Ayy hepimiz bir evinin kadını , çocuklarının anası adayıyız o zamanGuluyorsam sinirimden tabi, cok sacma sapan bi duruma soktular cok sinirliyim diger arkadaslarim gibi is arayanlar kervanina katilmis bulunuyorum
Millet kasimda ask baskadir icerikleri paylasir biz yas ayi ilan ettikAyy hepimiz bir evinin kadını , çocuklarının anası adayıyız o zaman
Allah korusun tabiii. Ne çektik yahu. Gerçekten kara Kasım oldu buuu
Ciddimisin sen kuzuGuluyorsam sinirimden tabi, cok sacma sapan bi duruma soktular cok sinirliyim diger arkadaslarim gibi is arayanlar kervanina katilmis bulunuyorum
Höfff, bence aşkta kazandığımız için işte kaybettik biz. Evet evet tam anlamıyla böyle olduMillet kasimda ask baskadir icerikleri paylasir biz yas ayi ilan ettik
Cok cok ciddiyim, su bir haftada cok daha iyi anladim gec bile kaldigimi, ama acelesi yok tabi, guzelini bulana kadar bekler :)Ciddimisin sen kuzu
Ayy cok dogru bi tespit bu benceHöfff, bence aşkta kazandığımız için işte kaybettik biz. Evet evet tam anlamıyla böyle oldu
Galiba bu istek herkeste soz konusubende de bu aralar bir evde takılma isteği var, hadi bakalım
Galiba bu istek herkeste soz konusuya ben de sadece 1 gun istiyorum onu ama haftasonu degil herkes ise gelirken evde yatayim ki ekstra tatil gibi hissettirsin
Aaa bi durun ama hepiniz birdenCok cok ciddiyim, su bir haftada cok daha iyi anladim gec bile kaldigimi, ama acelesi yok tabi, guzelini bulana kadar bekler :)
Ayy cok dogru bi tespit bu bence
Haydaaaa , neler oluyor bizebende de bu aralar bir evde takılma isteği var, hadi bakalım
Hofff işte o gerçekten bambaşka bir keyifff.Galiba bu istek herkeste soz konusuya ben de sadece 1 gun istiyorum onu ama haftasonu degil herkes ise gelirken evde yatayim ki ekstra tatil gibi hissettirsin
Kuzucum iki gecedir eve geç gidiyorum hatta bugünde kayınvalideme gidicem ondan çekemedim ama aklımda@blisss fotolar nerde hanii :)
Aaa nasıl neden noldu sendemiGuluyorsam sinirimden tabi, cok sacma sapan bi duruma soktular cok sinirliyim diger arkadaslarim gibi is arayanlar kervanina katilmis bulunuyorum
Ben burdayım söyle bakalım ne olduuu neden işten çıkacaksın ?Bu defa gerçekten geldim ve herkes kaçmışİnternetime kavuştum
Kuzu anlatayım diğer taraftan :)Ben burdayım söyle bakalım ne olduuu neden işten çıkacaksın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?