- 15 Mart 2014
- 4.942
- 3.775
- 198
Zaman herşeyin ilacııElimizden geleni de yapıciiiz tabi
Hayır hepsi senin yüzünden oldu haa hahaha
Zamanında az mı dediler kuzu sana alma renkli diye... Grdün mü bak
Ov yooo bunu sen yazmadın di mi?
Haha hepimizde durum bu nerdeysezaten evin içinde de siz varsınız vallahi, her şeyde aklıma geliyorsunuz
Vuhuu , iyi akşamlar kuzuuubenim koçiş geldi ben çıkıyorum hatunlariyi akşamlarrrrrrr
Ay atıyorum ben valla onları çekmez ya bişey olmaztabiykiiii
Aa olmaz ama onlar o deterjanlı suyu içine çekiyomuş hiç sağlıklı değilmiş atılmazmışmış! Bulaşığın yarısını elde yıkıyorum annem sayesinde
İyi bari denk getiririm mutlakahep giriyo zaten kuzu ben aldıgımda 34 e düşmüştü hatta
Hahah onları çekmez diyosun demekAy atıyorum ben valla onları çekmez ya bişey olmaz
Bencede herşey atılsın makinaya biz uğraşmayalımHahah onları çekmez diyosun demek
Bana kalsa herşey makineye atılabilir, heeerşey! Ama gerçekler var..
anladımmm ben tamamm bunlarıdamı duyucakdımm ahh ahhAmin hepimizin inşallahhh
sen beni yanlış anladın yahu
Katılıyorummkızlar anneler duymadan atın gitsin nolcekhem onlar eskimezse yeni yeni çıkan oyuncakları nasıl alabilcezz
Ayy allahmbenim koçiş geldi ben çıkıyorum hatunlariyi akşamlarrrrrrr
teker teker gidiyosunuzz tabi yaben atıyroum hiçte bişi olmuyor boşverinnnnhadi bende kaçtım iyi akşamlar :)
İyi akşamlarr :)ben atıyroum hiçte bişi olmuyor boşverinnnnhadi bende kaçtım iyi akşamlar :)
Aaa ne kadar ayıpp yaptığına bakkBen de yavaştan kaçayım nişanlımla buluşucaz azıcık süsleneyim. Sizde tabi kalmadı o heyecanlar hey gidi
bak sennn ne biliyosun evliyken heycanı bi başka oluyo bikere dimi @blisssBen de yavaştan kaçayım nişanlımla buluşucaz azıcık süsleneyim. Sizde tabi kalmadı o heyecanlar hey gidi
Aaa ne kadar ayıpp yaptığına bakkBizim heyecanımız tam gaz bir kere hıh
Eh işte ben de yeni evli olduğumda siz artık evliliğe de alışmış olursunuz. Tabi anne olursanız o kısmını bilemiyorumbak sennn ne biliyosun evliyken heycanı bi başka oluyo bikere dimi @blisss
Napayım düğüne çok var fesatlık yapmazsam olmaz
EVliliği canlı tutmak senin elinde kuzu
Eh işte ben de yeni evli olduğumda siz artık evliliğe de alışmış olursunuz. Tabi anne olursanız o kısmını bilemiyorum
ahahhaha ay ne güldümm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?