- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
huhuuuuEVliliği canlı tutmak senin elinde kuzu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
huhuuuuEVliliği canlı tutmak senin elinde kuzu
ahahhaha ay ne güldümm
Bırakın elimde bi bu koz var doya doya kullanayım aa Bugün de bitti kaldı 192huhuuuu
Diyosunnn sen öyle sann
Eh işte ben de yeni evli olduğumda siz artık evliliğe de alışmış olursunuz. Tabi anne olursanız o kısmını bilemiyorum
hadi bakalımmm azalttın günleri kuzuBırakın elimde bi bu koz var doya doya kullanayım aa Bugün de bitti kaldı 192
Sorma sormaa Koca 192 yahu Ama saymaya başladığımdan bu yana 2 ay geçmiş tabi o da bişeyhadi bakalımmm azalttın günleri kuzu
ahahhaha ay ne güldümm
Aa yalanmı ama kuzuhuhuuuu
İyi hadi kullan kullan napalımBırakın elimde bi bu koz var doya doya kullanayım aa Bugün de bitti kaldı 192
Yaşasınnİyi hadi kullan kullan napalım
Yaşasınn
Doğruu tabiAa yalanmı ama kuzu
İyi hadi kullan kullan napalım
Koca 60 günü eritmişsin daha ne olsunSorma sormaa Koca 192 yahu Ama saymaya başladığımdan bu yana 2 ay geçmiş tabi o da bişey
Aaa benim kettle istediğim model gecen resim atmıştım hatta ama russell hobss da bulmuştum ilk onu çok beğendim alıcam birbirine çok benziyor güle güle kullan canım hepsi guzelevet süpürge çok iyi ama , biraz ağır Eki Görüntüle 1668792 Eki Görüntüle 1668793 Eki Görüntüle 1668794 Eki Görüntüle 1668795
Gayet guzel olmuş ellerine sağlık gule gule kullan canım renkte süper daha ne olsunHahah bence de
Dün akşam kayınvalideden geç döndük sayılır amaa 2 tanecik de olsa çerçeve boyamayı ihmal etmedim ben mesela, onu koyayım renk olsun madem dur
Vallahi o konuda sanırım bende rahat edicem çünkü nişanlımın aileside burada yok hem bizim tarafa gideceğiz allahtan bizimki şikayetçi değil seviyor alıştı artık bir akşam gelmezse babam soruyor nerde niye gelmiyor diye ama bakalım evlenincede öyle olacak devam edecekmi bilmiyorumkızlar gelebildim sonunda :) hemen konuya giriyim bizde haftada bir akşam annemlere gidiyoruz malum diğer taraf yok. pazar günü özellikle gitmiyorum anneme ogün bize kalsın diye ( 2 aydır bize kaldığı yok misafirlerden ama neyse :) haftada bir normal bence. sizde gitme günlerini hafta içine alın hem yemek derdinden kurtulun hemde pazar gününüz size kalsın
Ayy evet bakalım kim önce kalacak benim içimden bir his sanki curlygirl gibi geçiyor amahaha kızlar önce kim olacak bakalım hamiş ben anneme helva siparişi verdim yarın için
Seninki yine iyi benimki şimdiden meraklı en kısa sürede istiyorda ben artık korkar oldum önce bir düğündekilerin bir borcunu ödeyelimde biraz da kenara para belki ozamana ama işte ne kadar ileriye atarsak bzizim için daha iyi olacak sanırım bide benim ailemde çok istiyor inanın torun sevdasına düştüler laf bile söylemeye başladılar okadar yani annem daha çok babam da bazen onaylıyor ben diyorumki allahım ne zaman buyudumde ailem bana bu şekilde konuşabiliyor isteyebiliyor utanıyorum dediklerinde halen daha ama aaa kızım yaşın 27 oldu bak bende gencim ne beni fazla yaşlandır nede kendin fazlayaşını geçirme diyor nasipten öte köy yok biz şimdi böyle konuşuyoruz ama allah nasip eders olur aslında neyi isteyip istemediğimize dikkat etmeli ne insanlar var şıkurler olsunayy eşim çok meraklı amaaa 1 yıl sonra falan çocuk isteyebilir istiyoda
neden öyle bir his oluştu bilmiyorum ama hiççç niyetim yokAyy evet bakalım kim önce kalacak benim içimden bir his sanki curlygirl gibi geçiyor ama