- 13 Mayıs 2015
- 4.421
- 1.835
- 63
Heey sevgili @Conchiglia cııım üniteyi yaptık sayılır yaa Yani yaptık da eksiği var tabii bir kapak ve duvara monte edilmesi gibi Vakit bulursak onu da yapıciiz bitmiş haliyle gelciiim :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tebrik ederim canımmm :) arkasına duvar kağıdını yapıp öyle fotoğrafla pazartesi bekliyorummmHeey sevgili @Conchiglia cııım üniteyi yaptık sayılır yaa Yani yaptık da eksiği var tabii bir kapak ve duvara monte edilmesi gibi Vakit bulursak onu da yapıciiz bitmiş haliyle gelciiim :))
hayırdır canımben burdayım ama pek keyfim yok
bizimkiyle tartıştık biraz keyfim yok sinirliyimhayırdır canım
Hadi yaa çözülmicek bişey değildir umarım kuzubizimkiyle tartıştık biraz keyfim yok sinirliyim
Nerdeeee hanii :)Ben de buradayımm
Burdaa, limonlu zencefilli çayım ve ben geldikkNerdeeee hanii :)
Huhuuuu hoşgeldinizzz :) ayy ben nasıl yorgunum yaa tatilden çıkıp yorulmak ne hoş dimiBurdaa, limonlu zencefilli çayım ve ben geldikk
Ya tatilden ne anladık ki 1 gün tatil mi olurHuhuuuu hoşgeldinizzz :) ayy ben nasıl yorgunum yaa tatilden çıkıp yorulmak ne hoş dimi
Dimiii yaa temizlik yaptım haftasonu rahat etmek için bide bir iki gezindim gün bitti zatenYa tatilden ne anladık ki 1 gün tatil mi olur
Valla yine iyi temizliğinin şimdiden hallolmuş olması da şans bence :)Dimiii yaa temizlik yaptım haftasonu rahat etmek için bide bir iki gezindim gün bitti zaten
Bunu düşünüp rahatlıyıım :)Valla yine iyi temizliğinin şimdiden hallolmuş olması da şans bence :)
ohhh ne güzel kuzu büyük rahatlık olur şimdi :)bende dip köşe olmasada temizlik yaptım pazar günü rahat etmek için :)
birde lambaderim kargoya verilse :)Bunu düşünüp rahatlıyıım :)
ohhh ne güzel kuzu büyük rahatlık olur şimdi :)
ayyy evet baya uzun sürdü dimibirde lambaderim kargoya verilse :)
İş yoksa niye çalıştırıyoalr ama ya :/ Of ben de çok bunaldım bişey yapacak halim de yok sırf laf yememek için hasta halimle geldimBugünde amma sıkıldım yaa iş yok siz yoksunuzzz