• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Bi de toplu saç yakışmıyo diye tutturdun, gayet de güzel olmuş :KK36:

bende aynı fikir deyim çok güzel olmuş hatta açık halinden dahada çok beğendim greenandblue greenandblue

Ben de çok beğendim toplu halini deeee ! :)

hepinize teşekkür ederim kuzular, mesut ettiniz beni :KK68::KK3:beğenmenize çok sevindim kiiiii:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ama yüzyılın beceriksizi yarım saattir fotoğraf küçültmeye uğraşıyorum , büyütüyorum ama küçültemiyorum :KK57:

Günaydın kızlar uğrayamadım 2 gündür çok yoğundu, sinirlerim de çok bozuk iş değiştirmeye karar verdim bakalım neler olacak :(

Günaydın canım, hayırdır sorun mu yaşadın ?
İşe girdiğimden beri yaşıyorum birlikte çalıştığım kız ciddi anlamda fesat benden daha tecrübeli bu şirkette ve sürekli önüme taş koymaya çalışıyor müdüre bundan bahsettiğim halde o ne derse inanırım diyor görmüyor yaptıklarını bende daha fazla çekemicem :(

İşe girdiğimden beri yaşıyorum birlikte çalıştığım kız ciddi anlamda fesat benden daha tecrübeli bu şirkette ve sürekli önüme taş koymaya çalışıyor müdüre bundan bahsettiğim halde o ne derse inanırım diyor görmüyor yaptıklarını bende daha fazla çekemicem :KK43:

Hatuna bak ya amacı ne acaba ? Müdürde biraz problemli herhalde, lafa bak ' o ne derse inanırım mış!'

Peki iş buldun mu canım ? ayyy şimdi kötü oldu ama

Hatuna bak ya amacı ne acaba ? Müdürde biraz problemli herhalde, lafa bak ' o ne derse inanırım mış!'

Peki iş buldun mu canım ? ayyy şimdi kötü oldu ama
Dün karar verdim zaten son olaydan sonra aramaya başlıyorum bugün işte bakalım kısmet. İnsan iş yerinde huzurlu olmayınca çalışamıyor ki ben çok seviyorum iş yerimi ama tek biri bozuyor işte, benim yaptığım işlerin beğenilmesine takdir edilmesine dayanamıyor resmen

İşe girdiğimden beri yaşıyorum birlikte çalıştığım kız ciddi anlamda fesat benden daha tecrübeli bu şirkette ve sürekli önüme taş koymaya çalışıyor müdüre bundan bahsettiğim halde o ne derse inanırım diyor görmüyor yaptıklarını bende daha fazla çekemicem :KK43:
sinir bozucu insanlar ya. işyerinde huzur çok önemli canım hakkında hayırlısı olsun

Şubatta satın alayım diyince bitmiş olsun istiyosun sandım ben , bir korktum :)
Yine de mümkün mertebe düğüne yakın bir tarihte teslim almak en güzeli kuzucum, ne kadar birşey olmaz desen de belli olmuyor o streste kiloda nasıl değişim yaşanacağı
Tünaydın kızlar aynen pink bende nişanlığımı diktirdiğimde yaşadım nişanıma 3 gün kala teslim almama rağmen bol geldi biraz çünkü nişan haftası 5 kilo verdim

Ayy insanlar ne anlıyo acaba bu fesatlıktann yaa ne geciyo eline acaba müdürde bi tuhafmıs gercekten inşallah bulursun kuzum bi an önce

Dün karar verdim zaten son olaydan sonra aramaya başlıyorum bugün işte bakalım kısmet. İnsan iş yerinde huzurlu olmayınca çalışamıyor ki ben çok seviyorum iş yerimi ama tek biri bozuyor işte, benim yaptığım işlerin beğenilmesine takdir edilmesine dayanamıyor resmen

İş yerinde huzur gerçekten çok önemli, tek bir insan yüzünden de huzursuz olmak daha da kötü..Kısmet ama her şeyde bir hayır vardır..inşallah senin için en iyisi olur :KK51:

Back