2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Allah yardımcın olsun ozaman şimdiden :) bir süre sonra sende ikna olursun
Daha 1 yıl var düşüniciim ama çok severim ben çocukları isteyebilirim yanii maddi olarak kendimizi toplarsak o zamana ayy hatta bizde bi ufaklık var geçen bi yerdeyiz, çocuklara annesine götürün demişler bizimkini baktım bana getiriyo bu sana benziyo sensin dimi annesi diye bi değişik olmadım değil

Ayy evet düşününce bir değişik oldum bak bende. Ben de çok severim bebekleri özellikle ama olmaz yani 8 yıldır bekliyoruz tadını çıkarmak zorundayım

Ay hem de nasıl diyorum. Yoğun bir baskı var. Ne zaman şöyle oldu desem gıcık bir gülümsemeyle yoksaaa diyo. Ama alakalı alakasız ne varsa yani
Bi ara hasta olmuştum ya o zaman baya inandırmış kendini meğer bana çaktırmıyomuş bi de hahah
Ben istemiyorum şuan dedikçe olursa çok gülücem diyo. Ben ağlarım ama dedim. O zaman daha çok gülermiş.
Çok fenalar sanırım

Haha eh peki madem öyle diyosaaaan...

Evet ama @Conchiglia nın içindeki istek curlygirl ün yaşını aştı gibi gibi..

Haha eh peki madem öyle diyosaaaan...

Evet ama @Conchiglia nın içindeki istek curlygirl ün yaşını aştı gibi gibi..
yaşı boşversek allah isteyene nasip etsin inş. ben yaş olarak uygun olsamda maddi ve manevi olarak hazır değilim böyle bir şeye

yaşı boşversek allah isteyene nasip etsin inş. ben yaş olarak uygun olsamda maddi ve manevi olarak hazır değilim böyle bir şeye
Amin tabi kuzucummm. Evet vakitlice olması en sağlıklısı inşallah öyle olur :))))
bir gün bende çok hamarat olucam
Hahah ay allahım gülmekten bi hal oldum bugün
Olacaksın tabi ki kuzucum. Şöyle bir iste yeterki!

ayyy çok tanıdık geldi olaylar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…