• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Günaydın kuzulaar,
@blisss kuzucum çok üzüldüm, iş yeridne huzursuz olmak nasıl berbat bişey çok iyi bilirim önceki tecrübelerimden .. İnşallah çok daha güzel bir kapı açılır , enn hayırlısı neyse o olsun inşallah..
@Auralee ay bir heves fotoğtaf var sandıydım yaa, yüklenmedi mi yani :KK43:
curlygirl curlygirl kuzuu ne oldu senin lambadeer? :)))
ay canım sorma cumartesi günüde gelmedi bugüne bekliyoruz :( sen kurdunmu foto varmı meraktan ölcem. güzelmi

ay canım sorma cumartesi günüde gelmedi bugüne bekliyoruz :KK43: sen kurdunmu foto varmı meraktan ölcem. güzelmi
Aa ben cumartesiden umutluydum senin adına ama , olsun artık bugün kesin gelecek kuzucum dayan :)
Ay hemen kurduk tabi ki dayanabilirmiyim hiç. Çok beğendim ben ya, rengine bayıldım tam kafamda canlanan şey çıktı :)
Fotoğraf var tabiki kuzu ama usb kabloyu bulamıyoruum :(

Aa ben cumartesiden umutluydum senin adına ama , olsun artık bugün kesin gelecek kuzucum dayan :)
Ay hemen kurduk tabi ki dayanabilirmiyim hiç. Çok beğendim ben ya, rengine bayıldım tam kafamda canlanan şey çıktı :)
Fotoğraf var tabiki kuzu ama usb kabloyu bulamıyoruum :KK43:
senin adına çok sevindim canım inş bizimkide öyle çıkar :) güle güle kullanın fotoyu ilk fırsatta bekliyorum tabiki :)

Back