- 18 Eylül 2014
- 266
- 70
- 123
- 33
1 yıl odücem canım 3 tanesii verdim ama bende bittimUuu Peki kaç yıl? Benim toplam borcum 12000 falandı başladığımda..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1 yıl odücem canım 3 tanesii verdim ama bende bittimUuu Peki kaç yıl? Benim toplam borcum 12000 falandı başladığımda..
ayy gel gör canımm şehrimize beklerizz görülmesi gereken biyerr
İstenmeyen tüylerimden geçiçi süreliğine kurtulmak için ağda yapıcam kızlar.. Sizinle konuşmak bir zevkti.. Şimdilik esen kalın...
Aaaa bizde kartepede yaşıycaz :)Aaa ben de normalde Kocaeli'de yaşıyorum canım, Kartepe ilçesindeyim.
Ben geçen hafta yaptım pırıl pırılımmm:)İstenmeyen tüylerimden geçiçi süreliğine kurtulmak için ağda yapıcam kızlar.. Sizinle konuşmak bir zevkti.. Şimdilik esen kalın...
Ayy gördüm o indirimi ama şu an bişey almak için bütçem uygun değil okulda açıldıbu arada kızlar essede tüm ürünlerde yüzde 50 indirim var..bilginize
ay benm allahtan 2 yıl evlencem borc ödicem resmen :)Bir de benim toplamda 4 yıl
dimi özensiz ve basit duruyooo :/Bende sonuncuyu beğenmedim canım
otelde kim yaptıysa cok memnun kalmş ama bn netten anca bu fotoları gördüğüm için banada özensiz geldi o ilk mekan baya fotograf koymuş ve sayfları güncel bakalım haftasnu ikisinde gitmeyi düşünyrm gerçi ilk mekan izmirden bi saat kadr uzakta ama napalım artk :/bende daha düzenli gördüğüm için begendim bide sandalyeleri ahşap sanırım çok daha şık durur otelin resimlerindeki sandalyelerin süsleri bozulmuş bide zaten hoş durmuyo bence ama karar senin tabi
aynen canımmbende diyarbkırda görev yapıyorum aslen izmirliyim
mardin kızıltepede nişanlım öğretmen. mardin çok güzel...otur seyret yani akşam güneş batarken
Aaaa bizde kartepede yaşıycaz :)
Ben geçen hafta yaptım pırıl pırılımmm:)
Ayy gördüm o indirimi ama şu an bişey almak için bütçem uygun değil okulda açıldı
en iyisi düğün olduğu zaman gözlemlemek canım :)otelde kim yaptıysa cok memnun kalmş ama bn netten anca bu fotoları gördüğüm için banada özensiz geldi o ilk mekan baya fotograf koymuş ve sayfları güncel bakalım haftasnu ikisinde gitmeyi düşünyrm gerçi ilk mekan izmirden bi saat kadr uzakta ama napalım artk :/
bende borçlanmadan yavaş yavaş alıyım diyorum bide doğum günüm geldi hediye adı altında bişeyler aldırırım babamavalla bende bi anda kredi kartına fazla yüklendim.yılbaşına kadar artık birşey almamam gerek
kış geldiği için biizmde kömür parası var..lazere başladım tüm vücut bide...anca ikinci dönem rahatlıcam aileden ayrı olunca ev geçindiriyor insan resmen
ilk hevesle insanın gözü bişey görmüyto ki:)
ikisi de deill henüzz
Aaaa bizde kartepede yaşıycaz :)
netten bayram için ayakkabı sipariş vermiştk geldii...aşk yaşıyorum pabuçlarımlaaa
Eki Görüntüle 1246582