İnşallah kuzucum, ikimizde en kısa zamanda güzel bir iş buluruz inşallah :)Günaydın kuzum, inşallah iş bakmaya başladım en kısa sürede bulabilirim umarım
ay canım sorma cumartesi günüde gelmedi bugüne bekliyoruzGünaydın kuzulaar,
@blisss kuzucum çok üzüldüm, iş yeridne huzursuz olmak nasıl berbat bişey çok iyi bilirim önceki tecrübelerimden .. İnşallah çok daha güzel bir kapı açılır , enn hayırlısı neyse o olsun inşallah..
@Auralee ay bir heves fotoğtaf var sandıydım yaa, yüklenmedi mi yani
curlygirl kuzuu ne oldu senin lambadeer? :)))
Aa ben cumartesiden umutluydum senin adına ama , olsun artık bugün kesin gelecek kuzucum dayan :)ay canım sorma cumartesi günüde gelmedi bugüne bekliyoruzsen kurdunmu foto varmı meraktan ölcem. güzelmi
senin adına çok sevindim canım inş bizimkide öyle çıkar :) güle güle kullanın fotoyu ilk fırsatta bekliyorum tabiki :)Aa ben cumartesiden umutluydum senin adına ama , olsun artık bugün kesin gelecek kuzucum dayan :)
Ay hemen kurduk tabi ki dayanabilirmiyim hiç. Çok beğendim ben ya, rengine bayıldım tam kafamda canlanan şey çıktı :)
Fotoğraf var tabiki kuzu ama usb kabloyu bulamıyoruum
Yarına getiriciim fotoğrafı mutlakasenin adına çok sevindim canım inş bizimkide öyle çıkar :) güle güle kullanın fotoyu ilk fırsatta bekliyorum tabiki :)
Herkes nerelerdeeee :) ayy benim cinnetlik banyo çizimi yeni bitti anca gelebildim :)
naber canımss :)heyyy merhaba
iyi olmaya çalışıyorum bende kuzu :)iyiyimmm,sen nasılsın
Sonunda bitti demek, gözün aydın kuzucum :)Herkes nerelerdeeee :) ayy benim cinnetlik banyo çizimi yeni bitti anca gelebildim :)
Evettt yaa bayılıcaktım valla bitmeseydiSonunda bitti demek, gözün aydın kuzucum :)
O bayıltmadı belki ama yine sıkıntıdan bayılmalık bir gün yaşıyor gibiyizEvettt yaa bayılıcaktım valla bitmeseydi
O bayıltmadı belki ama yine sıkıntıdan bayılmalık bir gün yaşıyor gibiyiz
Kime yetiyor ki sana yetsin kuzucum , hepimiz mağduruztatiller yetmiyor bana artık
uffff tatil istiyorumm ben hiç iyi değerlendiremiyorum ben yaKime yetiyor ki sana yetsin kuzucum , hepimiz mağduruz
kimse yok yaaaNerdesiniz yahu
Dün 3. ayımızıda doldurmuş olduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?