• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Hahaha neden köreltmeye çalışıyosunuz içimdeki tasarımcıyı. Herşeyi eskiticem işte herşeyiiii! :KK70: :KK70: :KK70:
Allahım seni elinde fırçayla hayal ediyorum sürekli yaa :D mario gibi zıplayıp her bi yeri eskitme yapan Mrs Pink Mrs Pink
Haha bakarsın ünlü bir eskitme ustası olurum falan kimbilir di mi :KK70: :KK70: :KK70:
:D:D:D:D
:KK70: :KK70: çırak değil lütfen o artık kalfalık seviyesinde bu eskitme işinde :KK70: ustalık eserini Auralee Auralee nın evinde yapıcak :KK70:
Cümleyi okurken kafamda bir sonraki aşamanın ne olacağını kurdum ve birebir aynısını yazmışsın :D:D

:KK70: :KK70: çırak değil lütfen o artık kalfalık seviyesinde bu eskitme işinde :KK70: ustalık eserini Auralee Auralee nın evinde yapıcak :KK70:

Nasıl da mutlu oldum şimdi bak görüyomusun! :D
Ustalık eserii ortaya çıkarmak için öyle heyecanlıyım ki bilemezsiniz. Haydi Auralee Auralee işlemleri hızlandırın , içimdeki sanatçıyı tutamıyorum . Daha siz almadan bir gece ansızın boyaysım var :D
Allahım seni elinde fırçayla hayal ediyorum sürekli yaa :KK70: mario gibi zıplayıp her bi yeri eskitme yapan Mrs Pink Mrs Pink
Hahah ay ne dedi ya, gözümde canlandı şuan

Allahım seni elinde fırçayla hayal ediyorum sürekli yaa :KK70: mario gibi zıplayıp her bi yeri eskitme yapan Mrs Pink Mrs Pink

:KK70::KK70::KK70::KK70:

Cümleyi okurken kafamda bir sonraki aşamanın ne olacağını kurdum ve birebir aynısını yazmışsın :KK70::KK70:
:D :D artık aynı şeyleri düşünebiliyoruz şikayetci değilsin dimi ustalık eserini oluşturmasından

Nasıl da mutlu oldum şimdi bak görüyomusun! :KK70:
Ustalık eserii ortaya çıkarmak için öyle heyecanlıyım ki bilemezsiniz. Haydi Auralee Auralee işlemleri hızlandırın , içimdeki sanatçıyı tutamıyorum . Daha siz almadan bir gece ansızın boyaysım var :KK70:

Allahım ne diyeyim vallahi karnım ağrıdı :D

Nasıl da mutlu oldum şimdi bak görüyomusun! :KK70:
Ustalık eserii ortaya çıkarmak için öyle heyecanlıyım ki bilemezsiniz. Haydi Auralee Auralee işlemleri hızlandırın , içimdeki sanatçıyı tutamıyorum . Daha siz almadan bir gece ansızın boyaysım var :KK70:

:D :D sanatçı coştu, sakin olll şampiyon :D

Back