Tamam tamam unuttum hadiOnlar çok geride kaldııı unutalım gitsin
Hem geçerli bir nedenin oldğunu bilmiyordum o sıralar ben
Neyseki ben kinci bir insan değilimeveeeet o yaptıı
HoşbulduummHeyyy hoşgeldin
Nee 2 ay mıııBak yaaa, ispiyoncuyu ispiyonluyor
HahahaAy ben sulu yemek yapmamışım pek galiba şuan dank etti bana
Bu arada yarın 2. ayımız , biri zamanı durdursa mı acabaaa
Benimki gerçekten denizden ne çıksa yer öyle bişeyAaa bizimki de balığı çok sever açık mutfak olmasına rağmen 1 kere yaptık kızartma neyse ki koku kalmıyor hiç evde aspiratör çok iyi çıktıNe olacak yaşlanacağızzz
Yap yap en kolay şey zaten kuzu at fırına gitsiniki soğan dilimle limon falan çok güzel oluyo
Kızartmada benim saçım başım çok kokuyo yaaAaa bizimki de balığı çok sever açık mutfak olmasına rağmen 1 kere yaptık kızartma neyse ki koku kalmıyor hiç evde aspiratör çok iyi çıktıNe olacak yaşlanacağızzz
Ayy sevilmez mi sarımsak yahu. Soğanı da çok severim sarımsağı da ne biçim hatunum bendene kuzuu sarmısak seviyosan çok güzel gider
maşalllahh kuzu birde yapamıyorum diyodun hee pırasaya kadar gitmişsin :) ayy onuda hiç hazetmem haa benen pratik yemek zaten :) ben level atladım bu arada, seni bulmuşken araya sıkıştırayımdün akşamdan yaptım yemeğimi zeytinyaglı pırasa yaptım
CanıımmTamam tamam unuttum hadi
Öf evet ya baya baya bildiğin 2!Nee 2 ay mııı
fırında yap yanınada salata işte offf harbiden güzel olur :)Öff canım çekti bak yineee, kendime yapıcam üşenmesem
Kızartma da istedi canım , şöyle bol yeşillikli bi salatayla öfff. Ama ev nasıl kokar kimbilir ya
olmayalımm hepimiz kardeşizzTamam tamam unuttum hadi
Neyseki ben kinci bir insan değilim
Hoşbulduumm
Nee 2 ay mııı
Bende öyleyim korkma kuzuAyy sevilmez mi sarımsak yahu. Soğanı da çok severim sarımsağı da ne biçim hatunum ben
Ama ben hamsi kızartmak istiyoruuum @blisss açık mutfakta yapmayı göze aldıysa ben de yaparım!fırında yap yanınada salata işte offf harbiden güzel olur :)
Benimki gerçekten denizden ne çıksa yer öyle bişeyNasıl cesaret ettins en ona yaa şaştım kaldım şuan
Ben de yapıcam ya aspiratör cam çerçeve ne varsa açar mutfak kapısını da kaparım bananee
Ayy sevilmez mi sarımsak yahu. Soğanı da çok severim sarımsağı da ne biçim hatunum ben
Kızartmada benim saçım başım çok kokuyo yaa
Haha yaşasın kokan besinler o zaman!Bende öyleyim korkma kuzu
Hahah yaparsın tabiiAma ben hamsi kızartmak istiyoruuum @blisss açık mutfakta yapmayı göze aldıysa ben de yaparım!
her baş tasarımcıı diyişinde bi gülme geliyo bana
Bu gazla ben de yapıcam o zaman kimse tutamaz ben. Benimki nasıl sevinecek kimbilir. Gözlerindeki ışığı görür gibiyim şuanVAlla cesaret etmek zorundaydım çünkü bildiğin aşık balığa benim kocaOda kokusu da fıs fıslıyo zaten sürekli hiç sinmedi koku
Bende bayılırım sarımsak ve soğana yanlız değilsin
Kocanı sevindireceksin bak ne güzel işteBu gazla ben de yapıcam o zaman kimse tutamaz ben. Benimki nasıl sevinecek kimbilir. Gözlerindeki ışığı görür gibiyim şuan
Ayrıca 3 olduk kokarcalar hahaha
Kızartmada benim saçım başım çok kokuyo yaa
Hahaha ay çok güldüm buna. Sen baya sarımsak sever çıktın ama, ben bşeylerin içinde yerim anca öyle tek başına yiyenini görmemiştim hiç ilk olduKocanı sevindireceksin bak ne güzel işte
Ay bir kere taze fasulyenin yanında 3 diş falan yemişim bütün gece uyuyamadım su içmekten hahah
Ayy fasülyenin yanında çok güzel olmuştu ama sonu hüsran ahhahaHahaha ay çok güldüm buna. Sen baya sarımsak sever çıktın ama, ben bşeylerin içinde yerim anca öyle tek başına yiyenini görmemiştim hiç ilk oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?