• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Bedava olmasa böyle olmazdı çakallarr :KK70: Ya dekorazondan mı almıştınız. Benim tabaklar gelirken kargoya verildi diye bilgi girmemişti, bi baktım kargo geldi çağırdılar, şaşırmıştım. Belki öyle olabilir sizin de
ayyy kuzucum ne güzel bir haber bu böyle :D

Bedava olmasa böyle olmazdı çakallarr :KK70: Ya dekorazondan mı almıştınız. Benim tabaklar gelirken kargoya verildi diye bilgi girmemişti, bi baktım kargo geldi çağırdılar, şaşırmıştım. Belki öyle olabilir sizin de
Ayy ben bunu yeni gördüm, keşke bir anda gelseee, benimki de hala tedarik ediliyor d,ye görnüyo . Nasıl heveslendim şimdi öffff :D

curlygirl curlygirl ay kargo durumu değişmiş şimdi de anlamadım. şuan kargo durumu gönderi numarası bekleniyor diye görünüyo. Verildimi ki acabaaaa :D

Hee o zaman inşallah yarın gelir :KK70:
Ayy acı bi haber, aradım ve tedarikçi firma ile ilgili bir problem varmış daha doğrusu ürünün üretimi ile ilgilii :KK57:. Henüz kargoya verilememiş. Bu hafta içerisinde problem çözülüp gönderilecekmişmiş. curlygirl curlygirl kuzucum duyurulur...
Aman keşke 20 lira fazla verip vivense den alsaydım ömrümden ömür gitti meraktan :(

Ayy acı bi haber, aradım ve tedarikçi firma ile ilgili bir problem varmış daha doğrusu ürünün üretimi ile ilgilii :KK57:. Henüz kargoya verilememiş. Bu hafta içerisinde problem çözülüp gönderilecekmişmiş. curlygirl curlygirl kuzucum duyurulur...
Aman keşke 20 lira fazla verip vivense den alsaydım ömrümden ömür gitti meraktan :KK43:
İptal edilemiyor muu

Aman keşke 20 lira fazla verip vivense den alsaydım ömrümden ömür gitti meraktan :KK43:
Beklediniz o kadar artık biraz daha sabret kuzu

Back