- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
sen halledersin canım bişey olmazburda olmaktan :) dosyalar birikti başımda :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sen halledersin canım bişey olmazburda olmaktan :) dosyalar birikti başımda :)
netten alıp göstereyimm hemenn atıyorum canım :)resimleri var mı canım :)
Ayyy evet az kaldı ya ben memlekete gitceğim tarihi sayıyorum çünkü pazar günü isteme çatşamba alışveriş cuma nişan
bekliyoruz tatlım :)netten alıp göstereyimm hemenn atıyorum canım :)
valla benim bişiye başladığım yokkOoo siz hazırlıklara başlamışsınız herhalde kızlar
ben o işi birazcık abartmış olabilirim çeyizi hazırladım sayılırOoo siz hazırlıklara başlamışsınız herhalde kızlar
Sözde ne hediye vereceksin kuzum? Ya da nişanda? Bir de aldın mı yaptın mı?ben o işi birazcık abartmış olabilirim çeyizi hazırladım sayılır
söz hediyeliklerim hazır
bohçalara hazır
kıss nişan tarihi belli miiben o işi birazcık abartmış olabilirim çeyizi hazırladım sayılır
söz hediyeliklerim hazır
bohçalara hazır
valla bende canım Allah sonumuzu hayır etsin :)Ben başlamadım ama arkadaşların maşallahı var :) Tembel tembel yatıyorum kesin elim ayağıma dolaşacak yakında
Sevdiceğim etiketi yapacak ve hazır olacak o zmnkavanozlar hazır mı
BendeeeeAyyyy süper yaa nişandan daha çok alışverişini iple çekiyorum
ben o işi birazcık abartmış olabilirim çeyizi hazırladım sayılır
söz hediyeliklerim hazır
bohçalara hazır
yaptım canım :) bide sabunlarım varda resmini bulamadım canım :) şişeler ve yastıklar asetat kutulara konulcak etiket hazırlancak onlar için sabun ve havlular çok yakınlara verilcek keseler içinde :) buda tepsim makas süslenicek :)Sözde ne hediye vereceksin kuzum? Ya da nişanda? Bir de aldın mı yaptın mı?
bekliyoruz tatlım :)
valla benim bişiye başladığım yokk
SENDE BÜYÜK KISMI ATLATMIŞSIN CANIM :) bohça hazırladınız mı :)Ooo sen bitirmişsin . Bizim nisan falan bittide düğün ev hazırlığımiz vaar
Aminnnn.. Para olduktan sonra erken-geç farketmez ama iş ki para!!valla bende canım Allah sonumuzu hayır etsin :)
tatlım ilk mekan hoş görünüyor...Eki Görüntüle 1246427
Eki Görüntüle 1246427 Eki Görüntüle 1246428 bunlar loca garden kızlar
bu moya parkEki Görüntüle 1246442 Eki Görüntüle 1246439 Eki Görüntüle 1246437
buda en son ki birlik otel