• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

bohça için sipariş vermiştim ya hala yokkk
salon bakmak mantıklı bence canım biz bakamıyoruz yani bakabilsek bir dakika durmam :KK51:
kır düğünü yada otelde olcak bizim ki sanırım:KK64:
kargom nerde diye bi uygulama vardı sanki bi numarayla kontrol ediliyodu gibi bişey hatrlıyorum ama yanlış olmasın tam da bilmiyorum :( benimki de ya otelde olucak yada deniz kıyısı bi restorantta düşünüyorum ama bulamıyorum deniz kıyısı bi restorant dolanıp araştırmak gerekk sanırımm pof:(

kargom nerde diye bi uygulama vardı sanki bi numarayla kontrol ediliyodu gibi bişey hatrlıyorum ama yanlış olmasın tam da bilmiyorum :KK43: benimki de ya otelde olucak yada deniz kıyısı bi restorantta düşünüyorum ama bulamıyorum deniz kıyısı bi restorant dolanıp araştırmak gerekk sanırımm pof:KK43:
yurtiçi kargonun o uygulaması çalışmıyo nerde sorun orda ben resmen :( gerçi aradım kol düğmesini temin etmişler kargonuz yarın elinizde olur dediler :)
hangi şehirdeydin canım kumsal düğünü çok şık olur aslında :)

ah ah ben denız kenarı bı yerde yasıyo olsam kesınlıkle bı beach club ta yapardım düğünü hem yeşillik hem deniz tam benlik salon düğünlerinden nefret ediyorum

maddi durum ne bılmıyorum ama ben İzmirli olsam kesinlikle bi beach otelde yapardım düğünü ohhh açık hava deniz esintisi
Bnde çok beğeniyorum beach düğünleri ve after partyleri ama işte yemekli içkili düğün olunca bile fiyatlar kişi başı 85-120 arası değişiyor normal yerlerde beachlerde bu fiyatlar ıkı katı olur diye düşünüyorum oda ailemi ve nişanlımın ailesinin bütçesini bayağı zorlar malesef:(

Bnde çok beğeniyorum beach düğünleri ve after partyleri ama işte yemekli içkili düğün olunca bile fiyatlar kişi başı 85-120 arası değişiyor normal yerlerde beachlerde bu fiyatlar ıkı katı olur diye düşünüyorum oda ailemi ve nişanlımın ailesinin bütçesini bayağı zorlar malesef:KK43:
bence lükse kaçmadan daha sakin bi düğün yapılabilir kumsalda ama düğünün kumsalda olması için izin filan mı gerekiyor acaba ondan emin değilim bi kaç blogda görmüştüm nişan düğün detaylarını herkes kendi hazırlıyor aslında bana izin verseler kesinlikle öyle yapardım :)

bence lükse kaçmadan daha sakin bi düğün yapılabilir kumsalda ama düğünün kumsalda olması için izin filan mı gerekiyor acaba ondan emin değilim bi kaç blogda görmüştüm nişan düğün detaylarını herkes kendi hazırlıyor aslında bana izin verseler kesinlikle öyle yapardım :)
tabi kii izin alman lazım onla uğraimak gerekiyor baya her yere verilmiyor ve ayrıca organızasyon şirketyle anlaşılması gerekiyor ve tabi her davetli içinde ulaşım sağlanmanlı biraz tuzluya maal oluyor gibii :)

tabi kii izin alman lazım onla uğraimak gerekiyor baya her yere verilmiyor ve ayrıca organızasyon şirketyle anlaşılması gerekiyor ve tabi her davetli içinde ulaşım sağlanmanlı biraz tuzluya maal oluyor gibii :)
organizasyon firmasının yerini kendin alabilirsin:)
ama izin işleri nasıl olur bilmiyorum davetlilerde azcık zorlasın kendini:KK53:

organizasyon firmasının yerini kendin alabilirsin:)
ama izin işleri nasıl olur bilmiyorum davetlilerde azcık zorlasın kendini:KK53:
canım o telaşta herseyle kendim ilgilenmek istemiyorum acıkcası herseyin eksiksiz sorunsuz hallolabilceği şeklde olmasını diliyorumm :)

bugünde bnm canım aşırı sıkkın oturup sabhtan akşama kdr ağlayasım var :( :(:KK61::KK61:

Back