2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Onlar çok geride kaldııı unutalım gitsin
Hem geçerli bir nedenin oldğunu bilmiyordum o sıralar ben
Tamam tamam unuttum hadi
eveeeet o yaptıı
Neyseki ben kinci bir insan değilim
Heyyy hoşgeldin
Hoşbulduumm
Bak yaaa, ispiyoncuyu ispiyonluyor

Hahaha Ay ben sulu yemek yapmamışım pek galiba şuan dank etti bana
Bu arada yarın 2. ayımız , biri zamanı durdursa mı acabaaa
Nee 2 ay mııı

Aaa bizimki de balığı çok sever açık mutfak olmasına rağmen 1 kere yaptık kızartma neyse ki koku kalmıyor hiç evde aspiratör çok iyi çıktı Ne olacak yaşlanacağızzz
Benimki gerçekten denizden ne çıksa yer öyle bişey Nasıl cesaret ettins en ona yaa şaştım kaldım şuan
Ben de yapıcam ya aspiratör cam çerçeve ne varsa açar mutfak kapısını da kaparım bananee

Ayy sevilmez mi sarımsak yahu. Soğanı da çok severim sarımsağı da ne biçim hatunum ben

VAlla cesaret etmek zorundaydım çünkü bildiğin aşık balığa benim koca Oda kokusu da fıs fıslıyo zaten sürekli hiç sinmedi koku

Bende bayılırım sarımsak ve soğana yanlız değilsin
Kızartmada benim saçım başım çok kokuyo yaa

Kuzu balık işine ben hiç karışmıyorum ama kızartmasan bile ister istemez kokuyor insan sonrasında duş mecburi

VAlla cesaret etmek zorundaydım çünkü bildiğin aşık balığa benim koca Oda kokusu da fıs fıslıyo zaten sürekli hiç sinmedi koku

Bende bayılırım sarımsak ve soğana yanlız değilsin
Bu gazla ben de yapıcam o zaman kimse tutamaz ben. Benimki nasıl sevinecek kimbilir. Gözlerindeki ışığı görür gibiyim şuan
Ayrıca 3 olduk kokarcalar hahaha

Bu gazla ben de yapıcam o zaman kimse tutamaz ben. Benimki nasıl sevinecek kimbilir. Gözlerindeki ışığı görür gibiyim şuan
Ayrıca 3 olduk kokarcalar hahaha
Kocanı sevindireceksin bak ne güzel işte
Ay bir kere taze fasulyenin yanında 3 diş falan yemişim bütün gece uyuyamadım su içmekten hahah

Kocanı sevindireceksin bak ne güzel işte
Ay bir kere taze fasulyenin yanında 3 diş falan yemişim bütün gece uyuyamadım su içmekten hahah
Hahaha ay çok güldüm buna. Sen baya sarımsak sever çıktın ama, ben bşeylerin içinde yerim anca öyle tek başına yiyenini görmemiştim hiç ilk oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…