• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

bu arada kızlar essede tüm ürünlerde yüzde 50 indirim var..bilginize :KK55:

Aaa ben de normalde Kocaeli'de yaşıyorum canım, Kartepe ilçesindeyim.
Aaaa bizde kartepede yaşıycaz :)
İstenmeyen tüylerimden geçiçi süreliğine kurtulmak için ağda yapıcam kızlar.. Sizinle konuşmak bir zevkti.. Şimdilik esen kalın... :KK60:
Ben geçen hafta yaptım pırıl pırılımmm:)
bu arada kızlar essede tüm ürünlerde yüzde 50 indirim var..bilginize :KK55:
Ayy gördüm o indirimi ama şu an bişey almak için bütçem uygun değil okulda açıldı:KK25:

bende daha düzenli gördüğüm için begendim bide sandalyeleri ahşap sanırım çok daha şık durur otelin resimlerindeki sandalyelerin süsleri bozulmuş bide zaten hoş durmuyo bence ama karar senin tabi:KK19:
otelde kim yaptıysa cok memnun kalmş ama bn netten anca bu fotoları gördüğüm için banada özensiz geldi o ilk mekan baya fotograf koymuş ve sayfları güncel bakalım haftasnu ikisinde gitmeyi düşünyrm gerçi ilk mekan izmirden bi saat kadr uzakta ama napalım artk :/

Aaaa bizde kartepede yaşıycaz :)

Ben geçen hafta yaptım pırıl pırılımmm:)

Ayy gördüm o indirimi ama şu an bişey almak için bütçem uygun değil okulda açıldı:KK25:

valla bende bi anda kredi kartına fazla yüklendim.yılbaşına kadar artık birşey almamam gerek :KK17:
kış geldiği için biizmde kömür parası var..lazere başladım tüm vücut bide...anca ikinci dönem rahatlıcam :cool: aileden ayrı olunca ev geçindiriyor insan resmen :KK69:

otelde kim yaptıysa cok memnun kalmş ama bn netten anca bu fotoları gördüğüm için banada özensiz geldi o ilk mekan baya fotograf koymuş ve sayfları güncel bakalım haftasnu ikisinde gitmeyi düşünyrm gerçi ilk mekan izmirden bi saat kadr uzakta ama napalım artk :/
en iyisi düğün olduğu zaman gözlemlemek canım :)

valla bende bi anda kredi kartına fazla yüklendim.yılbaşına kadar artık birşey almamam gerek :KK17:
kış geldiği için biizmde kömür parası var..lazere başladım tüm vücut bide...anca ikinci dönem rahatlıcam :cool: aileden ayrı olunca ev geçindiriyor insan resmen :KK69:
bende borçlanmadan yavaş yavaş alıyım diyorum bide doğum günüm geldi hediye adı altında bişeyler aldırırım babama:KK70:

netten bayram için ayakkabı sipariş vermiştk geldii...aşk yaşıyorum pabuçlarımlaaa :KK68:
95970-300x450-100-0-635462237840000000-5055_bordo_deri.jpg

Back