- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
hoşgeldiiinnnn hadi yine iyisin teyze oluyosunHu huu ben de geldim kızlar :)
İşlerde yine bi tıkanma evresindeyim de
Ay eveettayyy yeterki olsun yani
Kızlar bende sizin gibi uzaktan bakarım ancak
Topikce tembel çıktık, kutlarım!ben olmiim yaa düşünmüyorum biraz
fıtıktan olduğundan şüpheleniyor canım bileklik kullanacak bir süreKızlar bende sizin gibi uzaktan bakarım ancak
Hoşgeldin teyzoşNe oldu neden tıkandııın
hhahah çok merak ettim amaGeçmiş olsun kuzum neyi var
ayy eşim çok meraklı amaaa 1 yıl sonra falan çocuk isteyebilir istiyodaAy eveett
Topikce tembel çıktık, kutlarım!
Ahaha yaşasın ikinci kez bu hissi tadiciğimHoşgeldin teyzoşNe oldu neden tıkandııın
Kimdenhoşgeldiiinnnn hadi yine iyisin teyze oluyosun
Ooo çok zor oluyo benimde sol kolumda his kaybı var o yüzden Allah şifa versinfıtıktan olduğundan şüpheleniyor canım bileklik kullanacak bir süre
Allah yardımcın olsun ozaman şimdiden :) bir süre sonra sende ikna olursunayy eşim çok meraklı amaaa 1 yıl sonra falan çocuk isteyebilir istiyoda
Sendemiben olmiim yaa düşünmüyorum biraz
Gerçekten o kadar insandan bir çocuk çıkmıyoAy eveett
Topikce tembel çıktık, kutlarım!
çok geçmiş olsun canım dikkat etsin zorlamasın ozamanfıtıktan olduğundan şüpheleniyor canım bileklik kullanacak bir süre
Havan kime acaba çok ayıp29 ekimde bir irmik helvası yapı veriyim o halde
Ahaha yaşasın ikinci kez bu hissi tadiciğimİlham gelmiyo kuzu valla konsantre olamadım bi
Kimden
Haha neden acaba böyleler bunlar. Biz anlaşmıştık 2 yıl diye. Sanki 5 senelik evli ve çocuk hasreti çekiyor gibi halleri var benimkinin. Gırtlaklayasım geliyo bazen daha 2 olmamış tövbe yarabbiiayy eşim çok meraklı amaaa 1 yıl sonra falan çocuk isteyebilir istiyoda
HahahGerçekten o kadar insandan bir çocuk çıkmıyo
Bilmiyoruz onuAhaha yaşasın ikinci kez bu hissi tadiciğimİlham gelmiyo kuzu valla konsantre olamadım bi
Kimden
Ooo çok zor oluyo benimde sol kolumda his kaybı var o yüzden Allah şifa versin
amin canım sizede inşSendemiOzaman bu kız nasıl teyze olacak yahu Auralee
Gerçekten o kadar insandan bir çocuk çıkmıyo
çok geçmiş olsun canım dikkat etsin zorlamasın ozaman
doğmayan çocuğa don biçiyoruz
senin canın çekmedimi
burdan çocuk çıkmaz iyimişHaha neden acaba böyleler bunlar. Biz anlaşmıştık 2 yıl diye. Sanki 5 senelik evli ve çocuk hasreti çekiyor gibi halleri var benimkinin. Gırtlaklayasım geliyo bazen daha 2 olmamış tövbe yarabbii
HahahAuralee sevinme kuzu burdan çocuk çıkmaz!
Bilmiyoruz onu
başka biri yapsa ?ben yemem ki o tarz tatlılar
Baskılar seni yıldırmasın kuzu daha ne oldu ayol duruuun!Gaza gelmeyelimburdan çocuk çıkmaz iyimiş
benimkide çok seviyor. arkadaşlarımıza gidiyoruz hayran hayran izliyor oynuyor onlarla.herkes dalga geçiyor benle yakında olur die
29 ekimde bir irmik helvası yapı veriyim o halde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?