- 7 Ağustos 2009
- 12.870
- 2.629
- 748
- 34
Aaa dedim bile ama merak ediyorumHahah deme öyle şeyler
Ben de sipariş vercem galiba akşam için birazdan . Tercihimi irmikten yana kullanıyorum!
İstemek kolay tabiii
Bende irmikten yana kullandım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaa dedim bile ama merak ediyorumHahah deme öyle şeyler
Ben de sipariş vercem galiba akşam için birazdan . Tercihimi irmikten yana kullanıyorum!
İstemek kolay tabiii
HAhah maşallah senin kayınvalideye valla herşeye bir lafı var Benim içinde öyle bir ihtimal yok uzun bir süre
ahha aa bizde teyziş teyzoş olcaz ya
Ben de merak ediyorummm, köşemden izliciiim sizleri ha gayret !Aaa dedim bile ama merak ediyorum
Bende irmikten yana kullandım
Hu huu ben de geldim kızlar :)
İşlerde yine bi tıkanma evresindeyim de
ayyy onunla ilgilide mi fikri var senin kayınvalidenin daha evleneli ne oldu deseydin
Hahah deme öyle şeyler
İstemek kolay tabiii
tabiki fikri var canım aaa sizde daha önce başka bir konudada fikirini söyledide pek etkili olamalamadı şimdi ulu orta söylemiyim onuHAhah maşallah senin kayınvalideye valla herşeye bir lafı var Benim içinde öyle bir ihtimal yok uzun bir süre
ahha aa bizde teyziş teyzoş olcaz ya
Hahahah ay çok fena oluyo içim teyzişler hamişler havada uçuyorhoşgeldin teyziş
hoşgeldin :)Hu huu ben de geldim kızlar :)
Merak ediiciiz şimdi ama bi şekilde söylemek de lazım di mitabiki fikri var canım aaa sizde daha önce başka bir konudada fikirini söyledide pek etkili olamalamadı şimdi ulu orta söylemiyim onu
tabiki fikri var canım aaa sizde daha önce başka bir konudada fikirini söyledide pek etkili olamalamadı şimdi ulu orta söylemiyim onu
irmik candır kızlar :) ben anneme sipariş veremiyorum ama kolundan yana sıkıntısı var mecbur kendim yapıcam
Heyo sonunda!Hu huu ben de geldim kızlar :)
Ay allahım çok güldüm yaahoşgeldin teyziş
Ahaha merak ettim Hiç de meraklı değilimdir amatabiki fikri var canım aaa sizde daha önce başka bir konudada fikirini söyledide pek etkili olamalamadı şimdi ulu orta söylemiyim onu
irmik candır kızlar :) ben anneme sipariş veremiyorum ama kolundan yana sıkıntısı var mecbur kendim yapıcam
Allahım neler oluyorHahahah ay çok fena oluyo içim teyzişler hamişler havada uçuyor
Geldim geldim de nasıl konuşmalar üzerine gelmişim yanihoşgeldin :)
Hahahah ay çok fena oluyo içim teyzişler hamişler havada uçuyor
Fotoğraf altı yorumlarımız her zaman bunun için kalabilir tabiMerak ediiciiz şimdi ama bi şekilde söylemek de lazım di mi
Ay baktım konsantrasyon denen şey kaçtı gitti benden, ben de soluğu burada aldımHeyo sonunda!
senin canın çekmedimitopikçe aşeriyor olabilir misiniz
ayyy yeterki olsun yaniİşte ona karar veremiyorum ya ikisinden biri olsun yeter ki hiç önemli değilll
ayyy büyük konuşmayayım ama bana baya uzak geliyor bu hamişlik
Ben de merak ediyorummm, köşemden izliciiim sizleri ha gayret !
Hoşgeldin teyzoş Ne oldu neden tıkandııınHu huu ben de geldim kızlar :)
tabiki fikri var canım aaa sizde daha önce başka bir konudada fikirini söyledide pek etkili olamalamadı şimdi ulu orta söylemiyim onu
ben olmiim yaa düşünmüyorum birazhaha kızlar önce kim olacak bakalım hamiş ben anneme helva siparişi verdim yarın için
Allahım neler oluyor
Ben de öyle düşündüydümmmFotoğraf altı yorumlarımız her zaman bunun için kalabilir tabi
Ay baktım konsantrasyon denen şey kaçtı gitti benden, ben de soluğu burada aldım