- 13 Mayıs 2015
- 4.421
- 1.835
- 63
İnşallah kuzucum, ikimizde en kısa zamanda güzel bir iş buluruz inşallah :)Günaydın kuzum, inşallah iş bakmaya başladım en kısa sürede bulabilirim umarım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah kuzucum, ikimizde en kısa zamanda güzel bir iş buluruz inşallah :)Günaydın kuzum, inşallah iş bakmaya başladım en kısa sürede bulabilirim umarım
ay canım sorma cumartesi günüde gelmedi bugüne bekliyoruz sen kurdunmu foto varmı meraktan ölcem. güzelmiGünaydın kuzulaar,
@blisss kuzucum çok üzüldüm, iş yeridne huzursuz olmak nasıl berbat bişey çok iyi bilirim önceki tecrübelerimden .. İnşallah çok daha güzel bir kapı açılır , enn hayırlısı neyse o olsun inşallah..
@Auralee ay bir heves fotoğtaf var sandıydım yaa, yüklenmedi mi yani
curlygirl kuzuu ne oldu senin lambadeer? :)))
Aa ben cumartesiden umutluydum senin adına ama , olsun artık bugün kesin gelecek kuzucum dayan :)ay canım sorma cumartesi günüde gelmedi bugüne bekliyoruz sen kurdunmu foto varmı meraktan ölcem. güzelmi
senin adına çok sevindim canım inş bizimkide öyle çıkar :) güle güle kullanın fotoyu ilk fırsatta bekliyorum tabiki :)Aa ben cumartesiden umutluydum senin adına ama , olsun artık bugün kesin gelecek kuzucum dayan :)
Ay hemen kurduk tabi ki dayanabilirmiyim hiç. Çok beğendim ben ya, rengine bayıldım tam kafamda canlanan şey çıktı :)
Fotoğraf var tabiki kuzu ama usb kabloyu bulamıyoruum
Yarına getiriciim fotoğrafı mutlakasenin adına çok sevindim canım inş bizimkide öyle çıkar :) güle güle kullanın fotoyu ilk fırsatta bekliyorum tabiki :)
Herkes nerelerdeeee :) ayy benim cinnetlik banyo çizimi yeni bitti anca gelebildim :)
naber canımss :)heyyy merhaba
naber canımss :)
iyi olmaya çalışıyorum bende kuzu :)iyiyimmm,sen nasılsın
Sonunda bitti demek, gözün aydın kuzucum :)Herkes nerelerdeeee :) ayy benim cinnetlik banyo çizimi yeni bitti anca gelebildim :)
Evettt yaa bayılıcaktım valla bitmeseydiSonunda bitti demek, gözün aydın kuzucum :)
O bayıltmadı belki ama yine sıkıntıdan bayılmalık bir gün yaşıyor gibiyizEvettt yaa bayılıcaktım valla bitmeseydi
tatiller yetmiyor bana artıkO bayıltmadı belki ama yine sıkıntıdan bayılmalık bir gün yaşıyor gibiyiz
Kime yetiyor ki sana yetsin kuzucum , hepimiz mağduruztatiller yetmiyor bana artık
uffff tatil istiyorumm ben hiç iyi değerlendiremiyorum ben yaKime yetiyor ki sana yetsin kuzucum , hepimiz mağduruz
kimse yok yaaaNerdesiniz yahu
Dün 3. ayımızıda doldurmuş olduk