Bende çok sulu yemek yapmıyorum yaBak yaaa, ispiyoncuyu ispiyonluyor
HahahaAy ben sulu yemek yapmamışım pek galiba şuan dank etti bana
Bu arada yarın 2. ayımız , biri zamanı durdursa mı acabaaa
yol gösterdim diyelimmm :)Bak yaaa, ispiyoncuyu ispiyonluyor
hayırlısı olsun hangi aşamadasın :)bende eşya alma aşamasına geçmek istiyorum artıııkkk
Arada bir sulu yemek diy söyleniyordu benimki ama unuttu herhaldeBende çok sulu yemek yapmıyorum ya2 aymıı zaman gerçekten hızlı geçiyooor
kış geldi ıspanak yapabilirsin kuzuu :)Bak yaaa, ispiyoncuyu ispiyonluyor
Haha benimki de sana yol göstermekti ama yanlış adlandırdın kuzu olmadı buyol gösterdim diyelimmm :)
Dün yapmıştımmArada bir sulu yemek diy söyleniyordu benimki ama unuttu herhalde
Bi de balığa taktı kafayı, kızartma yapamayacağımıza ikna oldu neyseki buğulama aşeriyor şimdilerde
Ayrıca gerçekten zaman çok hızlı geçiyo yaaa, nolcak böylee
Amaan kendisinden de pek hazzetmem kikış geldi ıspanak yapabilirsin kuzuu :)
Tamamm işte senden öğrendim ki ben bunuHaha benimki de sana yol göstermekti ama yanlış adlandırdın kuzu olmadı bu
Ben de çok severiiim. 2 hafta önce çok fena canım çekti de anneme yaptırdım ben de. Kaçarı yok ama yakında ben de yapıcam mecbur :))Dün yapmıştımmher gün olsa yerim heralde
Dolaba kendi sığdıramadığın kıyafetlerini koydun di miii
Onlar çok geride kaldııı unutalım gitsin
Hem geçerli bir nedenin oldğunu bilmiyordum o sıralar ben
Ben nasıl oluyo bilmiyorum pek severim kendisini yaAmaan kendisinden de pek hazzetmem ki
Ama yapayım iyi dedin , diyet yapan bir koca için ideal
Benden de anca böyle bişey öğrenilirdi zatenTamamm işte senden öğrendim ki ben bunu
Oo evet baya iş görüyormuş dolap, atılmaz tabiihahaha yok benim değil , baş tasarımcının kıyafetleri varhavlu , nevresim , yorgan , yastık ne ararsan var tabi
Yap yap en kolay şey zaten kuzu at fırına gitsinBen de çok severiiim. 2 hafta önce çok fena canım çekti de anneme yaptırdım ben de. Kaçarı yok ama yakında ben de yapıcam mecbur :))
Yoğurtsuz asla yiyemem zaten ben, ama sarımsaklıyla hiç yememiştim açıkçası o değişik geldi bakBen nasıl oluyo bilmiyorum pek severim kendisini yasarmısaklı yoğurtta dökerim üstüne
Arada bir sulu yemek diy söyleniyordu benimki ama unuttu herhalde
Bi de balığa taktı kafayı, kızartma yapamayacağımıza ikna oldu neyseki buğulama aşeriyor şimdilerde
Ayrıca gerçekten zaman çok hızlı geçiyo yaaa, nolcak böylee
her baş tasarımcıı diyişinde bi gülme geliyo banahahaha yok benim değil , baş tasarımcının kıyafetleri varhavlu , nevresim , yorgan , yastık ne ararsan var tabi
Öff canım çekti bak yineee, kendime yapıcam üşenmesemYap yap en kolay şey zaten kuzu at fırına gitsiniki soğan dilimle limon falan çok güzel oluyo
dene kuzuu sarmısak seviyosan çok güzel giderYoğurtsuz asla yiyemem zaten ben, ama sarımsaklıyla hiç yememiştim açıkçası o değişik geldi bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?