2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Güzelmiş indirimde de ama şuan müsait değilim hiç
Neyse o zaman kalıpla ilgili demek ki bu daha iyi telafisi kolay :)

Annemin kesin talimati var silikon plastik şeyler makinaya atılmayacakmış! Bir de bıçaks etinin bıçakları hatta tahta kaşıklar falan. Ne anladıysam o bulaşık makinesinden ben
Evet fırın almaktan iyidir dimi ama Kuzu bende atmıyorum plastik makinaya ama tahta kaşıkları atıyorum

Annemin kesin talimati var silikon plastik şeyler makinaya atılmayacakmış! Bir de bıçaks etinin bıçakları hatta tahta kaşıklar falan. Ne anladıysam o bulaşık makinesinden ben

Doğru ama annemde atmazdı, bana da öyle söyledi birde sivri zekalı ben günlük çatal bıçak olarak renkli aldım. onlarda yıkanmıyor makinede elimde yıkıyorum

greenandblue kızlar kalıbın içine yağlı kağıt yerleştirin sıkıntı olmaz koca koca pasta hamurları pişiryoruz gayette rahat oluyor
Hehh ustasından tavsiye geldi :) Ya ben de daha ilk çıkmaya başladığımız zamanlarda kek yapmıştım sevgilime doğumgününde. O zaman hatırlıyorum migrostan kelepçeli bi kalıp almıştım, yemek bilgisi sıfır ama taşmamıştı kalıp baya iyiydi demek
evlilikte skor yapıcaz
En iyisi bence :)

Bilmiyorum kırılan kalbimi nasıl onarıcaksın
Zaman herşeyin ilacıı Elimizden geleni de yapıciiiz tabi
yani sende aaa nasıl da yanlış anlattın şimdi? oldu mu yani beğendin mi yaptığını ?
Hayır hepsi senin yüzünden oldu haa hahaha
Doğru ama annemde atmazdı, bana da öyle söyledi birde sivri zekalı ben günlük çatal bıçak olarak renkli aldım. onlarda yıkanmıyor makinede elimde yıkıyorum
Zamanında az mı dediler kuzu sana alma renkli diye... Grdün mü bak
kızlar anneler duymadan atın gitsin nolcek hem onlar eskimezse yeni yeni çıkan oyuncakları nasıl alabilcezz
Ov yooo bunu sen yazmadın di mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…