Curlygril aynı fikirdeyim benimde düğün kına bir olacak gelinliği çıkardıktan sonra ben hint kıyafeti kına için diktirdiğim kına kostümünü giyeceğim dediğin gibi gelinlikten sonra abiye hafif kalır Eminönü'nde o fiyatlara bir sürü bindallı bulursuncanım bence gelinliğide kınada giyeceğini düşünerek gelinliği çıakrtıktan sonra kaftan giymen en doğrusu olur. gelinlikten sonra abiye giyip kına yaktırmak garip olur. ayrıca senin düğün gibi bir kınan olacak herkes abiye giyecek ve sen orada 100-200 e bulacağın abiye çok sırada olur hatta bulmaazsın gibi geliyor. ama eminönünde 200 tl yede bindallı var.
senin kına fotonu biz hiç görmedik sanki :)
Ay Can'ım ya her yerdeyse bi tane böylelerinden muhakkak çıkıyor huzurda olmayınca insan yaptığı ilişe sevmez oluyor çok haklısın bende yaşadım sıkma canını Allahüekber demiş eğer huzurun yoksa sıkıntı veriyorsa olduğun yer göç et emri vermiş çok doğru hiç hırpalanma illa ki allah gönlüne göre verir ama niye olsun tam da Zaman'ı tabi eğer pabuç bırakmam emeğim çok sabrederim dersen de yaşayacaklarını gözünönüne al dermİşe girdiğimden beri yaşıyorum birlikte çalıştığım kız ciddi anlamda fesat benden daha tecrübeli bu şirkette ve sürekli önüme taş koymaya çalışıyor müdüre bundan bahsettiğim halde o ne derse inanırım diyor görmüyor yaptıklarını bende daha fazla çekemicem
bekliyoruz :)Gunaydin kizlarr
@blisss Insallah gonlune gore bi yer bulursun ya, cok uzuldum
Ben de bugun cok fazla buralarda bulunamiycam sanirim. Bizim odamiz insaat halinde, calisacak yerim yok resmeneh telefondan da takip etmek zor oluyor tabi. Bu arada cumartesi gunu biz eve bakmaya gittik, daha isi var 10 gun kadar sure verdiler yine. Fotograf net cekemedim karanlikta gittigimiz icin. Ama yine bi yukleyeyim elimde olanlari :)
Küçültemedinmi kuzucumYukleyemiyorum boyut buyuk geliyor :/
güle güle kullan canımGünaydın kızlar ,
Bende yatağımı bazamı ve yemek takımı masamda 4 adet sandalye affı 2 tane daha almam gerekiyordu onlarıda aldık veüstlerini tay tuyu ile koltuk takımı ma uygun renklerde kombin edeceğim çünkü orjinali sırf beyaz deri uğraşamam diye kaplatmakistedimondan da kurtulduk içim öyle rahatlaeıkianlatamam ama bir yandan da yine borcagirmenin üzüntüsünü yaşadık diyebilirim resimleri yükledim ayrıca dekorozondan saklama kabı ve Mısır tavası aldım onlarada albümden bakabilirsiniz
Teşekkür ederim Can'ım sen nasılsın kambersiz hala yokmugüle güle kullan canım
iiyim canım iş güç yorgunuk işte hala devam :)Teşekkür ederim Can'ım sen nasılsın kambersiz hala yokmu
Kuzu telefondayim ya, halledemiyorum.Küçültemedinmi kuzucum
Ayy bugun berbat halde zaten her yer bilgisayarim yokk insaat var of yani :/Günaydın kuzulaar,
@blisss kuzucum çok üzüldüm, iş yeridne huzursuz olmak nasıl berbat bişey çok iyi bilirim önceki tecrübelerimden .. İnşallah çok daha güzel bir kapı açılır , enn hayırlısı neyse o olsun inşallah..
Auralee ay bir heves fotoğtaf var sandıydım yaa, yüklenmedi mi yani
curlygirl kuzuu ne oldu senin lambadeer? :)))
Günaydın kuzulaar,
@blisss kuzucum çok üzüldüm, iş yeridne huzursuz olmak nasıl berbat bişey çok iyi bilirim önceki tecrübelerimden .. İnşallah çok daha güzel bir kapı açılır , enn hayırlısı neyse o olsun inşallah..
Auralee ay bir heves fotoğtaf var sandıydım yaa, yüklenmedi mi yani
curlygirl kuzuu ne oldu senin lambadeer? :)))
Kuzu telefondayim ya, halledemiyorum.
Ayy bugun berbat halde zaten her yer bilgisayarim yokk insaat var of yani :/
Kuzu telefondayim ya, halledemiyorum.
Ayy bugun berbat halde zaten her yer bilgisayarim yokk insaat var of yani :/
Güzel günlerde kullannnnGünaydın kızlar ,
Bende yatağımı bazamı ve yemek takımı masamda 4 adet sandalye affı 2 tane daha almam gerekiyordu onlarıda aldık veüstlerini tay tuyu ile koltuk takımı ma uygun renklerde kombin edeceğim çünkü orjinali sırf beyaz deri uğraşamam diye kaplatmakistedimondan da kurtulduk içim öyle rahatlaeıkianlatamam ama bir yandan da yine borcagirmenin üzüntüsünü yaşadık diyebilirim resimleri yükledim ayrıca dekorozondan saklama kabı ve Mısır tavası aldım onlarada albümden bakabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?