Kuzu sen fotoğrafı kaçırdın mı acabaa, o kadar etiketledim amahayırdır canım
Böyle coşkulu olanlarda varGünaydın gençlik
lütfen dikkat edelimmfarkında olmadan öyle oldu sanırım
4 gün tatil yaptığını vurgulamazsa olmazBen de özledim resmeeeennn :)
Yani 4 gün tatilden sonra işe gelmek için güzel bir sebep oldu varlığınız öyle diyeyim :)
Vallahi adımı 8 e indiremyiorum arkadaş yok!4 gün tatil yaptığını vurgulamazsa olmaz
8 çok 8.5ta anlaşalımVallahi adımı 8 e indiremyiorum arkadaş yok!
Onun için yapmadıydım yaaaaaa
haha seni kıracak değilim, 8,5 olsun hadi8 çok 8.5ta anlaşalım
kuzu sorma bende deliricim artık bugün verirler diye umuyorumcurlygirl nerede bu lambader yahu deliriciiiim
Öf inşallah yaaa, ama benim umudum yok bugün verileceğine dair sankiikuzu sorma bende deliricim artık bugün verirler diye umuyorum
kargoya teslim tarihi zaten bugün son yazıyor canım. site için normal bir süreçteNeden bu kadar gecikti ki lambaderler
Hee o zaman normalmişkargoya teslim tarihi zaten bugün son yazıyor canım. site için normal bir süreçtebiz meraklanıoz
banyo dolabıda böyle olduHee o zaman normalmişBugün verirler umutsuzluğa kapılmayın canım :)
Ama o heyecan çok uyuz bişey bi de parasını ödediğin şeyi geç almak da sinir ediyor insanıbanyo dolabıda böyle oldubekliyoruz ya inadına göndermiyorlar
sorma canım orası en sinir bozucu kısmıAma o heyecan çok uyuz bişey bi de parasını ödediğin şeyi geç almak da sinir ediyor insanı
Bedava olmasa böyle olmazdı çakallarrsorma canım orası en sinir bozucu kısmıkartın kesilmesini bekliyordum kargo bedava çıkınca neyse alım bari dedim ee hala gelmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?