• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ay ben de yaaa, yetişemiyoduk resmen konuşmaya. ben ayzarken hop diğer sayafa geçilmiş oluyodu falan. Su içmeye kalkamıyordum yazmaktan :)
Ah yaşlandık valla ozaman konu çoktu herhalde şimdi tükendikmi ne birkaç kişi bebek yapsa da konu değişse ama ona da çok var napsak bilemedim :D:D

Ah yaşlandık valla ozaman konu çoktu herhalde şimdi tükendikmi ne birkaç kişi bebek yapsa da konu değişse ama ona da çok var napsak bilemedim :KK70::KK70:
Hahah ay ona kimsenin niyeti de yok zaten baya zamanımızı alacak o kısma geçmek sankii :D
Akşam yemekte ne var onu de bari sen, bizden anca bu kadar artık :D :D

bizde de var öyle oda ama boş değil :)
E ne var peki odada onu merak ettim şimdi :D
Haha bizi yemek sohbeti paklar dimi :KK70: Akşam annemdeyiiiz :cool: Sende ne var ?

Ohh en sevdiğim, el sürmeden hazırlanmış anne yemeği :D :D
Hiçbirşey yok vallahi kuzu, eşim bu hafta geç geliyor. Bir de 4 kilo almış düğün sonrası diye dikkat ediyor haftabaşı itibariyle o yüzden geç geldiğinde yemeyecekmiş :D O yemeyince yapasım gelmiyo tek kendime, pratik bişeyler hazırlar geçiştirirm artık :)

E ne var peki odada onu merak ettim şimdi :KK70:

Ohh en sevdiğim, el sürmeden hazırlanmış anne yemeği :KK70: :KK70:
Hiçbirşey yok vallahi kuzu, eşim bu hafta geç geliyor. Bir de 4 kilo almış düğün sonrası diye dikkat ediyor haftabaşı itibariyle o yüzden geç geldiğinde yemeyecekmiş :KK70: O yemeyince yapasım gelmiyo tek kendime, pratik bişeyler hazırlar geçiştirirm artık :)
İnsan tek başınayken yiyemiyor bende öyleyim kuzu, iyi ozaman sende rahatsın bu hafta :-) Ama yarına yemeğim yok mesela :rolleyes:

İnsan tek başınayken yiyemiyor bende öyleyim kuzu, iyi ozaman sende rahatsın bu hafta :-) Ama yarına yemeğim yok mesela :rolleyes:
İvit bu hafta rahatım, dünü de annem de halletim zaten :D
Ay o zaman yarını düşünmeye başla sen, taze fasülye aldım ben dün onu hiç yapmamışım mesela. Sıradaki yemek o. Seçenek olsun sana da :)))

E ne var peki odada onu merak ettim şimdi :KK70:

Ohh en sevdiğim, el sürmeden hazırlanmış anne yemeği :KK70: :KK70:
Hiçbirşey yok vallahi kuzu, eşim bu hafta geç geliyor. Bir de 4 kilo almış düğün sonrası diye dikkat ediyor haftabaşı itibariyle o yüzden geç geldiğinde yemeyecekmiş :KK70: O yemeyince yapasım gelmiyo tek kendime, pratik bişeyler hazırlar geçiştirirm artık :)

giysi dolabı, koltuk , çalışma masası var :KK69: baş tasarımcının eski evindeki eşyalar , yeniydi atmadık.. dolabı çok işe yarıyor :KK53:

giysi dolabı, koltuk , çalışma masası var :KK69: baş tasarımcının eski evindeki eşyalar , yeniydi atmadık.. dolabı çok işe yarıyor :KK53:
Dolaba kendi sığdıramadığın kıyafetlerini koydun di miii :KK70:

Selam kızlarr :KK45:
Mrs Pink Mrs Pink duydum ki orada burada beni ispiyonlamışsın :KK11:
Onlar çok geride kaldııı unutalım gitsin :KK70:
Hem geçerli bir nedenin oldğunu bilmiyordum o sıralar ben :KK22:

İvit bu hafta rahatım, dünü de annem de halletim zaten :KK70:
Ay o zaman yarını düşünmeye başla sen, taze fasülye aldım ben dün onu hiç yapmamışım mesela. Sıradaki yemek o. Seçenek olsun sana da :)))
ay onu 2 kere yaptık şu 1,5 aylık evlilik hayatımda :D kıymalı patates yemeği olabilir kolay gel:rolleyes:
Selam kızlarr :KK45:
Mrs Pink Mrs Pink duydum ki orada burada beni ispiyonlamışsın :KK11:

Heyyy hoşgeldin :rolleyes:

:oops: bende eşya alma aşamasına geçmek istiyorum artıııkkk

Back