- 27 Temmuz 2015
- 3.764
- 2.853
- 133
- 37
Olmuşken parkelere de eskitme yapHahah duvarlara eski bir görünüm mü versem diye düşünüyordum ben de ama, e peki madem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olmuşken parkelere de eskitme yapHahah duvarlara eski bir görünüm mü versem diye düşünüyordum ben de ama, e peki madem
Bu konuda ne kadar tehlikeli olduğumu anlamışsındır artık bence bak gaz verme banaOlmuşken parkelere de eskitme yap
Korkmaya başladımBu konuda ne kadar tehlikeli olduğumu anlamışsındır artık bence bak gaz verme bana
İstersen alacağınız evin o ünite kısmını eskitme yapayım ben ne dersin?Korkmaya başladım
mantıklıİstersen alacağınız evin o ünite kısmını eskitme yapayım ben ne dersin?
Ooh hepimizin iç mimarından da onay geldiğine göre ben malzeme stoklarımı oraya göre ayarlarım beni kimse tutamaz! Auraleemantıklı
İstersen alacağınız evin o ünite kısmını eskitme yapayım ben ne dersin?
Eyvahlar olsun yaaa Allahım bi bu kalmıştı übersonik ünitemiz de eskitmeden kusur kalmasın tabiOoh hepimizin iç mimarından da onay geldiğine göre ben malzeme stoklarımı oraya göre ayarlarım beni kimse tutamaz! Auralee
ayy ne güldümm yaOoh hepimizin iç mimarından da onay geldiğine göre ben malzeme stoklarımı oraya göre ayarlarım beni kimse tutamaz! Auralee
Haha kalmasın bence bak sen kaybedersin ben sana söyliyimEyvahlar olsun yaaa Allahım bi bu kalmıştı übersonik ünitemiz de eskitmeden kusur kalmasın tabi
ay bu kötü oldu ya beklemek çok zorcurlygirl ay kargo durumu değişmiş şimdi de anlamadım. şuan kargo durumu gönderi numarası bekleniyor diye görünüyo. Verildimi ki acabaaaa
Bir lambader zede dahaay bu kötü oldu ya beklemek çok zor
Valla ben deayy ne güldümm ya
Kaybolması gereken direk ünite bence ama kısmet bu işler :)Haha kalmasın bence bak sen kaybedersin ben sana söyliyim
Ah bilmem miiay bu kötü oldu ya beklemek çok zor
Öfff kesinlikleeeay bu kötü oldu ya beklemek çok zor
Haha nasıl da cuk oturdu bu isim bizeBir lambader zede daha
Bir geçmeyen vakit mağduru da burada o haldeAh bilmem mii
dikkat et bu işin sonu fenaValla ben de
Kaybolması gereken direk ünite bence ama kısmet bu işler :)
Korkuyorum zatendikkat et bu işin sonu fena
Hmm okudum şimdi parkelere eskitme falan Hemen iş bulmalıyız bu kız evde oturmamalıMrs Pink in içindeki tasarımcı ruh
Hahaha neden köreltmeye çalışıyosunuz içimdeki tasarımcıyı. Herşeyi eskiticem işte herşeyiiii!Mrs Pink in içindeki tasarımcı ruh
Hahah ne yalan söyleyeyim çok doğru bir noktaya değindin kuzuHmm okudum şimdi parkelere eskitme falan Hemen iş bulmalıyız bu kız evde oturmamalı