• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Aaay kendileri için iyi bişey yapmışlar tabii ama ... Bizimkilerinde planı oydu bir zamanlar ama torun gelince yalan ıoldu tabi :)
Sağlık olsun kuzucum gider görürsünüz vakit oldukça

Haha ama aşk olsun akşamın o vaktinde yemedim içmedim yatana kadar iki çerçeve boyadım. Hepsini halledicem hem litfen bekleyiiin.
Ay siz o pijamalardan almadınız di mi. Pişman olmalısınız bence ben pek bi sevdim :KK70: Yumuşacık bide ııımm
Fotoğrraf yüklemede 1. olduğumdan abartıp onların fotosunu da koydum şimdi hahah :KK70:

Ayy bana haftaya kalacak gibi geliyo hatta kuzuuu. Nasıl dayanırım yaa amaaann :KK43:
ayyy ne güzelmiş bunlar ben bedenlerinden emin olamamıştım kuzu ondan almadım :) güle güle kullanın

Boyozu sıcak yiceksin yanında yumurtayla kuzu :kk77:
Ay evet haksızzlık etmişim ısıttım mis gibi oldu, ama yumurtası eksik tabii yanındaa :D
ayyy ne güzelmiş bunlar ben bedenlerinden emin olamamıştım kuzu ondan almadım :) güle güle kullanın
Di miii. Sağol kuzu. S-M almıştık da iyi ki öyle yapmışız yoksa giyilmezmiş, gayet bol ve ferah görünüyorlar :D

Ay evet haksızzlık etmişim ısıttım mis gibi oldu, ama yumurtası eksik tabii yanındaa :KK70:

Di miii. Sağol kuzu. S-M almıştık da iyi ki öyle yapmışız yoksa giyilmezmiş, gayet bol ve ferah görünüyorlar :KK70:
izmirde gece boyozcuları falanda oluyo sıcak sıcak pekte güzel gidiyo ama kilo da yapıyo tabi afiyet olsun kuzucum :) ayy evet yaa baya bol duruyo

izmirde gece boyozcuları falanda oluyo sıcak sıcak pekte güzel gidiyo ama kilo da yapıyo tabi afiyet olsun kuzucum :) ayy evet yaa baya bol duruyo

Kilo yapacağı belli yapyağlıymış maşallah :D Güzel şeyler hep kilo yapmak zorunda zaten :)
Evet kuzu bu beden iyi yoksa büyüyünce giymek zorunda kalacaktım :D :D

Kilo yapacağı belli yapyağlıymış maşallah :KK70: Güzel şeyler hep kilo yapmak zorunda zaten :)
Evet kuzu bu beden iyi yoksa büyüyünce giymek zorunda kalacaktım :KK70: :KK70:
:D :D ayrıca bu nimetide nasıl ilk defa duyuyosun bilmiyorum kuzu :KK20: ahahahah büyüyünce derken :D :D

:KK70: :KK70: ayrıca bu nimetide nasıl ilk defa duyuyosun bilmiyorum kuzu :KK20: ahahahah büyüyünce derken :KK70: :KK70:
Haha yok yok boyozu duymuştum da ilk kez yedim tabi. Bi de İzmir böreği şeklidne tanıtılınca ikisi farklı şeyler mi acaba dedim :D
Büyüyünce işte ... Hacim olarak büyürüm belki diye hahaah :D

Bu arada kayınpederimin İzmirden bi arkadaşı bişiler göndermiş. İzmir böreği vardı bi de içinde. Bize de verdiler de bu baya "şuan" soğumuş milföy gibi bunu bana kim açıklayacak acabaa? :KK70: @Conchiglia @blisss
Boyoz kuzucum şahsen ben kendilerini sevmem yemem :D Onun domates kaşarlısı oluyor nadiren onu yerim

Back