- 27 Temmuz 2015
- 3.764
- 2.853
- 133
- 37
Kuzu sen fotoğrafı kaçırdın mı acabaa, o kadar etiketledim ama yine etikketliyorumhayırdır canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzu sen fotoğrafı kaçırdın mı acabaa, o kadar etiketledim ama yine etikketliyorumhayırdır canım
Böyle coşkulu olanlarda varGünaydın gençlik
lütfen dikkat edelimmfarkında olmadan öyle oldu sanırım
4 gün tatil yaptığını vurgulamazsa olmazBen de özledim resmeeeennn :)
Yani 4 gün tatilden sonra işe gelmek için güzel bir sebep oldu varlığınız öyle diyeyim :)
Vallahi adımı 8 e indiremyiorum arkadaş yok!4 gün tatil yaptığını vurgulamazsa olmaz
8 çok 8.5ta anlaşalımVallahi adımı 8 e indiremyiorum arkadaş yok!
Onun için yapmadıydım yaaaaaa
haha seni kıracak değilim, 8,5 olsun hadi8 çok 8.5ta anlaşalım
kuzu sorma bende deliricim artık bugün verirler diye umuyorumcurlygirl nerede bu lambader yahu deliriciiiim
Öf inşallah yaaa, ama benim umudum yok bugün verileceğine dair sankiikuzu sorma bende deliricim artık bugün verirler diye umuyorum
kargoya teslim tarihi zaten bugün son yazıyor canım. site için normal bir süreçte biz meraklanıozNeden bu kadar gecikti ki lambaderler
Hee o zaman normalmiş Bugün verirler umutsuzluğa kapılmayın canım :)kargoya teslim tarihi zaten bugün son yazıyor canım. site için normal bir süreçte biz meraklanıoz
banyo dolabıda böyle oldu bekliyoruz ya inadına göndermiyorlarHee o zaman normalmiş Bugün verirler umutsuzluğa kapılmayın canım :)
Ama o heyecan çok uyuz bişey bi de parasını ödediğin şeyi geç almak da sinir ediyor insanıbanyo dolabıda böyle oldu bekliyoruz ya inadına göndermiyorlar
sorma canım orası en sinir bozucu kısmı kartın kesilmesini bekliyordum kargo bedava çıkınca neyse alım bari dedim ee hala gelmediAma o heyecan çok uyuz bişey bi de parasını ödediğin şeyi geç almak da sinir ediyor insanı
Bedava olmasa böyle olmazdı çakallarr Ya dekorazondan mı almıştınız. Benim tabaklar gelirken kargoya verildi diye bilgi girmemişti, bi baktım kargo geldi çağırdılar, şaşırmıştım. Belki öyle olabilir sizin desorma canım orası en sinir bozucu kısmı kartın kesilmesini bekliyordum kargo bedava çıkınca neyse alım bari dedim ee hala gelmedi