bende aynı fikir deyim çok güzel olmuş hatta açık halinden dahada çok beğendimBi de toplu saç yakışmıyo diye tutturdun, gayet de güzel olmuş
Ben de çok beğendim toplu halini deeee ! :)orjinal düğünde olanların , basılmış hali var elimdekınamsı olan düğüne ait bir şey yok , olanını da yükleyemedim zaten
Bi de toplu saç yakışmıyo diye tutturdun, gayet de güzel olmuş
bende aynı fikir deyim çok güzel olmuş hatta açık halinden dahada çok beğendimgreenandblue
Ben de çok beğendim toplu halini deeee ! :)
Haha nasıl yaniii, onu nasıl yapıyosun kuzuhepinize teşekkür ederim kuzular, mesut ettiniz benibeğenmenize çok sevindim kiiiii
ama yüzyılın beceriksizi yarım saattir fotoğraf küçültmeye uğraşıyorum , büyütüyorum ama küçültemiyorum
Günaydın topiğimizin çalışan hatunları :)
Günaydın kızlar uğrayamadım 2 gündür çok yoğundu, sinirlerim de çok bozuk iş değiştirmeye karar verdim bakalım neler olacak
İşe girdiğimden beri yaşıyorum birlikte çalıştığım kız ciddi anlamda fesat benden daha tecrübeli bu şirkette ve sürekli önüme taş koymaya çalışıyor müdüre bundan bahsettiğim halde o ne derse inanırım diyor görmüyor yaptıklarını bende daha fazla çekemicemGünaydın canım, hayırdır sorun mu yaşadın ?
İşe girdiğimden beri yaşıyorum birlikte çalıştığım kız ciddi anlamda fesat benden daha tecrübeli bu şirkette ve sürekli önüme taş koymaya çalışıyor müdüre bundan bahsettiğim halde o ne derse inanırım diyor görmüyor yaptıklarını bende daha fazla çekemicem
Dün karar verdim zaten son olaydan sonra aramaya başlıyorum bugün işte bakalım kısmet. İnsan iş yerinde huzurlu olmayınca çalışamıyor ki ben çok seviyorum iş yerimi ama tek biri bozuyor işte, benim yaptığım işlerin beğenilmesine takdir edilmesine dayanamıyor resmenHatuna bak ya amacı ne acaba ? Müdürde biraz problemli herhalde, lafa bak ' o ne derse inanırım mış!'
Peki iş buldun mu canım ? ayyy şimdi kötü oldu ama
sinir bozucu insanlar ya. işyerinde huzur çok önemli canım hakkında hayırlısı olsunİşe girdiğimden beri yaşıyorum birlikte çalıştığım kız ciddi anlamda fesat benden daha tecrübeli bu şirkette ve sürekli önüme taş koymaya çalışıyor müdüre bundan bahsettiğim halde o ne derse inanırım diyor görmüyor yaptıklarını bende daha fazla çekemicem
Sağol canım inşallah. Dişlerimi sımkaktan çenem ağrıdı resmen ya dünden berisinir bozucu insanlar ya. işyerinde huzur çok önemli canım hakkında hayırlısı olsun
düşünmemeye çalış canım elinden geldiğinceSağol canım inşallah. Dişlerimi sımkaktan çenem ağrıdı resmen ya dünden beri
Tünaydın kızlar aynen pink bende nişanlığımı diktirdiğimde yaşadım nişanıma 3 gün kala teslim almama rağmen bol geldi biraz çünkü nişan haftası 5 kilo verdimŞubatta satın alayım diyince bitmiş olsun istiyosun sandım ben , bir korktum :)
Yine de mümkün mertebe düğüne yakın bir tarihte teslim almak en güzeli kuzucum, ne kadar birşey olmaz desen de belli olmuyor o streste kiloda nasıl değişim yaşanacağı
Arkidişleer ben yapıyorum alışveriş ama resim atamıyorum Baya dan beri boyutbüyük diye uyarı veriyorNe zaman şuraya girsem sen yazmış oluyorsunRadarlarım açık galiba.
Artık kimse alışveriş yapamıyorr
Ben kaftan derim cicimHAhaha yaSıkıntıda son nokta. Ben sorayım. Kaftan mı abiye mi giyeyim kınada
Ayy insanlar ne anlıyo acaba bu fesatlıktann yaa ne geciyo eline acaba müdürde bi tuhafmıs gercekten inşallah bulursun kuzum bi an önceİşe girdiğimden beri yaşıyorum birlikte çalıştığım kız ciddi anlamda fesat benden daha tecrübeli bu şirkette ve sürekli önüme taş koymaya çalışıyor müdüre bundan bahsettiğim halde o ne derse inanırım diyor görmüyor yaptıklarını bende daha fazla çekemicem
Dün karar verdim zaten son olaydan sonra aramaya başlıyorum bugün işte bakalım kısmet. İnsan iş yerinde huzurlu olmayınca çalışamıyor ki ben çok seviyorum iş yerimi ama tek biri bozuyor işte, benim yaptığım işlerin beğenilmesine takdir edilmesine dayanamıyor resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?