- 15 Mart 2014
- 4.942
- 3.775
- 198
başka biri yapsa ?
imkanı yokBaskılar seni yıldırmasın kuzu daha ne oldu ayol duruuun!Gaza gelmeyelim
Daha 1 yıl var düşüniciim ama çok severim ben çocukları isteyebilirim yanii maddi olarak kendimizi toplarsak o zamanaAllah yardımcın olsun ozaman şimdiden :) bir süre sonra sende ikna olursun
Ne biliim ayy yaş sırasına göre yapalım o zaman bananeeeeSendemiOzaman bu kız nasıl teyze olacak yahu @Auralee
Gerçekten o kadar insandan bir çocuk çıkmıyo
çok geçmiş olsun canım dikkat etsin zorlamasın ozaman
ayyy senindemiHaha neden acaba böyleler bunlar. Biz anlaşmıştık 2 yıl diye. Sanki 5 senelik evli ve çocuk hasreti çekiyor gibi halleri var benimkinin. Gırtlaklayasım geliyo bazen daha 2 olmamış tövbe yarabbii
Hahah @Auralee sevinme kuzu burdan çocuk çıkmaz!
Ayy evet düşününce bir değişik oldum bak bende. Ben de çok severim bebekleri özellikle ama olmaz yani 8 yıldır bekliyoruz tadını çıkarmak zorundayımDaha 1 yıl var düşüniciim ama çok severim ben çocukları isteyebilirim yanii maddi olarak kendimizi toplarsak o zamanaayy hatta bizde bi ufaklık var geçen bi yerdeyiz, çocuklara annesine götürün demişler bizimkini baktım bana getiriyo bu sana benziyo sensin dimi annesi diye bi değişik olmadım değil
Ay hem de nasıl diyorum. Yoğun bir baskı var. Ne zaman şöyle oldu desem gıcık bir gülümsemeyle yoksaaa diyo. Ama alakalı alakasız ne varsa yaniayyy senindemi
Yaş sırasına göre olur bak bana uyarNe biliim ayy yaş sırasına göre yapalım o zaman bananeeee
Benim yaşım da ortaya çıkamamıştı bi türlü di mi. Ben iptal o zaman siz aranızda bölüşünYaş sırasına göre olur bak bana uyar
Benim yaşım da ortaya çıkamamıştı bi türlü di mi. Ben iptal o zaman siz aranızda bölüşün
Ama ilk sıra yine de @Conchiglia nın. Ondan gelecek belli oldu!
Haha eh peki madem öyle diyosaaaan...adım çıktı bir kere , ay vallahi sevmem ben o yüzden
Evet ama @Conchiglia nın içindeki istek
Haha eh peki madem öyle diyosaaaan...
Evet ama @Conchiglia nın içindeki istekcurlygirl ün yaşını aştı gibi gibi..
yaşı boşversekHaha eh peki madem öyle diyosaaaan...
Haha eh peki madem öyle diyosaaaan...
Amin tabi kuzucummm. Evet vakitlice olması en sağlıklısı inşallah öyle olur :))))yaşı boşversekallah isteyene nasip etsin inş. ben yaş olarak uygun olsamda maddi ve manevi olarak hazır değilim böyle bir şeye
Hahah ay allahım gülmekten bi hal oldum bugünbir gün bende çok hamarat olucam
ayyy çok tanıdık geldi olaylarAyy evet düşününce bir değişik oldum bak bende. Ben de çok severim bebekleri özellikle ama olmaz yani 8 yıldır bekliyoruz tadını çıkarmak zorundayım
Ay hem de nasıl diyorum. Yoğun bir baskı var. Ne zaman şöyle oldu desem gıcık bir gülümsemeyle yoksaaa diyo. Ama alakalı alakasız ne varsa yani
Bi ara hasta olmuştum ya o zaman baya inandırmış kendini meğer bana çaktırmıyomuş bi de hahah
Ben istemiyorum şuan dedikçe olursa çok gülücem diyo. Ben ağlarım ama dedim. O zaman daha çok gülermiş.
Çok fenalar sanırım
ne münasebetBenim yaşım da ortaya çıkamamıştı bi türlü di mi. Ben iptal o zaman siz aranızda bölüşün
Ama ilk sıra yine de @Conchiglia nın. Ondan gelecek belli oldu!
Ben sadece küçük bi uyarıda bulundum de demek
Hahaha demek sende de var bu çeşittenayyy çok tanıdık geldi olaylar
olmaz hayır sen yapıcaksın o kadaryaşı boşversekallah isteyene nasip etsin inş. ben yaş olarak uygun olsamda maddi ve manevi olarak hazır değilim böyle bir şeye
evet aynı model hemde o bana benzeyen yiğeni gösterip baksanaaa bunun gibi olur dimi diyoBen sadece küçük bi uyarıda bulundum de demekhahah
Hahaha demek sende de var bu çeşitten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?