- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
kuzu paintte farklı kaydet çözünürlüğünü düşürmek lazımhatunlar siz buraya düğün fotoğraflarınızı nasıl eklediniz yahu? ben beceremedim
Hahaha götürüceksin aslında kimbilir nasıl sa iştahla yer , gözümün önünde şuan o götüntüler
Hı hı conchiglia cıım sana şimdi göndertirYok canımm çok severim olsa da yesek
kuzu paintte farklı kaydet çözünürlüğünü düşürmek lazım
tabikiiii canımmHahaha götürüceksin aslında kimbilir nasıl sa iştahla yer , gözümün önünde şuan o götüntüler
Hı hı conchiglia cıım sana şimdi göndertir
photoshop varmı çözünürlüğünü düşürhuhuhuu çok uğraştırıcı olur öyle de
Ben göndeririim sen iste yeterki ay o değilde benim canım ne çektiKızlar söylediniz söylediniz canımı çektirdiniz işte ne olacak şimdi kim verecek bana bunun hesabını he
Anam resmen baskılar seni yıldırdıKızlar söylediniz söylediniz canımı çektirdiniz işte ne olacak şimdi kim verecek bana bunun hesabını he
Anam resmen baskılar seni yıldırdıKızlar söylediniz söylediniz canımı çektirdiniz işte ne olacak şimdi kim verecek bana bunun hesabını he
Hıh nedir nedir acabaaaBen göndeririim sen iste yeterki ay o değilde benim canım ne çekti
photoshop varmı çözünürlüğünü düşürbiraz öyle oluyo o yüzden anca 6-7 tane atmıstım
Ah kuzucumm sağollBen göndeririim sen iste yeterki ay o değilde benim canım ne çekti
Hahah aynen öyle olduAnam resmen baskılar seni yıldırdı
un helvası nerden de gördüm yaAnam resmen baskılar seni yıldırdı
Hıh nedir nedir acabaaa
BEnimde canım çektiiiiiiiun helvası nerden de gördüm ya
yapiim mi beraber yerikkBEnimde canım çektiiiiiii
Ay ne güzel olur bende irmik helvası yapayımmı yanınaayapiim mi beraber yerikk
ayyy dondurmada yeriz irmik helvasıylaAy ne güzel olur bende irmik helvası yapayımmı yanınaa
Huhuuu gerçekten çok iyi olurdu şuan olmalıydı hamile kalmadan aş erdim vallaayyy dondurmada yeriz irmik helvasıyla
Huhuuu gerçekten çok iyi olurdu şuan olmalıydı hamile kalmadan aş erdim valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?