ayyy kuzucum ne güzel bir haber bu böyleBedava olmasa böyle olmazdı çakallarrYa dekorazondan mı almıştınız. Benim tabaklar gelirken kargoya verildi diye bilgi girmemişti, bi baktım kargo geldi çağırdılar, şaşırmıştım. Belki öyle olabilir sizin de
Haydi bakalım hevesle bekliyoruzayyy kuzucum ne güzel bir haber bu böyle
Ayy ben bunu yeni gördüm, keşke bir anda gelseee, benimki de hala tedarik ediliyor d,ye görnüyo . Nasıl heveslendim şimdi öffffBedava olmasa böyle olmazdı çakallarrYa dekorazondan mı almıştınız. Benim tabaklar gelirken kargoya verildi diye bilgi girmemişti, bi baktım kargo geldi çağırdılar, şaşırmıştım. Belki öyle olabilir sizin de
İyi mi ettim kötü mü bilemedimAyy ben bunu yeni gördüm, keşke bir anda gelseee, benimki de hala tedarik ediliyor d,ye görnüyo . Nasıl heveslendim şimdi öffff
Umut güzel şey be kuzucum boşver iyi ettin iyiİyi mi ettim kötü mü bilemedim
Eveet verilmiş ve bişey diyim mi bence bugün gelecek ocurlygirl ay kargo durumu değişmiş şimdi de anlamadım. şuan kargo durumu gönderi numarası bekleniyor diye görünüyo. Verildimi ki acabaaaa
Yaa bak şimdi iki kat heyecanlandım, ama yarın geleydi be bugün çok tehlikeliiEveet verilmiş ve bişey diyim mi bence bugün gelecek o
aa ne güzell odayı tam anlamıyla fotoğraf çekersin kuzuYaa bak şimdi iki kat heyecanlandım, ama yarın geleydi be bugün çok tehlikelii
O niyeYaa bak şimdi iki kat heyecanlandım, ama yarın geleydi be bugün çok tehlikelii
E evde kimse yok, yarın gelse eşim öğlene kadar getirtirdi onu ne güzelO niye
aa ne güzell odayı tam anlamıyla fotoğraf çekersin kuzu
Hee o zaman inşallah yarın gelirE evde kimse yok, yarın gelse eşim öğlene kadar getirtirdi onu ne güzel
Ayy evet yaaa öyle diyince heyecanlandım
Ayy acı bi haber, aradım ve tedarikçi firma ile ilgili bir problem varmış daha doğrusu ürünün üretimi ile ilgiliiHee o zaman inşallah yarın gelir
İptal edilemiyor muuAyy acı bi haber, aradım ve tedarikçi firma ile ilgili bir problem varmış daha doğrusu ürünün üretimi ile ilgilii. Henüz kargoya verilememiş. Bu hafta içerisinde problem çözülüp gönderilecekmişmiş. curlygirl kuzucum duyurulur...
Aman keşke 20 lira fazla verip vivense den alsaydım ömrümden ömür gitti meraktan
Beklediniz o kadar artık biraz daha sabret kuzuAyy acı bi haber, aradım ve tedarikçi firma ile ilgili bir problem varmış daha doğrusu ürünün üretimi ile ilgilii. Henüz kargoya verilememiş. Bu hafta içerisinde problem çözülüp gönderilecekmişmiş. curlygirl kuzucum duyurulur...
Aman keşke 20 lira fazla verip vivense den alsaydım ömrümden ömür gitti meraktan
Of edilir herhalde ama beklediğim için kıyamıyorum da aman yaaİptal edilemiyor muu
Evet 23ünde vermişiz siparişi baya bekledik , beklediğim vakte acıyorum resmenBeklediniz o kadar artık biraz daha sabret kuzu
O kadar olmuş mu ya zaman uçuyorEvet 23ünde vermişiz siparişi baya bekledik , beklediğim vakte acıyorum resmen
Olmuş vallahii , bu kadar sürede evde kendi lambaderimi yapardım ben beO kadar olmuş mu ya zaman uçuyor
Sen de sakince elindeki boya fırçasını yere bırak bence yeter artıkOlmuş vallahii , bu kadar sürede evde kendi lambaderimi yapardım ben be
Hahah duvarlara eski bir görünüm mü versem diye düşünüyordum ben de ama, e peki mademSen de sakince elindeki boya fırçasını yere bırak bence yeter artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?