Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla biz yarın da çalıştığımızdan öyle bişey olmazBugün yarım gün çalışan varmııı ? Çoğu yer öyleymiş
hahah gel kader arkadaşım gel yarın başbaşa oliiciizValla biz yarın da çalıştığımızdan öyle bişey olmaz
Kimsecikler mi çalışmıyorr vay canına yaahahah gel kader arkadaşım gel yarın başbaşa oliiciiz
MalesefffKimsecikler mi çalışmıyorr vay canına yaa
Hainlik yapmayalım arkadaşlar hasta hasta tatil günü işe gelmek nedir bilir misiniz
hastaysan iş değişir rapor alsanHainlik yapmayalım arkadaşlar hasta hasta tatil günü işe gelmek nedir bilir misiniz
Ne kadar ayıp hiç yakışmıyor sana
Geçmiş olsun kuzuumm ne olduHainlik yapmayalım arkadaşlar hasta hasta tatil günü işe gelmek nedir bilir misiniz
Senin adına sevinmekle birlikte kendi adıma ağlamak istiyorumcurlygirl bize 4 gün vermişler tatili
Kuzu ayakta durabiliyorsam işe de geliyorum işte Bi de benim bu sene sadece 1 hafta yıllık iznim kaldı, rapor vs işlerini ileride ihtiyacım olacak o zaman kullanırım diyorum, çünkü çok laf edecekler kendi düğünüm için erken gitmem bile olay olurhastaysan iş değişir rapor alsan
Şansa bak yaacurlygirl bize 4 gün vermişler tatili
Senin adına sevinmekle birlikte kendi adıma ağlamak istiyorum
Kuzu ayakta durabiliyorsam işe de geliyorum işte Bi de benim bu sene sadece 1 hafta yıllık iznim kaldı, rapor vs işlerini ileride ihtiyacım olacak o zaman kullanırım diyorum, çünkü çok laf edecekler kendi düğünüm için erken gitmem bile olay olur
Şansa bak yaa
Dün sabah hafif bi boğazımda gıcık vardı akşam da ağrısıyla birlikte sesim beni terkediyor yavaştanGeçmiş olsun kuzuumm ne oldu
Tadını çıkar o zaman bizim yerimize de keyif yap :)ilk defa oldu
Bizim çalışma belgemiz varbende çok şaşkınım vallahi
Resmi tatil olan ve çalışma yasağı olan tek günde nasıl izin veriyorlar ?
Aa dikkat et kuzum kendine bitki çayı içDün sabah hafif bi boğazımda gıcık vardı akşam da ağrısıyla birlikte sesim beni terkediyor yavaştan