• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Onlar çok geride kaldııı unutalım gitsin :KK70:
Hem geçerli bir nedenin oldğunu bilmiyordum o sıralar ben :KK22:
Tamam tamam unuttum hadi :KK19:
eveeeet o yaptıı :KK56:
Neyseki ben kinci bir insan değilim :D
Heyyy hoşgeldin :rolleyes:
Hoşbulduumm :KK3:
Bak yaaa, ispiyoncuyu ispiyonluyor :KK70: :KK70: :KK70:

Hahaha :KK70: Ay ben sulu yemek yapmamışım pek galiba şuan dank etti bana :KK22:
Bu arada yarın 2. ayımız , biri zamanı durdursa mı acabaaa :KK70:
Nee 2 ay mııı :KK57:

Aaa bizimki de balığı çok sever açık mutfak olmasına rağmen 1 kere yaptık kızartma neyse ki koku kalmıyor hiç evde aspiratör çok iyi çıktı :KK70: Ne olacak yaşlanacağızzz :rolleyes::rolleyes::KK70:
Benimki gerçekten denizden ne çıksa yer öyle bişey :D Nasıl cesaret ettins en ona yaa şaştım kaldım şuan :D
Ben de yapıcam ya aspiratör cam çerçeve ne varsa açar mutfak kapısını da kaparım bananee :D

Benimki gerçekten denizden ne çıksa yer öyle bişey :KK70: Nasıl cesaret ettins en ona yaa şaştım kaldım şuan :KK70:
Ben de yapıcam ya aspiratör cam çerçeve ne varsa açar mutfak kapısını da kaparım bananee :KK70:

Ayy sevilmez mi sarımsak yahu. Soğanı da çok severim sarımsağı da ne biçim hatunum ben :KK70:

VAlla cesaret etmek zorundaydım çünkü bildiğin aşık balığa benim koca :D Oda kokusu da fıs fıslıyo zaten sürekli hiç sinmedi koku :D

Bende bayılırım sarımsak ve soğana yanlız değilsin :D
Kızartmada benim saçım başım çok kokuyo yaa :KK70:

Kuzu balık işine ben hiç karışmıyorum ama kızartmasan bile ister istemez kokuyor insan sonrasında duş mecburi :D

VAlla cesaret etmek zorundaydım çünkü bildiğin aşık balığa benim koca :KK70: Oda kokusu da fıs fıslıyo zaten sürekli hiç sinmedi koku :KK70:

Bende bayılırım sarımsak ve soğana yanlız değilsin :KK70:
Bu gazla ben de yapıcam o zaman kimse tutamaz ben. Benimki nasıl sevinecek kimbilir. Gözlerindeki ışığı görür gibiyim şuan :D :D
Ayrıca 3 olduk kokarcalar hahaha :D

Bu gazla ben de yapıcam o zaman kimse tutamaz ben. Benimki nasıl sevinecek kimbilir. Gözlerindeki ışığı görür gibiyim şuan :KK70: :KK70:
Ayrıca 3 olduk kokarcalar hahaha :KK70:
Kocanı sevindireceksin bak ne güzel işte :D
Ay bir kere taze fasulyenin yanında 3 diş falan yemişim bütün gece uyuyamadım su içmekten hahah :D:D

Kocanı sevindireceksin bak ne güzel işte :KK70:
Ay bir kere taze fasulyenin yanında 3 diş falan yemişim bütün gece uyuyamadım su içmekten hahah :KK70::KK70:
Hahaha ay çok güldüm buna. Sen baya sarımsak sever çıktın ama, ben bşeylerin içinde yerim anca öyle tek başına yiyenini görmemiştim hiç ilk oldu :D :D

Back