- 13 Mayıs 2015
- 4.421
- 1.835
- 63
Hahah bayılıyorum bunlara yaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya sanırım inada bindirdim o kadının konuşmasından sonra ordan aldırmak istemiyorum. yada gidip saçını başını yolcam öyle alıcam n11deki oraya soru olarak yazdım zaten hangi kargoyla göndereceksiniz diye. off bilemedimGünaydın kuzulaaar,
Ay bu iş yılan hikayesine döndü yaaa nasıl gıcık oldum burdannn.
Kuzu kargoyu gidip alma şansınız yok mu. İnada bindirdiysen şayet haklısın :) Ama şimdi burda en geç 25 Kasım demiş kargoya verilişi, üretici kaynaklı gecikme falan dediler ya diğer sitede, burda da gecikirse diye düşünüyorum bu bir. İkincisi üreticiden geldiği için yine Arasla gelecek muhtemelen yine aynı sorunlar yaşanacak haliyle.
Yani ben alma şansınız varsa alın derim, bitsin bu çile. Şikayetini de takip edersin ondan sonra zaten.
Hadi bana yardım. malum kargo hala gelmedi arayan soran yok. dün gene sisteme kabul edilmedi diye girmişler. aradım müşteri hizmetlerini saydım gene. bana getirmeden sisteme nasıl kabul edilmedi notu giriyorsunuz diye. notunuzu düşüyorum size dönüş yapılacak demişler. siparişi iptal etmeyi düşünüyorum ne dersiniz?
http://urun.n11.com/lambader-ve-kose-aydinlatmalari/ege-light-uc-ayakli-lambader-P52031972
n11 de aynı ürün kargoyla beraber 107 tl yapıyor. iptal edip bunumu alsam diye düşünüyorum?
Kuzu üretici kaynaklı da yine bekleyebilirsin diye düşünüyorum açıkçası ya. O yüzden bence sen kendini daha fazla uğraştırmadan al, alırken de kadının direkt kendisine saydırırsın hem yüzyüzeya sanırım inada bindirdim o kadının konuşmasından sonra ordan aldırmak istemiyorum. yada gidip saçını başını yolcam öyle alıcam n11deki oraya soru olarak yazdım zaten hangi kargoyla göndereceksiniz diye. off bilemedim
Ay kuzucum beniiiim.Siz yoktunuz bende kendi kendime güldümmm
Yaa ne güzel eğlenirdik halbu ki neden gittin Ne hazırladın misafirlerineAy kuzucum beniiiim.
Ben artık işi saldım malum, dün misafirlerim vardı erkenden çıktım. Ondan öyle oldu , yoksa ben de gülerdim burda seninle
Ay çok kolay bir misafirdi bu ya Benim çocukluk arkadaşım ve annesi geleceklerdi. Onalrla birlikte annem ablam eniştem. Ailecek görüşürüz çünkü çocukluğumdan beri.Yaa ne güzel eğlenirdik halbu ki neden gittin Ne hazırladın misafirlerine
Oo çok güzel menü tam benlik kuzu ellerine sağlık her misafir böyle olsa keşke dimiAy çok kolay bir misafirdi bu ya Benim çocukluk arkadaşım ve annesi geleceklerdi. Onalrla birlikte annem ablam eniştem. Ailecek görüşürüz çünkü çocukluğumdan beri.
Ama arkadaşın annesi benim annemin yaptığı bir börek var ona bayılıyo. Dün ısrarla benim canım ondan çekti sakın ha bana yemek hazırlamayın anneni aricam börek yapsın dedi. E yok mok dedim ama kadın börek diye deliriyordu :)))
Biz de öyle yaptık yanına da salatalar falan. Sonrasına da tarçınlı havuçlu kek bir de irmikli toplardan yaptım oldu bitti.
Evet yaa, ne tatlı bir misafirsin sen öyle dedim zaten ona daOo çok güzel menü tam benlik kuzu ellerine sağlık her misafir böyle olsa keşke dimi
Ah kuzum yemiş kadar oldum çok sağol tatlı dedinmi akan sular duruyor bendeEvet yaa, ne tatlı bir misafirsin sen öyle dedim zaten ona da
Ay senlik miii keşke gelsen de sana da yapsam, sen de tatlı bir misafir olurmuşsun demek ki
Haha hangimizde durmuyor ki kuzucumAh kuzum yemiş kadar oldum çok sağol tatlı dedinmi akan sular duruyor bende
Günaydıııın, hoşgeldin kuzu :)Günaydın kızlar
Haha hangimizde durmuyor ki kuzucum
Günaydıııın, hoşgeldin kuzu :)