• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

İş yoksa niye çalıştırıyoalr ama ya :/ Of ben de çok bunaldım bişey yapacak halim de yok sırf laf yememek için hasta halimle geldim :KK43:
Yaa ben bişey olunca yayılarak yapmıyorum ondan bitiyo :D ara ara oluyo sıkılıyorum ondan, kuzu dayan az kaldııı

maşallah ne güzel olmuşsun çiçeğinide çok beğendim :)

çok tatlısın :)

çok güzel olmuşsun canım yüzünüz hep gülsün :)

Ehehe valla insanın böyle hasta olası geliyor :p O işin şakası tabi pek hoş bişey değil bu durum da, ilgi aşırı derecede hoşuma gitti :)
Tesekkür ederim hatunlar sizin guzelliginiz o :)
Cicegim son dakkada kuaforde ayarlandi. Normalde fotografcim getirecekti cekim iptal olunca ciceksiz kaldim kuaforumun ordaki cocekciden canli yaptirdik :D

mrb kızlar bende izmirli gelinim kendime uygun aktif bi başlık bulamadım bende buraya geldim kabul edersniz ben daha yeni başladım alışverişe aranızda bu ewreyi atlatnlar varr inşallah bana da yardımcı olursunuz

ben aldığım herşeyin bi listesini ve fiyatını yazıyorum hem ne kadarr gittiğini görmek için hemde ne aldım ne almadım kaç tane aldım kaışıklığı olmasın diye bana önerileriniz nelerdir bu sureçleri atlatan arkadaşlar için

bardak tk. p.bahçeden almayı planladık desenli bişi istemediğimiz için krc&bernardo hep desenli yada kenarları yaldızlı modeller va
çay tk. annemden alıcam cok begeniyorum
türk kahve tk. sözde almıştım nota desenli
günlük çkb tk. alamamdım bernardoda takımların içinde ya tatlı kaşığı yada tatlı çatalı eksik
baharatlık vb. gibi mutfak malzemelerim eksik kaldı onlarıda ilerleyen zamanda alıcam inşallah

bunların haricinde hepsi englısh home olmak üzere 9 havlu,2 battaniye,1 pike(1 tane daha alıcam :) 3 nevresim tk. misafir bornoz tk. aldım
kettle http://i.gold.com.tr/UrunResim/Mark...lt-gizli-rezistansli-cam-su-isiticisi_u-1.jpg
sizce nasıl gidiyorum kızlar başlangıç için şuan bornoz tk. bakıyorum ama hoşuma giden bişi bulamadım fiyatlarda fazla geldi açıkçası ama degiğişik güzel bişide olsun istiyorum

ben aldığım herşeyin bi listesini ve fiyatını yazıyorum hem ne kadarr gittiğini görmek için hemde ne aldım ne almadım kaç tane aldım kaışıklığı olmasın diye bana önerileriniz nelerdir bu sureçleri atlatan arkadaşlar için

bardak tk. p.bahçeden almayı planladık desenli bişi istemediğimiz için krc&bernardo hep desenli yada kenarları yaldızlı modeller va
çay tk. annemden alıcam cok begeniyorum
türk kahve tk. sözde almıştım nota desenli
günlük çkb tk. alamamdım bernardoda takımların içinde ya tatlı kaşığı yada tatlı çatalı eksik
baharatlık vb. gibi mutfak malzemelerim eksik kaldı onlarıda ilerleyen zamanda alıcam inşallah

Maşallah hepsini güle güle kullan inşallah. Bende senin gibi bir not defterim var ona yazıyorum aldığım herşeyi fiyatlarıyla birlikte sonradan açıp bakınca unuttuğum şeyleri fark ediyorum. Bence güzel şeyler almışsın ne zamana düğününüz belli mi? Pike,nevresim, havlu bunları ben çok aldım.

Back