2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Vallahi o konuda sanırım bende rahat edicem çünkü nişanlımın aileside burada yok hem bizim tarafa gideceğiz allahtan bizimki şikayetçi değil seviyor alıştı artık bir akşam gelmezse babam soruyor nerde niye gelmiyor diye ama bakalım evlenincede öyle olacak devam edecekmi bilmiyorum

ayy eşim çok meraklı amaaa 1 yıl sonra falan çocuk isteyebilir istiyoda
Seninki yine iyi benimki şimdiden meraklı en kısa sürede istiyorda ben artık korkar oldum önce bir düğündekilerin bir borcunu ödeyelimde biraz da kenara para belki ozamana ama işte ne kadar ileriye atarsak bzizim için daha iyi olacak sanırım bide benim ailemde çok istiyor inanın torun sevdasına düştüler laf bile söylemeye başladılar okadar yani annem daha çok babam da bazen onaylıyor ben diyorumki allahım ne zaman buyudumde ailem bana bu şekilde konuşabiliyor isteyebiliyor utanıyorum dediklerinde halen daha ama aaa kızım yaşın 27 oldu bak bende gencim ne beni fazla yaşlandır nede kendin fazlayaşını geçirme diyor nasipten öte köy yok biz şimdi böyle konuşuyoruz ama allah nasip eders olur aslında neyi isteyip istemediğimize dikkat etmeli ne insanlar var şıkurler olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…