• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Bak yaaa, ispiyoncuyu ispiyonluyor :KK70: :KK70: :KK70:

Hahaha :KK70: Ay ben sulu yemek yapmamışım pek galiba şuan dank etti bana :KK22:
Bu arada yarın 2. ayımız , biri zamanı durdursa mı acabaaa :KK70:
Bende çok sulu yemek yapmıyorum ya :D 2 aymıı zaman gerçekten hızlı geçiyooor :KK57:

Bende çok sulu yemek yapmıyorum ya :KK70: 2 aymıı zaman gerçekten hızlı geçiyooor :KK57:
Arada bir sulu yemek diy söyleniyordu benimki ama unuttu herhalde :D
Bi de balığa taktı kafayı, kızartma yapamayacağımıza ikna oldu neyseki buğulama aşeriyor şimdilerde :D
Ayrıca gerçekten zaman çok hızlı geçiyo yaaa, nolcak böylee

Arada bir sulu yemek diy söyleniyordu benimki ama unuttu herhalde :KK70:
Bi de balığa taktı kafayı, kızartma yapamayacağımıza ikna oldu neyseki buğulama aşeriyor şimdilerde :KK70:
Dün yapmıştımm :kk77: her gün olsa yerim heralde :D

Dolaba kendi sığdıramadığın kıyafetlerini koydun di miii :KK70:

Onlar çok geride kaldııı unutalım gitsin :KK70:
Hem geçerli bir nedenin oldğunu bilmiyordum o sıralar ben :KK22:

hahaha yok benim değil , baş tasarımcının kıyafetleri var :KK53: havlu , nevresim , yorgan , yastık ne ararsan var tabi :KK53:

Arada bir sulu yemek diy söyleniyordu benimki ama unuttu herhalde :KK70:
Bi de balığa taktı kafayı, kızartma yapamayacağımıza ikna oldu neyseki buğulama aşeriyor şimdilerde :KK70:

Aaa bizimki de balığı çok sever açık mutfak olmasına rağmen 1 kere yaptık kızartma neyse ki koku kalmıyor hiç evde aspiratör çok iyi çıktı :D Ne olacak yaşlanacağızzz :rolleyes::rolleyes::KK70:

Back