar sitenin uygulamasını daha önce de indirmiştim devamlı hata veriyordu kapatırken silmiştim. şimdi yeniden indirdim fakat uygulama açılmıyor neden olabilir? sabahları herkes burdayken de girebileyim cepten:KK49:
Aynı sorun bende de var yaa sürekli indirip deniyorum hata veriyor uyuz oldum siz mobilden kullanıyor musunuz uygulamayı canlar?

Kızlaaarrrrr ağdadan sonra 3 çeşit tatlı yaptım yarın için (malum sevgili ve annesi tanışmaya geliyor) noluurrr lütfeeennn dua edin aşırı heyecanlıyım yarın rahat rahat güzelce geçsin :KK17: yaptıklarımızı beğensinler ben saçmalamayım elimdekileri dökmeyim ayağım takılmasın :KK61: (ki bunlar için fazlasıyla potansiyelim var) nolur bu mesajı gören bana dua edip 50 kişiye göndersin falan demicem tabi hehehe :p ama dua edin noluuurrr öptüm hepinizi görüşürüz yarın akşama inşallah

evet ekleyebilirsin sanki artık:KK23:

sağolasın canımcım:KK19: ben daha önce de 2013-2014 gelincik topiklerinde vakit geçirmiştim fakat bizim sürecimiz bazı sorunlardan uzadı, tabi herkes evlendi. benim gibi ilk adımları atan arkadaşlarla heyecanımı paylaşmak istiyorum:KK50:

benimde iç çamaşırım yok :KK43: ama bugün iki tane jartiyer çorabı aldım, galiba çok ortadan ve direkt dalış yaptım iç çamaşırı mevzusuna :))))

bende izmitte okumuştum, pek sevemedim malesef:eek:

Geç olsunda güç olmasın :KK66: Hakkımızda hayırlısı herşey için..
Yok canm neden ortadan dalasın :D Alıp kenara koymak gerek :KK66:
Sen hangi kampüsteydin ki :/ ben çok sevmiştim oraları :) bu arada kendinden biraz bahseder misin tanışalım :)
Günaydın bu arada :))

Kızlaaarrrrr ağdadan sonra 3 çeşit tatlı yaptım yarın için (malum sevgili ve annesi tanışmaya geliyor) noluurrr lütfeeennn dua edin aşırı heyecanlıyım yarın rahat rahat güzelce geçsin :KK17: yaptıklarımızı beğensinler ben saçmalamayım elimdekileri dökmeyim ayağım takılmasın :KK61: (ki bunlar için fazlasıyla potansiyelim var) nolur bu mesajı gören bana dua edip 50 kişiye göndersin falan demicem tabi hehehe :p ama dua edin noluuurrr öptüm hepinizi görüşürüz yarın akşama inşallah

İnşallah herşey gönlünce olur:KK66:) artık ikramlarda neler yaptınız ettiniz gelişmeleri bizimle paylaşırsın demi resim olsun anlatımla olsun ışık ol bize :p :KK70:
Günaydııın bu arada gün senin için erken bile başlamış olabilir :)

Günaydın kızlar :KK3:
Tırlatmaya az kaldiii helppp:cry:
Anasınıfı öğretmeniyim ya. Araliksiz ağlayan ve verdugim hicbir telkini anlamayan ogtenciletim var. Türkçe bilmiyorlar kürtçe konusuyorlar :rolleyes:

günaydın kızlar :) bi iş krizi geçiren benden de selam olsun :KK17:herkesin gününün iyi geçmesini diliyorum :KK76:

günaydın kızlar

Hayırlı cumalar .

BUgün son iş günü

pazarteside işe gelmiyorum doktora gideceğim.

Anasınıfı öğretmeniyim ya. Araliksiz ağlayan ve verdugim hicbir telkini anlamayan ogtenciletim var. Türkçe bilmiyorlar kürtçe konusuyorlar :rolleyes:

Çok güzel mesleğin var canım günaydın bu arada miniklerle uğraşmak zorda olsa çok güzeldir .

hep istemişimdr keşke anasınıfı öğretmeni olsaydım yine

Annemle konuşup son kararımı verecem yarın canımm :)
günaydın tatlım bizede söylersin kararını :)
Slm kizlar nasilsiniz ben bu aralar sinavlar, ödevler vs giremiyorum.
iyiyiz tatlım sen nasılsın :) bizi çok ihmal etme :)

:KK70::KK70::KK70: ben geldikleri gün elektrik süpürgesini bozmuş ampülü patlatmış annemin yıllardır özenle kullandığı yemek takımının 2 tabağını kırmıştım sana kolay gelsin her ayrıntıyı isteriz:KK48:

7Milyar yemekli 200 kişilik canım .

ama süsleme felan içinde dğil.
7 milyar çok değil mi canım...
Onun yerine tekne hem daha renkli hem bütçeye daha uygun olur
ben olsam teknede yapar üstüne bide kaptan nikahı kıydırırdım temsili:KK19:

Günaydın madem kimse kimseyi anlamıyo bende onlarla oturur ağlardım gözyaşlarının dili aynıdır sabah sabah şair gibi konuştum:KK71:
günaydın kızlar :) bi iş krizi geçiren benden de selam olsun :KK17:herkesin gününün iyi geçmesini diliyorum :KK76:
Günaydın tatlım sanada kolay gelsin:)
günaydın kızlar

Hayırlı cumalar .

BUgün son iş günü

pazarteside işe gelmiyorum doktora gideceğim.
Günaydın tatlım geçmiş olsun neyin var:KK35:

günaydın tatlım bizede söylersin kararını :)

iyiyiz tatlım sen nasılsın :) bizi çok ihmal etme :)

:KK70::KK70::KK70: ben geldikleri gün elektrik süpürgesini bozmuş ampülü patlatmış annemin yıllardır özenle kullandığı yemek takımının 2 tabağını kırmıştım sana kolay gelsin her ayrıntıyı isteriz:KK48:

7 milyar çok değil mi canım...
Onun yerine tekne hem daha renkli hem bütçeye daha uygun olur
ben olsam teknede yapar üstüne bide kaptan nikahı kıydırırdım temsili:KK19:

Çok ama işte şöyle bir şeyde var ki üyeye o fiyat birde.
boş salona 7 milyar veriyorsun bunda en azından yemekli yapacaksın canım.
yok tekne yapacağım sanırım.
arkadaş çevrem pek olmadığı için nikahtan snra eğlenceye gitmek bana mantıksız geliyor.

kaptan nikahı nasıl oluyor ilk defa duyuyorum canım

Günaydın madem kimse kimseyi anlamıyo bende onlarla oturur ağlardım gözyaşlarının dili aynıdır sabah sabah şair gibi konuştum:KK71:

Günaydın tatlım sanada kolay gelsin:)

Günaydın tatlım geçmiş olsun neyin var:KK35:

sağol canım ayaklarım ağrıyor sinirlendiğimde kollarıma vuruyor agrı , halsizlik oluyor fazla bişey yapamıyorum hemen yorulan bir yapım var canım o yüzden kan tahlilil yaptırmak istyorum"

Back