- 18 Eylül 2014
- 266
- 70
- 123
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayy gel gör canımm şehrimize beklerizz görülmesi gereken biyerrİnanmıyorummmm mardin benim en çok görmek istediğim yerlerden biri
Yok artık noluyor yaaa
kesinnniki mühendisi otutalım karşılıklı mutlaka ortak nokta bulup bizi unuturlar
ben yok diye biliyorum canım morhipoda kapıda ödeme var amaTrendyol'dan alışveriş yapan kızçeler !! Kapıda ödeme var midur? Banka kartı oluyor sanırım ama nakit olur mu aceba biliyor musunuz?
bi gün nasip olursa mutluluktan uçarımayy gel gör canımm şehrimize beklerizz görülmesi gereken biyerr
fırsat buldukça katıl tatlım :)dükkan yoğun tatlımm giriyom bakıyom okuyorum arada ama dahil olamıyorumm
inşallah canımmbi gün nasip olursa mutluluktan uçarım
Evet canım 10ekim :)hmm başka modellere de bakarsın artık..tarih belli mi canım?
sevgilisi polis olan var mı :)kesinnn
resimleri var mı canım :)off kızlar yaa yardım ben çok karasızımm bişeyi görsem diperinde aklım kalıyo bi salon tutcaz hala alternatif bakıyorm napıcam karar veremiyorum poff :'( :'(
ayy çokk azcık kalmışş..hayırlısıyla inşallahEvet canım 10ekim :)
niye :)sabahtan beri iş yapamıyorum kızlar :)
Bakıyorum hemen teşekkür ederimben yok diye biliyorum canım morhipoda kapıda ödeme var ama
rica ederimBakıyorum hemen teşekkür ederim
Ayyy evet az kaldı ya ben memlekete gitceğim tarihi sayıyorum çünkü pazar günü isteme çatşamba alışveriş cuma nişanayy çokk azcık kalmışş..hayırlısıyla inşallah
kavanozlar hazır mıAyyy evet az kaldı ya ben memlekete gitceğim tarihi sayıyorum çünkü pazar günü isteme çatşamba alışveriş cuma nişan
burda olmaktan :) dosyalar birikti başımda :)niye :)