Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İşler çok yoğunmuş kuzuu, başını kaldıramıyormuuşAuralee nerelerdeee
O damı yoğunmuş eski günleri özledim vallaİşler çok yoğunmuş kuzuu, başını kaldıramıyormuuş
Ay ben de yaaa, yetişemiyoduk resmen konuşmaya. ben ayzarken hop diğer sayafa geçilmiş oluyodu falan. Su içmeye kalkamıyordum yazmaktan :)O damı yoğunmuş eski günleri özledim valla
Ah yaşlandık valla ozaman konu çoktu herhalde şimdi tükendikmi ne birkaç kişi bebek yapsa da konu değişse ama ona da çok var napsak bilemedimAy ben de yaaa, yetişemiyoduk resmen konuşmaya. ben ayzarken hop diğer sayafa geçilmiş oluyodu falan. Su içmeye kalkamıyordum yazmaktan :)
Hahah ay ona kimsenin niyeti de yok zaten baya zamanımızı alacak o kısma geçmek sankiiAh yaşlandık valla ozaman konu çoktu herhalde şimdi tükendikmi ne birkaç kişi bebek yapsa da konu değişse ama ona da çok var napsak bilemedim
Haha evet bak cidden onu iyi ki boş bırakmışım ya, iyi geldi uğraşmak. Bir de sakin kafayla yapmak çok keyifliymiş onu anladım :)
Haha bizi yemek sohbeti paklar dimi Akşam annemdeyiiiz Sende ne var ?Hahah ay ona kimsenin niyeti de yok zaten baya zamanımızı alacak o kısma geçmek sankii
Akşam yemekte ne var onu de bari sen, bizden anca bu kadar artık
E ne var peki odada onu merak ettim şimdibizde de var öyle oda ama boş değil :)
Haha bizi yemek sohbeti paklar dimi Akşam annemdeyiiiz Sende ne var ?
İnsan tek başınayken yiyemiyor bende öyleyim kuzu, iyi ozaman sende rahatsın bu hafta Ama yarına yemeğim yok meselaE ne var peki odada onu merak ettim şimdi
Ohh en sevdiğim, el sürmeden hazırlanmış anne yemeği
Hiçbirşey yok vallahi kuzu, eşim bu hafta geç geliyor. Bir de 4 kilo almış düğün sonrası diye dikkat ediyor haftabaşı itibariyle o yüzden geç geldiğinde yemeyecekmiş O yemeyince yapasım gelmiyo tek kendime, pratik bişeyler hazırlar geçiştirirm artık :)
İvit bu hafta rahatım, dünü de annem de halletim zatenİnsan tek başınayken yiyemiyor bende öyleyim kuzu, iyi ozaman sende rahatsın bu hafta Ama yarına yemeğim yok mesela
E ne var peki odada onu merak ettim şimdi
Ohh en sevdiğim, el sürmeden hazırlanmış anne yemeği
Hiçbirşey yok vallahi kuzu, eşim bu hafta geç geliyor. Bir de 4 kilo almış düğün sonrası diye dikkat ediyor haftabaşı itibariyle o yüzden geç geldiğinde yemeyecekmiş O yemeyince yapasım gelmiyo tek kendime, pratik bişeyler hazırlar geçiştirirm artık :)
Hoşbuldumm ne var ne yokselam genç , hoşgeldin
Dolaba kendi sığdıramadığın kıyafetlerini koydun di miiigiysi dolabı, koltuk , çalışma masası var baş tasarımcının eski evindeki eşyalar , yeniydi atmadık.. dolabı çok işe yarıyor
Onlar çok geride kaldııı unutalım gitsin
eveeeet o yaptıı
ay onu 2 kere yaptık şu 1,5 aylık evlilik hayatımda kıymalı patates yemeği olabilir kolay gelİvit bu hafta rahatım, dünü de annem de halletim zaten
Ay o zaman yarını düşünmeye başla sen, taze fasülye aldım ben dün onu hiç yapmamışım mesela. Sıradaki yemek o. Seçenek olsun sana da :)))
Bak yaaa, ispiyoncuyu ispiyonluyoreveeeet o yaptıı
Hahaha Ay ben sulu yemek yapmamışım pek galiba şuan dank etti banaay onu 2 kere yaptık şu 1,5 aylık evlilik hayatımda kıymalı patates yemeği olabilir kolay gel