• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

evde kızartam asla diyorum hihihi :D dışarda hazır kızartılmış alıyorsun ohh mis :D

eziyet kız o :KK70: tanıdık balıkçı var evdeki gibi kızartıyor alıp evde yiyorum valla :KK70:
Hee bak biz de öyle yapardık,evlenmeden önce anneciğimin evinde :)
Ben de evde balık asla kızartmam demiştim ama vazgeçiyor gibiyim görüldüğü üzere. Bakalım sonuç ne olacak :D

Hee bak biz de öyle yapardık,evlenmeden önce anneciğimin evinde :)
Ben de evde balık asla kızartmam demiştim ama vazgeçiyor gibiyim görüldüğü üzere. Bakalım sonuç ne olacak :KK70:
uğraşmaya değmez canım. hem kızartmasıyla hem kokusunun çıkmasıyla :D

Slm hatunlaaar. Yogunluktan ancak yazabildim. Nikahımızı sıkintısız yaptik cok sukur. Sadece nikah gunu cok yagmurlu oldugu icin dis cekimimi iptal etmek zorunda kaldik. Suan balayimizdan yaziyorum kapadokyadan :) . Yrn evimize donuyoruz. Hepinizi opuyorumm :KK19:
Hadi maşllah nazardan saklasın guzel eğlen hayırlı olsun
H

Eklentiler

• IMG-20151027-WA0045.jpeg
    IMG-20151027-WA0045.jpeg
    55,8 KB · Görüntüleme: 66
:KK70::KK70: baş tasarımcının fikirleri önemli , senin sehpanı beğendi mesela :KK30: bugün , yarın alıcam kendisini..bir de seni övdüm dün akşam..dedim alan hatun mobilyadan anlıyor, o beğenmişse bende alayım dedim :21::KK53:
:KK70: :KK70: baştasarımcı beğendiyse tamamdırrr :)) ayy nasıll bi sevindim övülmüşüm :KK70:

Son düzenleyen: Moderatör:
Back