2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ay ben de yaaa, yetişemiyoduk resmen konuşmaya. ben ayzarken hop diğer sayafa geçilmiş oluyodu falan. Su içmeye kalkamıyordum yazmaktan :)
Ah yaşlandık valla ozaman konu çoktu herhalde şimdi tükendikmi ne birkaç kişi bebek yapsa da konu değişse ama ona da çok var napsak bilemedim

Ah yaşlandık valla ozaman konu çoktu herhalde şimdi tükendikmi ne birkaç kişi bebek yapsa da konu değişse ama ona da çok var napsak bilemedim
Hahah ay ona kimsenin niyeti de yok zaten baya zamanımızı alacak o kısma geçmek sankii
Akşam yemekte ne var onu de bari sen, bizden anca bu kadar artık

bizde de var öyle oda ama boş değil :)
E ne var peki odada onu merak ettim şimdi
Haha bizi yemek sohbeti paklar dimi Akşam annemdeyiiiz Sende ne var ?

Ohh en sevdiğim, el sürmeden hazırlanmış anne yemeği
Hiçbirşey yok vallahi kuzu, eşim bu hafta geç geliyor. Bir de 4 kilo almış düğün sonrası diye dikkat ediyor haftabaşı itibariyle o yüzden geç geldiğinde yemeyecekmiş O yemeyince yapasım gelmiyo tek kendime, pratik bişeyler hazırlar geçiştirirm artık :)

İnsan tek başınayken yiyemiyor bende öyleyim kuzu, iyi ozaman sende rahatsın bu hafta Ama yarına yemeğim yok mesela

İnsan tek başınayken yiyemiyor bende öyleyim kuzu, iyi ozaman sende rahatsın bu hafta Ama yarına yemeğim yok mesela
İvit bu hafta rahatım, dünü de annem de halletim zaten
Ay o zaman yarını düşünmeye başla sen, taze fasülye aldım ben dün onu hiç yapmamışım mesela. Sıradaki yemek o. Seçenek olsun sana da :)))

giysi dolabı, koltuk , çalışma masası var baş tasarımcının eski evindeki eşyalar , yeniydi atmadık.. dolabı çok işe yarıyor

giysi dolabı, koltuk , çalışma masası var baş tasarımcının eski evindeki eşyalar , yeniydi atmadık.. dolabı çok işe yarıyor
Dolaba kendi sığdıramadığın kıyafetlerini koydun di miii

Selam kızlarr
Mrs Pink duydum ki orada burada beni ispiyonlamışsın
Onlar çok geride kaldııı unutalım gitsin
Hem geçerli bir nedenin oldğunu bilmiyordum o sıralar ben

İvit bu hafta rahatım, dünü de annem de halletim zaten
Ay o zaman yarını düşünmeye başla sen, taze fasülye aldım ben dün onu hiç yapmamışım mesela. Sıradaki yemek o. Seçenek olsun sana da :)))
ay onu 2 kere yaptık şu 1,5 aylık evlilik hayatımda kıymalı patates yemeği olabilir kolay gel
Selam kızlarr
Mrs Pink duydum ki orada burada beni ispiyonlamışsın

Heyyy hoşgeldin

bende eşya alma aşamasına geçmek istiyorum artıııkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…