2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

AMA BENCE SEN BAYA Bİ GÜZELLİK YAPMIŞSIN ZATEN ONLARA ÇOK BEĞENECEKLERİNE EMİNİM FAZLASINA GEREK VAR MI Kİ
ben detaylara çok fazla takılırım haddinden fazla basit bi havlu dimi ama bak ne güzel allayıp pullamışlar aslında demek istediğim bu tarz şeyler

ben detaylara çok fazla takılırım haddinden fazlaEki Görüntüle 1238573 basit bi havlu dimi ama bak ne güzel allayıp pullamışlar aslında demek istediğim bu tarz şeyler
anladım ben demek istediğini zaten bu içine sindiyse bence çok hoş canım biraz düşünürsek belki başka şeylerde çıkabilir ortaya :)

kızlar ikea kataloğu geçti elime şans eseri bayıldım bayıldımmmm

Günaydın canımmm :) ikeada herşey çok güzel çok şık fakat mobilyasında özellikle kalitesi çok düşük tecrübeyle sabit kızlar :)

Günaydın canımmm :) ikeada herşey çok güzel çok şık fakat mobilyasında özellikle kalitesi çok düşük tecrübeyle sabit kızlar :)
ama ürünün fiyatına göre değiştiğini söylüyorlar hep canım 30 lirayada sehpa var var 200 lirada

ama ürünün fiyatına göre değiştiğini söylüyorlar hep canım 30 lirayada sehpa var var 200 lirada
GÜNAYDIN CANIMMM :) BENDE ONDAN DİYORUM GERCEKTEN PARA VERİP ALINAN ÜRÜNLERDE DE ÇOK Bİ SAĞLAMLIK YOK 1 YIL İÇİNDE YIPRANIYORLAR OLDUKÇAA AMA PRATİK EV ALETLERİ KESİNLİKLE KULLANIŞLII :)

GÜNAYDIN CANIMMM :) BENDE ONDAN DİYORUM GERCEKTEN PARA VERİP ALINAN ÜRÜNLERDE DE ÇOK Bİ SAĞLAMLIK YOK 1 YIL İÇİNDE YIPRANIYORLAR OLDUKÇAA AMA PRATİK EV ALETLERİ KESİNLİKLE KULLANIŞLII :)
ne yapcagımı şaşırdım yaa
kargomda hala gelmedi sinir oldum

al benden de okadar salon bakının diyor herkes erken gibi geliyo bana ama en ufak bi fikrim yok düğün salonuyla ilgili ne yapsak bilemedim .. sen nerden bekliyorsun canımcım

al benden de okadar salon bakının diyor herkes erken gibi geliyo bana ama en ufak bi fikrim yok düğün salonuyla ilgili ne yapsak bilemedim .. sen nerden bekliyorsun canımcım
bohça için sipariş vermiştim ya hala yokkk
salon bakmak mantıklı bence canım biz bakamıyoruz yani bakabilsek bir dakika durmam
kır düğünü yada otelde olcak bizim ki sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…