• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

ayyy onunla ilgilide mi fikri var senin kayınvalidenin :KK37: daha evleneli ne oldu deseydin :KK69:

Hahah deme öyle şeyler :KK70:
Ben de sipariş vercem galiba akşam için birazdan . Tercihimi irmikten yana kullanıyorum! :KK70:

İstemek kolay tabiii :KK70:

HAhah maşallah senin kayınvalideye valla herşeye bir lafı var :KK70: Benim içinde öyle bir ihtimal yok uzun bir süre :KK70:

ahha aa bizde teyziş teyzoş olcaz ya :KK70:
tabiki fikri var canım aaa sizde :D daha önce başka bir konudada fikirini söyledide pek etkili olamalamadı :D şimdi ulu orta söylemiyim onu :D
irmik candır kızlar :) ben anneme sipariş veremiyorum ama kolundan yana sıkıntısı var mecbur kendim yapıcam :(

tabiki fikri var canım aaa sizde :KK70: daha önce başka bir konudada fikirini söyledide pek etkili olamalamadı :KK70: şimdi ulu orta söylemiyim onu :KK70:
irmik candır kızlar :) ben anneme sipariş veremiyorum ama kolundan yana sıkıntısı var mecbur kendim yapıcam :KK43:

ayy merak ettim kız ne konuda ne söyledi :KK30: senin annen burada ya bence pek zorlanmazsın :rolleyes:

hoşgeldin teyziş :KK55::KK69:
Ay allahım çok güldüm yaa :D:D
tabiki fikri var canım aaa sizde :KK70: daha önce başka bir konudada fikirini söyledide pek etkili olamalamadı :KK70: şimdi ulu orta söylemiyim onu :KK70:
irmik candır kızlar :) ben anneme sipariş veremiyorum ama kolundan yana sıkıntısı var mecbur kendim yapıcam :KK43:
Ahaha merak ettim :rolleyes::rolleyes: Hiç de meraklı değilimdir ama
Hahahah ay çok fena oluyo içim teyzişler hamişler havada uçuyor :KK70: :KK70: :KK70:
Allahım neler oluyor :D
Geldim geldim de nasıl konuşmalar üzerine gelmişim yani :D:D

ayyy büyük konuşmayayım ama bana baya uzak geliyor bu hamişlik :KK33::KK73:

Ben de merak ediyorummm, köşemden izliciiim sizleri ha gayret ! :KK70: :KK70:

Kızlar bende sizin gibi uzaktan bakarım ancak :D

Hu huu ben de geldim kızlar :)
İşlerde yine bi tıkanma evresindeyim de :KK17:
Hoşgeldin teyzoş :D Ne oldu neden tıkandııın

hhahah çok merak ettim ama :D Geçmiş olsun kuzum neyi var

Back